Atlas kent twee vertrouwenscontactpersonen: Thomas Roddenhof (20) en Thiska Neeb (20).  Er kan ten alle tijden contact met hen worden  opgenomen over vertrouwelijke zaken als persoonlijke problemen, dilemma’s en vragen. Dit kan gaan om een vervelende gebeurtenis binnen de vereniging, met andere leden, bestuursleden of andere personen.
Zij kunnen jou vervolgens ondersteunen bij het vinden van de professionele hulp die eventueel nodig is. Benader hen dan ook vooral op momenten zijn dat je niet goed weet waar je terecht moet, of als je een luisterend oor nodig hebt en even iets kwijt moet.
De vertrouwenspersonen handelen volgens de ethische code die Bestuur 18 in oktober 2022 heeft opgesteld, herzien in oktober 2023. Dit document bevat belangrijke richtlijnen en afspraken waaraan zij zich dienen te houden, zoals de geheimhoudingsplicht. De ethische code is terug te vinden op deze website bij ‘Documenten’.
 

team-member

Thomas Roddenhof

Vertrouwenspersoon 1

Hoi, ik ben Thomas! Ik ben in het studiejaar 2021-2022 begonnen aan Liberal Arts & Sciences. Ik doe de hoofdrichting Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Mijn hobby’s zijn hardlopen, de krant lezen en tijd met vrienden doorbrengen. Vroeger ben ik leiding geweest bij een scoutingvereniging en momenteel woon ik in een sociaal project van de gemeente. Ik ben redelijk actief binnen ATLAS en ben lid van de commissie Symplas.

Ik ben graag een luisterend oor, of het nu een heel groot of heel klein probleem is. Ik kan je van advies voorzien en vaak begeleiden in het zoeken naar een oplossing voor jouw probleem.

Je kunt me altijd een appje, sms of mail sturen of even bellen! Daarnaast mag je mij natuurlijk ook altijd aanschieten op ATLAS activiteiten of als je me ziet op de universiteit!

Contactgegevens:

Mail: thomas.vcpatlas@gmail.com
Telefoonnummer: 06 263 868 07

team-member

Thiska Neeb

Vertrouwenspersoon 2

Heyhey!! Mijn naam is Thiska en ik ben in 2022-23 begonnen aan LAS. Mijn hoofdrichting is Cognitieve Psychologie en ik ben dan ook ontzettend geïnteresseerd in Neurobiologie. Daarnaast ben ik dol op dansen, koken, kleding naaien, reizen en met mijn lieve vrienden afspreken.

Ik zal vanaf heden samen met Thomas de rol als vertrouwenscontactpersoon binnen ons mooie ATLAS vervullen, maar we zijn er voor alle LAS'ers! Waar je ook mee zit, studie, privé of sociaal, je mag altijd bij me aan de bel trekken! Dan nemen we samen de tijd om er goed over te praten en kijken we hoe verder te gaan.

Voel je alsjeblieft ook vrij om me een appje te sturen, me te mailen of bellen! Of als je me tegen het lijf loopt te vragen of we even kunnen kletsen. Veel liefs!

Contactgegevens:

Mail: thiska.vcpatlas@gmail.com
Telefoonnummer: 06 227 355 28