Bestuur XV
Liefste leden,

Vol trots presenteren wij het 15e bestuur der USLAS Atlas! Vastberaden en enthousiast gaan wij er een geweldig jaar van maken! Met Noortje als voorzitter, zij weet wat ze wil en ontfermt zich over iedereen. Ze zal de vereniging en het bestuur met liefde en passie leiden. Onze secretaris Maaike legt alles vast en zorgt met haar fijne en energieke aanwezigheid altijd voor een hele goede sfeer binnen het bestuur en natuurlijk de vereniging! Onze lieve Jonas neemt de taak van penningmeester op zich en zal erop letten dat niemand zich in de schulden werkt, bovendien is hij altijd in voor een goed gesprek en een knuffel!

De sociale media en de commissies zullen worden onderhouden door onze intern, de altijd vrolijke Pelle. Met zijn lach, zijn wilde haren en zijn luisterend oor draagt ze de vereniging en alle leden een warm hart toe! Sidney is onze commissaris onderwijs. Haar motivatie en ideeën voor de opleiding zijn een verrijking voor de vereniging en met haar openheid is zij een aanwinst voor het bestuur.  Last but not least zullen onze externe relaties worden onderhouden door Bibi, met humor, knuffels en verhalen zal zij bij iedereen een lach op het gezicht toveren! Wij zullen verdergaan waar vorige besturen gebleven zijn en hun goede werk voortzetten. Wij gaan ervoor zorgen dat ieder lid zich thuis voelt bij Atlas en samen met ons een onvergetelijk jaar gaat beleven. Weet dat je altijd bij ons terecht kan!!

Liefs,                                                                                                                                                                    Het 15e bestuur der USLAS Atlas

Noortje Flink
Voorzitter

Maaike Stalman
Secretaris

Jonas van Diepen
Penningmeester

Pelle Boers
Commissaris Intern      Vice-voorzitter

Sidney Yeo
Commissaris Onderwijs Vice-secretaris

Bibi Bijleveld
Commissaris Extern    Vice-penningmeester

Contact

HONORAIR

Wij zijn ontzettend blij met en trots op al onze voorgaande besturen die van Atlas een hele fijne plek hebben gemaakt. Wij leren veel van hen en willen hen bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Ontdek snel wie onze honoraire leden zijn!