Het is lastig om te weten waar je heen moet met vragen over vakken, je studieplanning en LAS als opleiding. Hieronder een kort overzichtje met wie de juiste personen zijn om te benaderen bij verschillende situaties:

De Opleidingscommissie bestaat uit studenten en docenten die zich erop richten de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en in de gaten te houden. Voor vragen of aanmerkingen over LAS als studie, kun je op dit e-mailadres terecht: oc@usatlas.nl.

LAS-Info is een team dat bestaat uit vier meerderejaarsstudenten. De kerntaak van het LAS-infoteam is het verstrekken van informatie. Het team vormt de schakel tussen de opleiding, de studenten, Atlas en de OC. Leden van het team zijn betrokken bij het organiseren van de matchingsdagen en meeloopdagen voor scholieren. Verdere voorlichtingsactiviteiten die LAS-infoteam organiseert, zijn onder andere de bachelorvoorlichting en de hoofdrichtingsvoorlichting voor de eerstejaarsstudenten. Tenslotte beantwoorden zij e-mails die door aankomende eerstejaarsstudenten worden gestuurd tijdens de zomermaanden.

Het LAS-infoteam is er dus zowel voor scholieren als voor studenten. Zoals je met je klachten over het onderwijs bij de OC terecht kunt en bij vragen over je studieprogramma bij Frank, kun je bij LAS-info terecht voor algemene vragen die betrekking kunnen hebben op bijvoorbeeld het inschrijven voor vakken, over waar een bepaald gebouw is of wat het e-mailadres van het Onderwijssecretariaat is. Als je daarnaast interesse hebt in het helpen bij voorlichtingsactiviteiten of je zelf deel wil uitmaken van het team, kun je ze ook altijd mailen: info@las.uu.nl

0