Liefste leden en andere geïnteresseerden,

Met trots presenteren wij onszelf; het 9e bestuur der USLAS Atlas. Aankomend jaar zullen wij jullie rots in de branding zijn, jullie opperhoofden, jullie generaals, jullie machthebbers, jullie slavendrijvers, jullie hulpverleners, jullie herders bij dag en nacht, jullie Gandalf en Perkamentus tegelijk en tot slot jullie lichtpuntje in het duister. Sinds 15 mei zijn wij officieel het nieuwe bestuur en wij hebben veel zin in het aankomende jaar vol met leuke activiteiten, feestjes en gezellige dagen op de Atlaskamer.

Laten we ons even voorstellen. Te beginnen met onze ruige voorzitster, Julia ‘matsoe matsoe’ Matser. Met haar killerheels schopt ze Atlas met grote stoten vooruit. Als een praeses in hart en nieren zal ze ons sturen in goede en mindere tijden. Dan komen we aan bij Jules ‘de sexcretary’ Swinkels, a.k.a. de mailbitch van Atlas. Geen vergadering is meer veilig voor zijn vliegensvlugge handjes die als een wervelwind over het toetsenbord razen. Nathalie ‘der penningmeisterin’ Immerzeel zal als een ware Dagobert waken over de centen van Atlas. Met haar knobbel voor cijfertjes zal zij de vereniging nog welvarender maken dan ze al is. Vervolgens hebben we de vicevoorzitter Daan ‘zwoele bonusstaak’ van den Berg. Hij zal zich met bloed, zweet en tranen bekommeren om de prachtige site, waardoor hij (waarschijnlijk, dat denken we hoor) nogal eens te laat zal komen op vergaderingen. Last, but not least, onze onderwijscommissaris, Saskia ‘sasje-wildplasje’ Huijgen. Met een zelfspot niveau tien zal zij zich met ongepaste trots inzetten voor de onderwijsgerelateerde zaken.

Nu even serieus. Dit hierboven beschreven stelletje (on)geregeld zal zich dus aankomend jaar over jullie gaan ontfermen. Wij hebben niets dan lof en liefde voor het achtste bestuur en we willen hen dan ook hartelijk bedanken voor hun moed en inzet gedurende het afgelopen jaar.
Maar vergeet nooit, de veelzijdigheid van het palindroom negen is de emergentie van de oneindigheid van de acht.

Met gepaste liefde,

het 9e bestuur van studievereniging USLAS Atlas.