image

 

 

Humanity in Action (HIA) is een internationale stichting die als doel heeft een wereldwijd netwerk van studenten, young professionals en leiders te onderwijzen, inspireren en verbinden. Op die manier vergroten wij de betrokkenheid bij mensenrechten, diversiteit en maatschappelijke kwesties.

Ieder jaar organiseert HIA Nederland een zomerprogramma in Amsterdam voor studenten uit Nederland, de Verenigde Staten en Bosnië-Herzegovina. Dit programma neemt de Tweede Wereldoorlog als vertrekpunt en legt vervolgens de link met hedendaagse mensenrechten- en minderhedenkwesties in Nederland. De focus ligt op het aanleren van het inzicht dat je als individu, ook bij complexe problemen, de macht hebt om een verschil te maken.

Het zomerprogramma van 2017 zal worden afgesloten met een internationale conferentie in Berlijn, waar alle deelnemers wereldwijd samenkomen. Na het zomerprogramma maken de deelnemers deel uit van het internationale Senior Fellow Network, wat ze vervolgens in staat stelt zich aan te melden voor fellowships op Capitol Hill in Washington DC en in Brussel, bij de EU en internationale NGO’s.

Hierbij kondigen wij met veel plezier aan dat de aanmeldingen voor het zomerprogramma van 2017 zijn geopend en we willen graag al uw leden uitnodigen om zich aan te melden. Het programma vindt plaats in Amsterdam, van 26 mei t/m 25 juni en de deadline voor de aanmeldingen is 12 februari, om 23:59 uur. Voor meer informatie, kunt u onze website www.humanityinaction.nl bezoeken.

0