Showcie

Faun – Voorzitter (Atlas)

Faun (die/hen) is onze voorzitter! Met luide stem komt ‘ie wel over de borrelpraat tijdens de vergaderingen heen. Hoewel deze Nijmegenaar niet al te bekend is met al die verschillende musicals (hoewel er niet compleet onwetend in) is die altijd wel geïnteresseerd geweest in de logistiek van dit soort evenementen. En met jaren aan ervaring met het in elkaar zetten van vage knutsels en elektronica wordt het decor een klein klusje!

 

Bente – Secretaris (Alias)

Bente (zij/haar) is 18 jaar oud, tweedejaars student Taal- en Cultuurstudies en zal dit jaar de secretaris van de ShowCie zijn. Deze dame uit Drenthe volgt de hoofdrichting Theater, muziek en dans in interdisciplinair perspectief, met de focus op cognitie en emotie, gecombineerd met een literatuurstudies. Je kunt haar dus vaak vinden met een boek in haar hand of bij een theatershow. Haar liefde voor theater – en dan natuurlijk vooral musicals – heeft Bente bij de ShowCie gebracht! Een favoriete musical heeft ze niet echt, maar wel is ze al twee keer naar Soldaat van Oranje geweest, want dat is natuurlijk echt een klassieker. Met de ShowCie hoopt ze een gave musical neer te zetten en creatief bezig te kunnen!

 

Lucas – Penningmeester (Atlas)

Lucas (hij/hem) is onze Penningmeester. Naast heel goed zijn in het leggen van ontactvolle tactische barfjes, is hij ook compleet financieel onverantwoordelijk. Lucas kan echter wel prima gitaarspelen en eindeloos doorpraten. Hopelijk raakt de commissiekas niet zo uitgeput als zijn conversatiegenoten!

 

Emma – PR-Manager (Atlas)

Emma (zij/haar) draait nog een jaartje mee bij Showcie in de hoop dit jaar wel een musical voor de leden van Atlas te kunnen organiseren. Deze tweedejaars LAS- ser is het oudje van de groep en heeft al veel podiumervaring. Ze kijkt er dan ook naar uit de musical deelnemers komend jaar zangtechnisch te begeleiden. Hiernaast zal ze als PR- manager dit jaar verantwoordelijk zijn voor het onder de aandacht brengen van alle musical gerelateerde activiteiten. Verder is Emma een echte dierenvriend en ook nog lid van een commissie binnen MOVE.

 

Hanna – Algemeen lid (Alias)

Het algemene lid van dit jaar luistert naar de naam Hanna (zij/haar). Naast musical en theaterfanaant is ze ook gewoon een ‘overall’ geek/nerd: als ze ergens fan van is is ze ook echt Fan laat maar zeggen. Random feitje is dat in de groep 8 musical Hanna op een stoel ging zitten en daardoor van het podium kletterde. Ondanks deze theaterfail houdt ze nog steeds van theater en daarom is Hanna ook super enthousiast om dit jaar (hopelijk) een musical te organiseren!!!