wur

Beste leden van US Atlas,

Wil je meer weten over de mogelijkheden om een masteropleiding aan Wageningen University te volgen? Kom dan op donderdag 15 december van 16:30–20:30 uur naar onze Master Open Dag. Daar kun je alles te weten komen over alle masteropleidingen en de universiteit. Studenten en studieadviseurs zijn aanwezig om je tijdens presentaties en individuele gesprekken informatie te geven en al je vragen te beantwoorden.

Ben jij geïnteresseerd in bedrijfskundige, economische en sociologische processen rondom de consument, het facility management, de agribusiness, het milieu en/of de voedselvoorziening? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden die de tweejarige Master Management, Economics and Consumer Studies je biedt!

Ben jij geïnteresseerd in het plaatsen van vrije tijd en toerisme in historische, globale en multiculturele context waarbij er vanuit meerder invalshoeken duurzaam toerisme ontwikkeld kan worden? Kom dan langs en bekijk de mogelijkheden die de tweejarige Master Leisure, Tourism and Environment je biedt!

Check www.wageningenuniversity.nl/masteropendag voor meer informatie over de open dag of meld je direct aan.

Kun je niet naar de Master Open Dag komen en wil je toch meer weten over een bepaalde opleiding en antwoord op je vragen? Neem dan contact op met een van onze studiekeuzecoaches. Zij kunnen je helpen bij alle vragen die je hebt over het kiezen van een studie. Niet alleen over de inhoud van de opleiding, maar ook over studeren in Wageningen.

Hopelijk tot ziens op donderdag 15 december!
Wageningen University

0