RecycLAS

Ronja (voorzitter):

Ronja neemt dit jaar met een grote motivatie voor duurzaamheid de functie van voorzitter op zich. Met een grote liefde voor vegetarische kip en gloednieuwe zonnepanelen op het dak is Ronja al lekker duurzaam bezig. Ze heeft heel veel zin om jullie met leuke activiteiten meer te motiveren om over duurzaamheid na te laten denken en er meer voor te doen.

 

Veerle (penningmeester):

Al bijna negen jaar koppig vegetariër, met een gezonde hekel aan kapitalisme en met een voorliefde voor lijstjes en schema’s zal Veerle dit jaar aan de slag gaan als de penningmeester van Recyclas. Ondanks een paar chaotische trekjes en met de hulp van alle lijstjes en schema’s die haar hartje begeert zal zij dit jaar de geldzaken op orde houden. Zo zorgt ze dat er ter motivatie voor onze fantastische activiteiten, naast natuurlijk jullie vurige passie voor duurzaamheid en het milieu, ook nog eens een lekker drankje af kan.

 

Marguerite (PR commissaris):

Met een passie voor vegetarisch/veganistisch koken en verhitte discussies voeren over klimaatverandering zal Marguerite dit jaar als PR commissaris RecycLAS op een duurzame manier promoten. Zij zal ervoor zorgen dat alle atlassers, die overigens allemaal klimaatstrijders zijn, zich aansluiten bij de fantastische (duurzame) activiteiten die wij zullen organiseren.

 

Lucas (algemeen lid):

Net als Marguerite is Lucas fan van vegetarisch koken! En in een hele stoute bui met mega biologisch vlees (maar dat is een geheimpje). In zijn huis kan hij niet stoppen met duurzame tips delen met huisgenoten. ‘Neem je herbruikbare tasjes mee naar de supermarkt!’ ‘doe die kaoloverwarming eens uit!’, ‘Ga bij elkaar in bed liggen als je het s’nachts koud hebt!’. Met een diepgewortelde haat tegen multinationals zoals Shell en Amazon zal Lucas de commissie ondersteunen om van dit jaar een succes te maken!

 

Dorothée (algemeen lid):

Recyclas is de tweede commissie die Dorothée aansluit dit jaar. Aangezien haar focus bij de feestcommissie ligt zal zij de functie Algemeen Lid op zich nemen. Maaarr, dat zal haar motivatie niet verminderen! Naast dat zij iedereen een lekker feestje wilt bezorgen wilt zij ook zich inzetten voor het milieu. Ze zal dit jaar goed mee sparren en nadenken over groene tips en leuke duurzame activiteiten. Zo kan ze haar tweede passie duurzame ontwikkeling naast sociale wetenschappen toch nog een beetje vervullen!