Vertrouwenspersonen Atlas


Vanaf nu heeft Atlas twee vertrouwenspersonen: Lotte Zwart en Joram Brouwer. Je kunt naar hen toekomen voor problemen die vertrouwelijk moeten worden behandeld, maar ze zijn er ook als je ergens mee zit zonder dat je precies weet wat je daarmee moet/wilt/of naar wie je toe kunt gaan. Ze zijn te bereiken met de mails: vertrouwenspersoonv@usatlas.nl (Lotte) en vertrouwenspersoonm@usatlas.nl (Joram).
 

team-member

Lotte Zwart

Vertrouwenspersoon vrouw

Hoi! Ik ben Lotte en zit nu in mijn 2e jaar van Liberal Arts and Sciences. Hierbij komt natuurlijk dat ik al 2 jaar lid ben van de prachtige vereniging Atlas. Vanaf nu zal ik binnen de vereniging ook de taak van vertrouwenspersoon invullen samen met Joram. Je mag me altijd mailen als je graag iets kwijt wilt of gewoon even gezellig een koffietje wilt drinken.

Mail: vertrouwenspersoonv@usatlas.nl

team-member

Joram Brouwer

Vertrouwenspersoon man

Hoi! Ik ben Joram, derdejaars student Liberal Arts and Sciences. In mijn studie houd ik mij vooral bezig met economie en filosofie en in het weekend voetbal ik graag. Ik geef graag aandacht aan iets waar je mee zit, of het nu een heel groot of een heel klein probleem is. Je kunt me altijd een bericht of mail sturen of even bellen!

Mail: Vertrouwenspersoonm@usatlas.nl