Atlas kent twee vertrouwenscontactpersonen: Lucas de Vries (22) en Thiska Neeb (21).  Er kan ten alle tijden contact met hen worden  opgenomen over vertrouwelijke zaken als persoonlijke problemen, dilemma’s en vragen. Dit kan gaan om een vervelende gebeurtenis binnen de vereniging, met andere leden, bestuursleden of andere personen.
Zij kunnen jou vervolgens ondersteunen bij het vinden van de professionele hulp die eventueel nodig is. Benader hen dan ook vooral op momenten zijn dat je niet goed weet waar je terecht moet, of als je een luisterend oor nodig hebt en even iets kwijt moet.
De vertrouwenspersonen handelen volgens de ethische code die Bestuur 18 in oktober 2022 heeft opgesteld, herzien in oktober 2023. Dit document bevat belangrijke richtlijnen en afspraken waaraan zij zich dienen te houden, zoals de geheimhoudingsplicht. De ethische code is terug te vinden op deze website bij ‘Documenten’.
 

team-member

Lucas de Vries

Vertrouwenspersoon 1

Joow, ik ben Lucas! In studiejaar 2021-2022 ben ik begonnen aan Liberal Arts & Science in ons mooie Utrecht. Nu volg ik de hoofdrichting Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Naast mijn mateloze enthousiasme over onze studie heb ik ook een grote passie voor muziek, koken, hardlopen en zeilen.
Samen met Thiska vervul ik de rol van Vertouwenscontactpersoon binnen ATLAS. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich prettig voelt, en maak daarin geen onderscheid tussen binnen- en buiten de vereniging.
Schroom dus niet om me te bellen, appen, mailen, of ouderwets aan m’n mouw trekken wanneer je ergens mee zit. Of het nou gaat over studie, privé of sociaal, ik bied graag een luisterend oor en help je met liefde verder.

Contactgegevens:

Mail: lucas.vcpatlas@gmail.com
Telefoonnummer : 06 486 766 88

team-member

Thiska Neeb

Vertrouwenspersoon 2

Heyhey!! Mijn naam is Thiska en ik ben in 2022-23 begonnen aan LAS. Mijn hoofdrichting is Cognitieve Psychologie en ik ben dan ook ontzettend geïnteresseerd in Neurobiologie. Daarnaast ben ik dol op dansen, koken, kleding naaien, reizen en met mijn lieve vrienden afspreken.

Ik zal vanaf heden samen met Lucas de rol als vertrouwenscontactpersoon binnen ons mooie ATLAS vervullen, maar we zijn er voor alle LAS'ers! Waar je ook mee zit, studie, privé of sociaal, je mag altijd bij me aan de bel trekken! Dan nemen we samen de tijd om er goed over te praten en kijken we hoe verder te gaan.

Voel je alsjeblieft ook vrij om me een appje te sturen, me te mailen of bellen! Of als je me tegen het lijf loopt te vragen of we even kunnen kletsen. Veel liefs!

Contactgegevens:

Mail: thiska.vcpatlas@gmail.com
Telefoonnummer: 06 227 355 28