Atlas kent twee vertrouwenscontactpersonen: Thomas Roddenhof (19) en Isa Bijl (23).  Er kan ten alle tijden contact met hen worden  opgenomen over vertrouwelijke zaken als persoonlijke problemen, dilemma’s en vragen. Dit kan gaan om een vervelende gebeurtenis binnen de vereniging, met andere leden, bestuursleden of andere personen.
Zij kunnen jou vervolgens ondersteunen bij het vinden van de professionele hulp die eventueel nodig is. Benader hen dan ook vooral op momenten zijn dat je niet goed weet waar je terecht moet, of als je een luisterend oor nodig hebt en even iets kwijt moet.
De vertrouwenspersonen handelen volgens de ethische code die Bestuur 18 in oktober 2022 heeft opgesteld. Dit document bevat belangrijke richtlijnen en afspraken waaraan zij zich dienen te houden, zoals de geheimhoudingsplicht. De ethische code is terug te vinden op deze website bij ‘Documenten’.
 

team-member

Thomas Roddenhof

Vertrouwenspersoon 1

Hoi, ik ben Thomas! Ik ben in het studiejaar 2021-2022 begonnen aan Liberal Arts Sciences. Ik doe de hoofdrichting Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief. Mijn hobby’s zijn hardlopen, de krant lezen en tijd met vrienden doorbrengen. Vroeger ben ik leiding geweest bij een scoutingvereniging en momenteel woon ik in een sociaal project van de gemeente. Ik ben redelijk actief binnen ATLAS en ben lid van BLASt. Ik ben graag een luisterend oor, of het nu een heel groot of heel klein probleem is. Ik kan je van advies voorzien en vaak begeleiden in het zoeken naar een oplossing voor jouw
probleem.

Je kunt me altijd een appje, sms of mail sturen of even bellen! Daarnaast mag je mij natuurlijk ook altijd aanschieten op ATLAS activiteiten of als je me ziet op de universiteit!

Contactgegevens:

Mail: thomas.vtp@usatlas.nl
Telefoonnummer: 06 263 868 07.

team-member

Isa Bijl

Vertrouwenspersoon 2

Hoi!

Ik ben Isa, vierdejaars LAS’ser met als hoofdrichting Filosofie, Politiek en Maatschappij. Momenteel volg ik de minor PPE en vul ik mijn dagen met werken bij de Pingpongclub, boksen, lezen, koken en met vrienden zijn. Vanaf dit jaar ben ik een van de twee vertrouwenspersonen van Atlas wat betekent dat je met elk klein of groot probleem naar me toe kan komen. Dit kan gaan van keuzestress voor een hoofdrichting tot wat serieuzere persoonlijke problemen en alles daar tussenin.
Twijfel niet om contact op te nemen en wat af te spreken, daar ben ik voor!

Groetjes!

Contactgegevens:

Mail: isa.vtp@usatlas.nl
Telefoonnummer: 0622735528