OverLASt

Lieve LAS’ers, we zijn er weer!! Naast onze succesvolle Valentijnsserenades & Djembésessie is het nu tijd voor nog meer OverLASt. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben je op het goeie adres bij deze creatieve, chaotische en bovenal gezellige commissie van Jerome, Jasha, Luna, Zarah, Julia, Gijs, Daniël & Noa. Houd je gitaar vooral bij de hand, want wiens snaar bespeel jij dit jaar?

Luna

Oud lid van Blast, mentormama, proud dog owner en nu locatiemanager bij Overlast. De spontane, altijd gezellige en klein beetje gekke Luna Broeke heeft haar plekje kunnen bemachtigen bij de meest lawaaierige commissie van Atlas en daar zijn we allen zeer blij mee. Luna bevaart de muzikale zeeën van de harp, gitaar, de piano en zingt er vrolijk op los. Als echte Earth, Wind and Fire fan gaat ze dit jaar door het Vuur om onze activiteiten op een zo geschikt mogelijke locatie plaats te laten vinden. Ze zal de aarde afzoeken naar de meest geschikte plek voor een workshop, jamsessie, hondenvoer en heel veel biertjes. Ze laat zich leiden door de Wind en zal haar plekje terugvinden in het hondenhok van Jasha, waar ze de sfeer maakt en meedenkt over de meest fantastische ideeën. De zangeres Maan heeft haar naam te danken aan Luna. De maan zelf heeft zelfs zijn naam te danken aan Luna. Luna is het maantje van de commissie want zelfs als het eventjes donker lijkt te worden zal zij de commissie verlichten.

 

Daniël

Onze eigen Monopoly-bankmeester Daniël is niet te missen. Met zijn scherpe blik & goeie muzieksmaak zal hij dit jaar als penningmeester alle prachtige activiteiten voor de arme maar levendige studentjes waarmaken. Hij eet en kookt graag, en als hij dan toch moet afwassen spoelt hij de borden het liefste om terwijl hij meedanst op ABBA, Boney M of Earth, Wind & Fire. Ohja en niet te vergeten, we hebben een bierbrouwer in ons midden! Naast de vele biertjes die hij zal kopen als hij de loterij wint zal hij ook zeker genieten van een luxe restaurant en een mooie wereldreis waar hij prachtige foto’s van zal gaan maken, check vooral zijn insta.

 

Gijs

Ons algemeen lid en basgitarist Gijs is na eigen zeggen voor altijd Eindhovenaar, maar na zeer korte tijd heeft ons mooie Utrecht al een plekje in zijn hart weten te bemachtigen. Sinds kort is hij dan ook in de Domstad komen wonen, nog wel bij onze eigen vice-voorzitter Jasha (als dat maar goed gaat ;))! Bij deze ook alvast een waarschuwing voor Jasha, Gijs had een melk verslaving, hoewel hij zichzelf een liefhebber noemt, maar goed hij zegt te hebben gematigd… Om het dan nog over Gijs zijn passie voor muziek te hebben; Gijs is een big time hiphop fan, zowel old school als het nieuwe. Hij gaat het beste op het dromerige en experimentele nummer Pursuit of Happiness van Kid Kudi, maar ook Biggie hoor je regelmatig door zijn speakers knallen. Maar de muzikaliteit van Gijs verder: hij heeft zowaar in een koor gezeten! Met zijn liefde voor muziek en aanleg voor Brabantse gezelligheid kan het niet anders dan een fantastisch jaar worden met Gijs als algemeen lid van Overlast.

 

Jerome

Jerome ‘Moos’ Sarneel

Straight outta Middelburg! Crazy motherfucker named Moos! Hij is het hele eind afgereisd om al jullie muzikale honger te stillen. Dus wees gerust, deze opkomende neurowetenschapper maakt naast zijn rapcarrière nog genoeg tijd vrij om als de voorzitter van Overlast de vetste muzikale activiteiten neer te zetten. Hij is een coole kikker, leergierige student en maakt je binnen 16 bars met de grond gelijk als je niet oppast. Soms maakt Moos plaats voor alter-ego ‘the van-man’ en trekt hij zich terug in zijn busje waarmee hij door Europa trekt en menig Française laat zwijmelen. Maar meestal kun je hem vinden in het altijd gezellige Lombok, met een jointje in z’n linker en een speciaalbiertje in z’n rechterhand. Deze topgozer is voor ons onmisbaar en gaat dit Overlast jaar onvergetelijk maken!

 

Jasha

De rol van vice-voorzitter wordt dit jaar vervuld door een bekende binnen OverLast, onze lieve Jasha. Deze Leienaar houdt wel van een biertje en een feestje: hij is altijd in voor een goed gesprek en diepgaande discussies. Niet alleen is hij een bom van gezelligheid, hij is ook nog eens super muzikaal! Hij voorziet iedereen van de lekkerste muziek en playlists en speelt daarnaast ook nog eens de beste classics op de gitaar en de lekkerste ritmes op de drum. Met zijn grote liefde voor muziek zorgt hij er, samen met de voorzitter Jerome, voor dat alle taken binnen de commissie vlekkeloos verlopen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Jasha dit jaar helemaal gaat rocken!

 

Zarah

Dit is Zarah! Een kleine smurf die zich meestal gedraagt als een hippie. Elke dag draagt ze killeroutfits waar je bang van wordt. Mooi als ze is, de muziek die ze zelf schrijft en uitvoert is nóg mooier dan zij zelf. Kom vooral langs bij onze activiteiten om inspiratie op te doen van deze leuke en lieve chick 😉

 

Julia

In een kamertje aan de oude gracht woont de geweldige Julia. De Beatles zongen al over dit geweldige meisje en ons mooie overlast lid maakt het zeker waar. Ze speelt naast gitaar dwarsfluit en zingt er ook nog bij. Maar niet te vergeten het aller belangrijkste in haar leven: haar vriendje (praktisch een extra ledemaat). Gelukkig kan ze hem soms ook opzij zetten voor muzikale ondernemingen met overlast. Je herkent haar aan haar stralende ogen (genoeg reden om naar een activiteit te komen!)

 

Noa

Dan nu onze wandelende dicht-, verhaal- en liedjesbundel. Noa is een getalenteerd musicus (ze kan opzich best goed zingen en heeft zelfs meegedaan aan het junior songefstival), levende discover weekly playlist en bovenal heel leuk om thee mee te zetten. Haar favoriete dier is een pinguïn, wat wel toepasselijk is aangezien ze ook een soort waggelende energiebom is waar bijna iedereen blij van wordt. Ze heeft altijd ideetjes om je dag op te fleuren of je te verblijden met muzikale pareltjes. Ook kan je haar altijd bellen als je chocomel hebt en die wil delen met haar, wil dansen op Michael Jackson of écht een knuffel nodig hebt. Deze prachtige dame zal samen met Julia dit jaar zorgen voor onze publieke relaties en jullie op de hoogte houden van onze chaotische, gezellige en muzikale escapades!