Watkanikdoen zoekt versterking! 

Watkanikdoen is een onafhankelijk platform waarop alle initiatieven te vinden zijn die zich inzetten voor een eerlijke, inclusieve en duurzame wereld. Je moet je een soort uitagenda voor demonstraties voorstellen: alle demonstraties, stakingen, inzamelacties, petities, meet-ups, marsen en sit-ins zijn voortaan in één oogopslag bij elkaar te vinden. Zoiets bestaat tot hun verbazing nog niet en we zijn hard aan het werk om dit platform online te krijgen. Watkanikdoen zet zich in voor een sterke en actieve democratie met één helder doel: het bevorderen van een inclusieve, eerlijke en duurzame samenleving door het stimuleren van actief burgerschap.

Watkanikdoen.nl wordt hét centrale punt voor betrouwbare en up-to-date informatie over initiatieven die georganiseerd worden rondom deze onderwerpen. Daarnaast brengen ze bezoekers meteen op de hoogte zodra er een nieuwe actie wordt gepland. In samenwerking met verschillende initiatieven, waaronder DeGoedeZaak, werken ze toe naar een pilot in 2022. Om de pilot de gewenste draagkracht te geven zoeken ze collega’s die (net als zijzelf) op vrijwillige basis willen werken aan dit mooie initiatief. Ervaring is geen vereiste.

Ze zoeken…

  • Projectmanagers

Ze zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt dit project aan te sturen. Je hebt een ‘helicopterview’, houdt o.a. de planning in de gaten en bepaalt samen met je collega’s een taakverdeling.

  • Versterking op marketing en communicatie

Om watkanikdoen.nl zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen en bezoekers op de hoogte te houden zijn ze op zoek naar mensen die aan de slag willen met onze marketing en communicatie. Je schrijft wervende teksten, bedenkt een communicatiestrategie, beheert onze social media en/of brengt acties onder de aandacht bij ons publiek.

  • Webdevelopers

Om watkanikdoen.nl te ontwikkelen tot een goed functionerend en gebruiksvriendelijk platform zijn ze op zoek naar webdevelopers. We ontwikkelen het platform volgens een ‘open source’ filosofie.

  • Grafisch ontwerpers

watkanikdoen.nl moet niet alleen goed functioneren maar ook gebruiksvriendelijk zijn en er goed uit zien. Daarom zoeken zij grafisch ontwerpers die watkanikdoen.nl de uitstraling kunnen geven die het nodig heeft

  • Duizendpoten

Voel jij je niet aangesproken door bovenstaande functies maar lijkt het je wél leuk je handen uit de mouwen te steken? Laat het dan zeker weten! Er is genoeg te doen en samen bekijken we op welke manier je je in kan zetten.

Om een indicatie te geven van een tijdsinvestering: ze vragen om gemiddeld zo’n 2 tot 8 uur per week van je tijd.

Lijkt het je leuk je bij watkanikdoen.nl aan te sluiten? Mail ze dan op info@watkanikdoen.nl.

0