Lieve Atlasleden en sitebezoekers,

Met gepaste trots presenteren wij onszelf; het 10e bestuur der USLAS Atlas. Wij zullen in dit lustrumjaar van Atlas verscheidene hervormingen doorvoeren, maar boven alles zullen wij het gedachtegoed van Atlas niet uit het oog verliezen. 21 mei 2014 zijn wij aangesteld als bestuur van USLAS Atlas en vanaf dit ogenblik halen wij alles uit de kast om deze prachtige vereniging zo goed mogelijk te besturen en zullen wij onze uiterste best doen om Atlas nog fenomenaler te maken met leuke activiteiten, feestjes en gezellige dagen op de Atlaskamer.

Wij zullen ons echter eerst voorstellen. Aan het hoofd van het 10e bestuur staat Sander de Bruin, die de rol van voorzitter invult. Deze goedlachse jongeman heeft de nodige decibels in huis om de aandacht van de praatgrage Atlassers te kunnen trekken. Hij is de rust zelve en zal daarom met zijn stabiele karakter de ultieme boeg van de vereniging zijn. Aan zijn rechterhand staat Esmee Haverkort. De vingervlugge secretaris zal het komende jaar de (digitale) post lezen en beantwoorden. Zij is de juiste vrouw voor deze rol. Het wereldrecord “snel typen” staat namelijk op haar naam. In het 10e bestuur zal Siegert van den Berg de functie van penningmeester bekleden. Onze eigen menselijke rekenmachine heeft zijn kwaliteiten al getoond in de commissie Baten en LASten en heeft het boekhouden dus al helemaal onder de knie. Op wie je altijd kunt vertrouwen is Aafke Schaap. Zij bezit alle kwaliteiten waar een vicevoorzitter over moet beschikken. Het fundament van dit bestuur waar wij allen op kunnen bouwen. Last but not least! De enige echte boekenwurm, de studiebol van het gezelschap, Deirdre Meursing. Zij zal dan ook als onderwijscommissaris de boekenverkoop beheren en alle onderwijs gerelateerde zaken. Wij zien het komende jaar vol vertrouwen tegemoet en hebben er uitermate veel zin in.

Wij willen onze vrienden van het 9e bestuur danken voor het werk dat zij het afgelopen jaar hebben verricht. Met hun open houding en uitstraling, organisatorisch vermogen en inzet hebben zij USLAS Atlas naar een nieuw niveau getild.

Het 10e bestuur van studievereniging USLAS Atlas.