Het is 2019! En dat betekent een heel nieuw jaar vol met leuke LASagna activiteiten! Dus heb je het kerstdiner gemist, of ben je wel geweest maar krijg je geen genoeg van al het lekkere eten? Dan hebben wij weer een So You Think You Can Cook voor jullie om het nieuwe jaar in te luiden!
De komende tijd staat natuurlijk in teken van goede voornemens, daarom zal dat het thema zijn voor de avond. Dus heb jij een goed voornemen gemaakt om meer of gezond te koken? Wil je graag leren koken en heb je een oefenpubliek nodig? Heb je misschien een voornemen om meer mensen te leren kennen? Of vind je goede voornemens onzin, maar sytycc wel leuk? Dan is dit het ideale evenement voor jou! Je kan je inschrijven als kok of eter, maar ook als hulpkok, dus voor ieder wat wils!

https://goo.gl/forms/JHQQXYoYW9oeBpPJ2

Liefs, LASagna

PS. Voor de mensen die een beetje onder een steen hebben geleefd: So You Think You Can Cook is een evenement waarbij je je aanmeldt als kok of eter. LASagna deelt jullie in zodat alle koks gasten hebben en alle eters een kok. De eters nemen het drinken mee en de geldzaken worden onderling geregeld.

0