RecycLAS

Recyclas is de groene commissie van AtLAS. We houden ons bezig met duurzaamheid en willen de studenten en de vereniging een stukje groener maken. Gewapend met hummus, tweedehands truien, planten, doppers en canvastasjes veroveren wij AtLAS en de rest van de wereld. Deze vijf meiden lijken lief en onschuldig maar diep van binnen brandt het groene vuur. Stuk voor stuk dragen we een beetje bij aan een duurzamere toekomst.

Maaike is de voorzitter en vegan as f*k. Volgens haar zou iedereen eigenlijk alleen maar linzen- of pompoensoep moeten eten en haar tip is om restjes van je avondeten de volgende dag mee te nemen als lunch in een lege pindakaaspot!

Myrte, de vicevoorzitter bekommert zich om het lot van de hommels en vrouwen. Deze feminist leeft al jaren in een linkse bubbel en haar duurzame tip is om altijd een herbruikbare, bamboe reisbeker mee te nemen om je caffeineverslaving te kunnen voeden.

Mirte is secretaris en fantaseert over een tiny house met een moestuin vol biologische groentes. Ze koopt nooit kruiden, maar houdt alle plantjes in leven en dat is dan ook meteen haar gouden tip.

Djoeke, onze penningmeester blijft altijd positief en geeft ons moed in onze never ending battle. Ze hoopt dat iedereen open gaat staan voor nieuwe inzichten. Probeer nieuwe dingen, vraag mensen om hun tips en blijf altijd ontdekken!

Cecile is de PR-bitch en onze kringloop-fashionista. Ze hoopt dat de plant op haar kamer ooit haar hele muur vergroent en droomt van een wereld zonder sweatshops. Tip van de eeuw: pas altijd eerst de broeken en jurken in de kringloop, want daarna heb je daar geen zin meer in!