Ondersteunde Organen

Het LASinfoteam

Aangezien LAS nogal ingewikkeld kan zijn en informatie vaak verspreid staat over meerdere websites, is het LASinfoteam een aantal jaar geleden opgericht voor het beantwoorden van algemene studentenvragen via lasinfo.gw@uu.nl. Bijvoorbeeld over het inschrijven van vakken, waar je rooster te vinden is of wat het emailadres is van het secretariaat.

Verder zijn ze betrokken bij voorlichtingsactiviteiten zoals de open dagen, matchingsdagen en meeloopdagen voor scholieren. Daarnaast organiseren ze ook de Hoofdrichtings-check zodat studenten een duidelijker beeld krijgen van wat een hoofdrichting inhoudt.

In het studiejaar 2019-2020 bestaat het team uit Chamaya, Pien, Kim, Melina, Laura en Sidney.

De OpleidingsCommissie

De OpleidingsCommissie bestaat uit studenten en docenten, die samen het LAS-onderwijs in de gaten houden. Met opmerkingen/klachten over de kwaliteit van het onderwijs zijn ze te bereiken via het emailadres oc@usatlas.nl.

Verder organiseren ze elk blok een evenement genaamd het OOR: De Open Opleidings Reflectie. Om de input van de studenten te verhogen en in gesprek te gaan met over kritiekpunten en eventuele verbeteringen.

Het team 2018-2019 bestaat uit Hanna, Maya, Marjolijn en Sam