OverLASt

Wij, de commissie OverLast, worden natuurlijk van muziek nooit ziek. Maar of je nou uit je dak gaat achter de draaitafel, je gitaar laat gillen als David Gilmour, of gewoon meeblèrt als ABBA weer opstaat; iedereen heeft iets met muziek. Dit jaar wil OverLast zo veel mogelijk mensen samenbrengen door de gemeenschappelijke factor muziek. Door ontzettend diverse activiteiten te organiseren met als terugkerende thema’s muziek en samen zorgen wij ervoor dat we bij iedereen de juiste snaar raken.

Jasha – voorzitter

Jasha is de voorzitter van overlast. Als hij niet aan het drummen is, gebruikt hij zijn drumstokken wel om noedels mee te eten. Hij geeft te veel geld uit aan planten en gekke sokken. Stiekem blèrt hij het liefst smartlappen mee in een donkerbruine kroeg.

 

Eva – vice-voorzitter

Eva is de vice- voorzitter van overlast. Ze is niet van de piano weg te slaan. Dat is maar goed ook. Bij haar andere hobby bakken, bakt ze er namelijk naar eigen zeggen helemaal niks van. Hoewel ze groot van Is van ABBA, luistert ze stiekem liever naar Hungry eyes van Eric Carmen.

 

Matthew – penningmeester

Matthew is onze penningmeester. Op elk instrument dat hij tegenkomt kan hij wel wat. Van rozijnen wordt Matthew alles behalve blij. Als je hem blij wilt maken kan je beter I wan’na be like you van Louis Prima aanvragen.

 

Zarah – secretaris

Zarah is dit jaar de secretaris van overlast. Een echte jazz fanaat die ook nog is haar eigen muziek schrijft. Hoe tof is dat! Concerten zijn voor Zarah een 2e thuis. Als je er een bezoekt doet ze hoogstwaarschijnlijk de deur voor je open. Hoewel ze niet zo van Shawn Mendes houdt, heeft Señorita stiekem wel een plekje in haar hart.

 

Bastiaan – PR – commissaris

Bastiaan is de PR commissaris van overlast. Hij zingt dag en nacht door, zelfs achter de kassa van de Appie is hij niet te stoppen. Als er geen gezang uit zijn keel komt, is het wel een slechte grap, waar stiekem wel om gelachen kan worden. Als hij nog maar een liedje de rest van zijn leven mag luisteren, zou dat JDS van Finding Hope zijn.

 

Pjotr – PR – commissaris

Pjotr is de PR commissaris. Hij is het liefst de hele dag bezig met muziek. Als hij op een onbewoond eiland zou stranden, zou hij genoeg hebben aan alleen zijn gitaar. De gitaar is nou eenmaal een van zijn eerste levensbehoeften. Onder de douche zingt hij het liefst American boy van Estelle en Kanye.

 

Lalah – locatiemanager

Lalah is de locatiemanager van overlast. Als je haar kwijt bent is ze hoogstwaarschijnlijk ergens een random kat aan het aaien. Als je haar terugvindt en de aux geeft, kan je niks anders dan ABBA verwachten. Lalah is namelijk (net zoals Eva) groot fan van ABBA.

 

Jerome – algemeen lid

Jerome is ons algemeen lid. hij houd van rap en doet aan freestyle. Als Jerome op een balkon of podium staat, zou ik heel goed opletten. Niet alleen om naar zijn raps te luisteren, maar ook om hem op te kunnen vangen als hij weer is besluit te gaan stagediven. Het nummer dat hij op z’n 80e (als hij alleen thuis is) nog steeds door de speakers pompt is Russian roulette van Rihanna.