Lidmaatschap

Toegang tot activiteiten

Iedere week worden er activiteiten georganiseerd, zowel voor de leuk als educatief. Van lasergamen tot een wijnproeverij en van wintersport tot ons befaamde liftweekend!

Boekenverkoop

Ben je lid van Atlas? Dan ontvang je altijd korting op je studieboeken, hiermee haal je het eenmalige lidmaatschapsgeld er gelijk uit!

Wekelijkse borrel

Iedere dinsdag hebben wij onze ledenborrel in 't Oude Pothuys. Praat bij met vrienden, drink een biertje of leer andere LAS'ers kennen!

Meeloopdagen

Ga jij LAS studeren, of twijfel je? Atlas organiseert meeloopdagen & matchingsdagen om jou wegwijs te maken binnen onze mooie studie.

Educatieve activiteiten

Tussen alle gezellige activiteiten worden er ook educatieve activiteiten geograniseerd zoals lezingen, brainstormsessies of het in contact komen met bedrijven. Leuk voor nu en natuurlijk super handig voor later.

Introductiekamp

Meteen veel andere studiegenoten leren kennen? Schrijf je dan in voor het introkamp op 1, 2 en 3 september! Leer over de studie, de vereniging en de commissies, maak hier vrienden, feest met elkaar tot in de late uurtjes en heb vooral een fantastische eerste kennismaking met het studentenleven! (wees niet bang, dit is geen ontgroening!)

Inschrijfformulier

Voornaam

tussenvoegsel

Achternaam

Geboortedatum

E-mail (Géén studentenmail)

Adres

Postcode

woonplaats

Telefoonnummer

Studentnummer

In welk studiejaar ben je begonnen?

Hoe kunnen wij je bereiken?

Wil je de Tweewekelijksemail van Atlas ontvangen? Hiermee word je op de hoogte gehouden van activiteiten, nieuws, boekenkortingen, foto's en stages.
JaNee

Wil je het Atlas tijdschrift 'De Laspost' ontvangen?
JaNee

Betaling

IBAN Bankrekeningnummer

Hierbij verklaar ik alle gegevens naar waarheid te hebben ingevuld en bevestig ik op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met: de statuten, het Huishoudelijk Regelement en andere reglementen der vereniging USLAS Atlas.

Daarnaast beloof ik plechtig meteen €35,- over te maken naar NL09 TRIO 0338 6452 09 t.n.v. USLAS ATLAS onder vermelding van 'betaling lidmaatschap *naam*'.

Ik ga akkoord!

Vragen

Heb jij vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met het bestuur!