Showcie

Hoiii, wij zijn showcie, dé musical commissie van Atlas. Met een volledig nieuw 5-koppig team die we nu gaan voorstellen hebben wij ontzettend veel zin om dit jaar voor jullie weer een hoop toffe activiteiten te organiseren.

Sune – voorzitter

Om te beginnen hebben we ons feestbeest en tevens de voorzitter Sune. Voor een goede aanrader op netflix moet je bij haar zijn want bingewatchen is iets dat ze graag doet. Ze zoekt ook nog een kamer in Utrecht dus als iemand iets heeft, hit her up!

 

Rebecca – Vice-voorziter

Dit jaar wordt Sune bijgestaan door onze vice-voorzitter Rebecca. Geen noot te hoog voor haar. Zingen en gitaar spelen, ze kan het allebei.  Misschien krijgen we nog wel een stukje te horen dit jaar.

 

Fieya – secretaris

Als je iemand uit de maat ziet dansen, is de kans groot dat dat onze secretaris Fieya is. 3 jaar dansles heeft helaas niet mogen baten. Gelukkig bestaat wel nog de kans dat ze beroemd wordt met de reisvideo‘s die ze maakt op YouTube (check it out!).

 

Kiki – penningmeester

Op wie we ook altijd kunnen rekenen is onze penningsmeester Kiki. Buiten de studie zwemt ze en is ze te vinden op de piste als skilerares. Na 2 maanden in delft te hebben gestudeerd moet het met de cijfers wel goed komen.

 

Emma – algemeen lid

Als algemeen lid hebben wij onze dierenvriend Emma. Emma is een echt podium beest en met haar passie voor muziek en theater hoopt ze in de toekomst ook eigen geschreven dingen uit mogen brengen dus stay tuned.

 

Lana – PR-commissaris

Als laatste lid hebben we Lana als PR-commissaris. Ze zingt en speelt gitaar (hoor een duetje aankomen met Rebecca). 3e helften bij de voetbalclub of drankjes doen op het terras is haar beschrijving van de zaterdag. Ondertussen is ze hard bezig met haar bucketlist om zoveel mogelijk concerten te bezoeken.

 

Wij hebben allemaal ontzettend veel zin om er een super leuk jaar van te maken en kijken er naar uit om jullie te zien bij onze eerste activiteit. 

 

Liefs, Showcie

 (Sune, Rebecca, Fieya, Kiki, Emma en Lana)