Voor het project ‘Diversiteit: Instroom & Selectie’ is de Universiteit Utrecht op zoek naar twee student-leden. Het project maakt deel uit van één van de actielijnen van de Taskforce Diversiteit van de Universiteit Utrecht. Het doel van deze lijn is om een diversere studentenpopulatie aan te trekken en op basis van kansengelijkheid ondervertegenwoordigde groepen beter te laten instromen. De twee student-leden gaan helpen om met name het studentenperspectief te vertegenwoordigen bij het bewerkstelligen van een meer diverse instroom van studenten.

Als student-lid ga je gemiddeld aan de slag voor een halve of hele dag per week. Het betreft een aanstelling voor een jaar. In de periode tot september 2021 word je -tegen betaling- ingewerkt door de huidige studentleden. Je draait vanaf 1 september 2021 zelfstandig mee als lid van het projectteam.

Wat ga je doen? Je gaat op zoek naar de vraagstukken en belemmeringen omtrent zaken als studiekeuze en inschrijving. Hiervoor spreek je met (groepen) studenten, doet onderzoek en maakt voorstellen voor verbeteringen. Je bent een actief lid van het projectteam.

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer met een motivatiebrief (ongeveer half A4) en je CV. Uit de motivatiebrieven met cv wordt er  vervolgens een selectie van studenten uitgenodigd op een (online) gesprek. Als je uitgenodigd wordt, wordt er van je gevraagd om voorafgaand aan het gesprek kort op te schijven welke kansen jij ziet voor ons project en wat jouw rol daarin zou kunnen zijn.

Link naar de vacature: https://tis.topselectgroep.nl/vacancy/1047

0