PodcLASt

Thomas – voorzitter

Er waren eens negentien commissies, toen kwam de PodcLASt. Thomas, de bakermat van onze mooie commissie, bedacht al in zijn eerste jaar op een borrel dat het onwijs gaaf zou zijn om als studievereniging een podcast te hebben. Nu komt die er eindelijk. Thomas, te herkennen aan zijn botergeile wenkies en brede glimlach heeft geknokt om deze commissie er te laten komen en het is gelukt. Hij heeft een mooie commissie om zich heen verzameld, we hebben er allen veel zin in.

 

Mirthe – Vice-voorzitter

Mirthe is heel goed in shit voor elkaar krijgen, en daardoor een fantastische vice-voorzitter. Ze is altijd enthusiast, en heeft mega veel por, en is naar eigen zeggen gigantisch slordig. Doordat ze heel gevoelig is leeft ze in intense ups en downs, maar je kan haar altijd blij maken met zwarte (donker blauwe) doritos en zoute popcorn.

 

Guusje – penningmeester

Guusje houdt ons mega budget met scherp oog in de gaten. Daarnaast is ze ontzettend goed in het in simpele woorden uitleggen van ingewikkelde ideeën. Deze kwaliteit is een grote aanwinst voor de podcast, en zal helpen bij het toegankelijk houden van de besproken onderwerpen.

 

Marguerite – secretaris

Marguerite is heel fijn om in de commissie te hebben omdat ze bevlogen kan vertellen en van discussie houdt. Ze valt in slaap met een slaapverhaaltjes podcast in haar oren. En met twee vingers schrijft ze in hoog tempo de wekelijkse notulen uit. Spreek Marguerite een keer aan op de borrel voor een goed gesprek over literatuur en poëzie, of test je ideeën in een discussie waar ze graag advocaat van de duivel speelt.

 

Rosalin – commissaris PR

Roos is altijd vrolijk en kletst je de oren van het hoofd. Haar enthousiasme werkt ontzettend aanstekelijk, en zo brengt ze vaak, ook op donkere dagen het zonnetje in huis. Als commissaris PR zal ze jullie op borrels warm maken voor de nieuwe afleveringen en online influenced ze de podcast naar succes!!

 

Lou – audio/algemeen lid

Lou stroomt over van geweldige plannen en zou het liefst elke twee weken een podcast eruit knallen. Achter de schermen zorgt hij dat de podcast een mooi geheel wordt dat professioneel afgeleverd kan worden op je favoriete platform (Spotify en Apple podcasts).

 

Ruben – algemeen lid

Als algemeen lid ben je overal inzetbaar. Ruben is een echte alleskunner en zo erg geschikt om de functie van algemeen lid te vervullen. Daarnaast is Ruben fervente sporter, altijd vrolijk en in voor een spelletje.

 

Manou – algemeen lid

De nuchterheid van een eerstejaars uit Limburg, kan niet aan een goed functionerende commissie ontbreken. Manou is mega geïnteresseerd en kan zich goed in een ander verplaatsen. We kunnen daarom niet wachten tot zij haar eerste podcast zal modereren.