Vertrouwenspersonen Atlas


Vanaf nu heeft Atlas twee vertrouwenspersonen: Annelie Bakker en Joram Brouwer. Je kunt naar hen toekomen voor problemen die vertrouwelijk moeten worden behandeld, maar ze zijn er ook als je ergens mee zit zonder dat je precies weet wat je daarmee moet/wilt/of naar wie je toe kunt gaan. Ze zijn te bereiken met de mails: vertrouwenspersoonv@usatlas.nl (Annelie) en vertrouwenspersoonm@usatlas.nl (Joram).
 

team-member

Annelie Bakker

Vertrouwenspersoon vrouw

Hoi!
Ik ben Annelie, de nieuwe vrouwelijke vertrouwenspersoon. Ik ga mijn derde jaar LAS in met de hoofdrichtingen Sociale, Gezondheid- en Organisatiepsychologie en Humanistiek. Ik vul mijn leven in met horeca werk, Triton en studeren uiteraard. Je kan bij mij altijd terecht als je vragen hebt over of benieuwd bent naar deze activiteiten, maar ik ben er ook voor persoonlijke kwesties of moeilijkheden aangaande de studie of persoonlijke situaties. Dit natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee.
Als je me wilt bereiken kan dat via vertrouwenspersoonv@usatlas.nl of 0612568743

Groetjes!

team-member

Joram Brouwer

Vertrouwenspersoon man

Hoi! Ik ben Joram, vierdejaars student Liberal Arts and Sciences. In mijn studie houd ik mij vooral bezig met economie en filosofie en in het weekend voetbal ik graag. Ik geef graag aandacht aan iets waar je mee zit, of het nu een heel groot of een heel klein probleem is. Je kunt me altijd een bericht of mail sturen of even bellen! Je kunt me bereiken via de volgende mail: vertrouwenspersoonm@usatlas.nl of via m'n nummer: 0612289920