OverLASt

Wij, de commissie OverLast, worden natuurlijk van muziek nooit ziek. Maar of je nou uit je dak gaat achter de draaitafel, je gitaar laat gillen als David Gilmour, of gewoon meeblèrt als ABBA weer opstaat; iedereen heeft iets met muziek. Dit jaar wil OverLast zo veel mogelijk mensen samenbrengen door de gemeenschappelijke factor muziek. Door ontzettend diverse activiteiten te organiseren met als terugkerende thema’s muziek en samen zorgen wij ervoor dat we bij iedereen de juiste snaar raken.

Marthe den Hond -Voorzitter

Met onze voorzitter Marthe weten we in ieder geval dat de commissie in veilige handen is.

Besluitvaardig en verantwoordelijk maar ook gezellig en af en toe een beetje gek. Kortom: Het

perfecte recept voor een uitstekende voorzitter.

 

Jochem van Bergen en Henegouwen -Vicevoorzitter

Nee hoor, ook bij onze Vicevoorzitter ontbreekt het niet aan leiderschapskwaliteiten. Onze Jochem is door zijn gedrevenheid en zijn sociale kwaliteiten een prominent figuur binnen de commissie.

 

Sophie Garritsen -Secretaris

Wat Sophie het best kenmerkt is het plezier waarmee ze alles doet. Dit vrolijke zonnetje houdt niet alleen onze notulen bij, maar draagt ook bij aan de algehele sfeer bij OverLast.

 

Simon de Vries -Penningmeester

Deze zachtaardige jongen zorgt ervoor dat bij ons de financiën op orde zijn. Hij raakt nooit in paniek en zorgt daarmee voor wat rust midden in het soms wat chaotische OverLast.

 

Alma Hunnik -Locatiemanager

Als liefhebber van het bijzondere zit onze scherpzinnige locatiemanager Alma precies op haar plek. Buitengewoon grondig is ze op zoek naar buitengewone locaties.

 

Lars Meijer -PR Commissaris

Onze gevatte PR Commissaria Lars gaat je lastigvallen met de slechtste woordgrappen en de beste alliteraties. (en blijkbaar ook met de meest afgezaagde tegenstellingen)

 

Mouna Hammami -Algemeen lid

Een beetje van alles. Dat doet onze gezellige alleskunner Mouna. Ze helpt waar nodig en is daarmee belangrijk voor iedereen. Binnen de commissie.