Stageplek bij Studium Generale (29 aug ‘22 – 27 jan ‘23) 

Dit najaar hebben we weer een plekje vrij voor een stagiair! We bieden een uitdagende en leerzame stageplek. 

Wie zijn wij? 

Studium Generale is onderdeel van het Programmabureau van de Universiteit Utrecht. Hier ontwikkelen en organiseren we verschillende publieksprogramma’s. Dit zijn programma’s om mensen een realistisch beeld van wetenschap te geven én hun nieuwsgierigheid en onderzoekende houding te stimuleren. 

Als stagiair bij SG ben je onderdeel van een team programmamakers en communicatiemedewerkers. Voor de volwassendoelgroep zoeken we naar interessante onderwerpen en sprekers op het snijvlak van wetenschap en maatschappij. En naar vormen om deze verhalen te vertellen en in gesprek te gaan met publiek: van lezingen tot Science Cafés, van interviews en blogs tot video’s en podcasts. 

Wie ben jij? 

Specifiek voor deze stageplek zoeken we naar iemand die het leuk vindt om te schrijven en wil leren hoe je dat (nog beter) doet voor een breed publiek. Verder ben je bereid om gemiddeld een avond per week te werken bij een event. 

De stagevergoeding bedraagt 275 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Onze ideale stagiair werkt drie of vier dagen per week en is verbonden aan een universiteit. 

Heb je belangstelling voor deze stageplek? Stuur dan voor donderdag 16 juni 2022 13:00 uur je cv en motivatie naar programmamaker Gary (G.S.Sheikkariem[at]uu.nl, waarbij je [at] vervangt door @), o.v.v ‘Sollicitatie stagiair SG’.  

De gesprekken vinden plaats op 20 en 21 juni 2022. 

0