Dit jaar vindt de zevende editie van SPRING Performing Arts Festival plaats van 16 t/m 25 mei. SPRING programmeert vernieuwend en experimenteel werk van internationale theatermakers en choreografen in de theaters van Utrecht en op locatie in de stad, met dit jaar als overkoepelend thema de relatie tussen de mens en technologie. We zijn net als voorgaande jaren weer hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om het festival tot een succes te maken.

Vrijwilligerswerk bij SPRING is een waardevolle en leuke ervaring voor studenten van Liberal Arts en Sciences. Het laat je ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een cultureel festival, biedt relevante werkervaring en geeft de mogelijkheid tot het uitbreiden van hun professionele netwerk. Daarnaast ontvangen vrijwilligers voor elke dienst die ze werken een vrijkaartje waarmee ze een voorstelling naar keus kunnen bezoeken, waardoor ze het festival ook als bezoeker kunnen meemaken.

Tijdens het festival zijn er verschillende functies waaruit geïnteresseerden kunnen kiezen. Elke vrijwilliger nodigen we uit voor een kennismakingsgesprek waarin we samen uitzoeken welke functie het beste aansluit. We zoeken bijvoorbeeld publieksbegeleiders en kassamedewerkers maar ook SPRING-guides die bezoekers inhoudelijk kunnen informeren over de voorstellingen en flexmedewerkers die het leuk vinden om verschillende klussen te doen.

Informatie over het aanmelden volgt!

0