Bestuur 12
Lieve Atlassers en sitebezoekers,

Vol trots mogen wij onszelf hier presenteren als het 12e bestuur der USLAS Atlas. Het eerste vrouwenbestuur heeft haar intrede gemaakt maar het testosteron is zeker aanwezig. Deze 5 vrouwen staan haar mannetje wel in het volgende Atlasjaar:

We hebben het hier allemaal op een rijtje en hopelijk zal dit het komende jaar in stand blijven. In dit primeur met 5 vrouwen in een bestuur blijft het een raadsel hoe de (on)gesteldheid van deze formatie zich zal ontwikkelen het komende jaar. Maar wij hebben het volste vertrouwen in dit rondvormige bestuur met een mannelijk randje. Wij zullen verder bouwen op het fundament dat vorige besturen hebben opgebouwd en het advies, van voornamelijk bestuur 11, in acht nemen om Atlas sterker te maken dan het ooit is geweest.

Groetjes!

het 12e bestuur der USLAS Atlas

Iris Schröder – Voorzitter

Deze dame is niet te stoppen in het ondernemen. Haar krullen deinzen met haar mee wanneer ze van vergadering naar werk naar bier drinken fietst op haar hipsterracefiets. Dit artikel is ook een van haar bezitten waar ze het meest trots op is vanwaar ze haar 4 bestuursleden kan deligeren naar een prachtig Atlasjaar. Wie luistert er niet naar een prachtige dame in hipsterkleren?

Yana Mechielsen – Secretaris

De rechterhand van de voorzitter die letterlijk en figuurlijk met haar neus in de computer zit. We vragen ons soms wel af hoe haar rug er na dit jaar eruit ziet. Zij zet namelijk al haar focus in het notuleren van vergaderingen en beantwoorden van de binnenstromende mails. Yana wordt met haar beroemde diepblauwe ogen een sexytaresse zoals alleen Hollywood die kent.

Janne Prinsen – Penningmeester

De jongste van het stel maar zeker niet de minste. Haar knappe koppie zal ervoor zorgen dat 1+1 altijd 2 is en daarmee de boekhouding van Atlas piekfijn op orde hebben. Deze meid die lekker haar eigen weg volgt is niet voor 1 gat gevangen en haalt de BTW en de kleine lettertjes er zo uit. Alleen deze scherpe tante vertrouwen we de kas toe en ze zal ons niet teleurstellen.

Marjolein Joosten – Vicevoorzitter

Deze meid krijgt de verantwoordelijkheid van alle digitale platformen die Atlas beheert. Het is haar taak dat de Facebook niet ontploft en de website geen smerige bacteriën oploopt (nee wacht, schimmels. Of parasieten. Iets dierlijks. Toch?). Zij houdt alles up to date zodat alle Atlasleden op de hoogte zijn van alle activiteiten binnen de universiteit en Atlas zelf.

Doortje Rijpma – Onderwijscommissaris

Mevrouw Friesland is het brein achter de kaart door het doolhof van de universiteit. Haar hersencellen gebruikt zij voor alle onderwijsgerelateerde zaken om de leden wegwijs te maken binnen het doolhof genaamd de universiteit. Deze dame is onwijs sociaal en heeft binnen no time alle besturen en leden op een rijtje. Haar vlotte babbel brengt haar ontzettend ver en haar Friese roots geven haar het ruige randje dat in haar agenda terug te vinden is waar alles is volgepland. Zij houdt het overzicht en zij is het brein die we toevertrouwen aan de duizendduizend vakken en mogelijkheden binnen LAS.