Koop je boeken hier
Boekenverkoop

Alle leden van USLAS Atlas kunnen hier hun studieboeken met flinke kortingen bestellen. Atlas heeft een overeenkomst met Studystore, die ons van alle mogelijke boeken kan voorzien. Staan er boeken niet tussen? Mail dan naar onderwijs@usatlas.nl en wij regelen het voor je!

Hoe kan ik boeken bestellen?

Vier keer per jaar opent de ‘Atlas boekenwebshop’ haar deuren, hier kun je gemakkelijk boeken bestellen voor de komende periode. De boekwinkel bevat de boeken voor alle vakken uit het general education programma en de boeken voor de vakken die voor het openen van de winkel zijn aangevraagd via onderwijs@usatlas.nl. Neem voor al je vragen en opmerkingen gerust contact op met de onderwijscommissaris.

Hoe kan ik boeken aanbieden?

Heb je nog studieboeken liggen en wil je ze kwijt én nog geld ervoor krijgen? Bied ze dan aan via deze link en volg dan stapsgewijs de instructies.

Lidmaatschap Atlas

Belangrijk om te weten: deze service is alleen beschikbaar voor leden van Atlas. Voor niet-leden is het ook mogelijk om boeken te bestellen op de webwinkel, mits men zich heeft geregistreerd op de Atlaswebsite en bij het afhalen de machtiging voor het lidmaatschapsgeld (€30,-) tekent. Hier vind je meer informatie over lid worden.

Algemene voorwaarden boekverkoop USLAS Atlas
1. USLAS Atlas (hierna te noemen; Atlas) biedt haar leden de mogelijkheid studieboeken te bestellen in samenwerking met Studystore.

2. Om via Atlas studieboeken te bestellen dient men lid te zijn van de vereniging en aan de contributieverplichting voldaan te hebben.
3. Boeken zullen automatisch op het thuisadres worden geleverd. Wanneer het lid niet in bezit is van een geschikt adres, bestaat er de mogelijkheid op het adres van de studievereniging te laten bezorgen.
4. Bestellingen kunnen te allen tijde makkelijk worden geretourneerd. Neem daarvoor contact op met de klantenservice van StudyStore: klantenservice@boekenbestelling.nl
5. Bij het retourneren van boeken dient een reden opgegeven te worden.
6. Studystore behoudt zich het recht voor boeken niet terug te nemen wanneer;
a. zij de staat van het boek niet acceptabel vinden;
b. uitzonderlijke omstandigheden van toepassing zijn.
7. Boeken met drukfouten of andere problemen die aantoonbaar bij de leverancier liggen kunnen te allen tijde worden geretourneerd.