Wat vind jij van jouw opleiding en de Universiteit Utrecht?

Geef jouw mening en vul ook dit jaar weer de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2018 in. De NSE is het jaarlijkse en landelijke onderzoek naar de kwaliteit van opleidingen in het hoger onderwijs.

 

Waarom meedoen?

Jouw mening telt! Op basis van de resultaten onderneemt de Universiteit Utrecht actie om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen. Naar aanleiding van de resultaten van voorgaande jaren pakken we al een aantal zaken op.

 

  • Jullie hechten als studenten terecht aan voldoende studiewerkplekken. Afgelopen jaren hebben we die uitgebreid. Ook we hebben de app Studyspotontwikkeld om je actief te informeren over beschikbare studieplekken.
  • Kritisch waren jullie ook over studieroosters. We moeten eerlijk zijn: dat is een complex probleem en we kunnen het daarin niet iedereen naar de zin maken. Wat wel kan is jullie zo goed mogelijk informeren. In september 2016 hebben we de MyUU App gelanceerd. Hiermee kun je op je Android en Apple devices onder andere je persoonlijke rooster raadplegen. De app toont altijd de meest actuele roosterinformatie: ook roosterwijzigingen zijn hierin verwerkt. Download de MyUU app via de iTunes App storeof via Google Play.

 

Hoe werkt het?

In de week van 15 januari krijg je een uitnodiging voor de NSE op je UU-adres. Vul ‘m meteen in!

Dit duurt ongeveer 10 -20 minuten. Je kunt de enquête ook invullen met je smartphone of tablet.

En als je meedoet, maak je kans op een reischeque van 2000 euro of een bon van Bol.com. Bovendien verloot  de Universiteit Utrecht zelf ook nog een aantal prijzen, zoals 50 hooded-sweaters ‘Utrecht University 1636’ en 50 tegoedbonnen voor 5x koffie/thee naar keuze bij Gutenberg, Goliath of Lodewijk.

 

Meer informatie

Kijk voor veel gestelde vragen op www.uu.nl/nse.

0