Ben je ondernemend, houd je van aanpakken en beschik je over een goede dosis ambitie en energie? Wil jij graag je netwerk vergroten, je creativiteit inzetten, je organisatievaardigheden ontwikkelen en je sterk maken voor een maatschappelijke organisatie met grote ambities? Lijkt het je leuk om in teamverband evenementen te organiseren voor een goed doel?

Ofwel: wil je een hoop ervaring opdoen waar je na je studie écht iets aan hebt? Solliciteer dan voor het Move evenementen-team 2017!

Move?
Move laat kinderen uit minder bedeelde wijken ontdekken welke mogelijkheden zij hebben in de maatschappij. Dit doen wij door deze kinderen te koppelen aan studenten. In een kortlopend project leren ze elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren. Studenten helpen deze plannen te realiseren en geven zo samen met de kinderen hun buurt een positieve impuls.

Move is in 2009 opgericht, werkt inmiddels in acht studentensteden en wil vanaf volgend jaar actief zijn in alle grote studentensteden van ons land. Op deze manier kunnen we nog veel meer kinderen laten ontdekken dat ze hun wereld kunnen veranderen.

Dit kun je verwachten
Vanaf april tot december 2017 word je met vijf studenten onderdeel van een volledig nieuwe studentencommissie: het Move evenementen-team. Samen bedenk en organiseer je in ongeveer 2 tot 4 uur per week fondsenwervende evenementen voor het financieel mogelijk maken van de projecten van Move.

Hoe je daar invulling aan geeft? Daar krijg je van ons alle creatieve vrijheid voor, met natuurlijk de nodige ondersteuning en begeleiding. Durf jij die verantwoordelijkheid aan?

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar enthousiaste, ondernemende studenten die beschikken over een flinke portie energie en creativiteit. Ervaring met het organiseren van evenementen is handig, maar niet noodzakelijk.

Wat levert het jou op?
Om te beginnen doe je enorm veel waardevolle ervaring op in een maatschappelijke organisatie. Wij bieden je tijdens je deelname aan het team meerdere trainingen aan waarmee je specialistische kennis en ervaring in fondsenwerving en het organiseren van evenementen krijgt. Bovendien worden je persoonlijke kwaliteiten verder ontwikkeld en je netwerk vergroot.

Bij Move is er naast werk ook volop ruimte voor ontspanning en plezier. De vergaderingen vinden plaats op ons gezellige zolderkantoor in Utrecht; een positieve omgeving met jonge mensen waar veel wordt gelachen en successen worden gevierd!

Aan de slag!
Zie jij jezelf al met een aantal medestudenten evenementen organiseren voor Move? Heb jij wel oor naar een beetje uitdaging en avontuur? Stuur dan uiterlijk 29 maart een e-mail met korte motivatie naar elisa@stichtingmove.com. Let’s Move!

0