LASt Minute

Voorzitter

Hoii lieve LASsers! Ik ben Kyara en ik ben dit jaar de voorzitter van LASt Minute. Ik kan niet wachten om jullie mee op avontuur te nemen en samen de leukste plekken te ontdekken. Ik zal samen met de leukste commissie mijn best doen om een jaar vol gezellige tripjes en activiteiten te organiseren die niet snel te vergeten zijn. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van onze activiteiten en vergeet zeker niet onze Grote Reis in de gaten te houden. Waar zal deze dit jaar naar toe gaan??

 

Vice-voorzitter

Olaaa lieve LASsers, ik ben Ana, jullie Vice-voorzitter dit jaar. Net als jullie kan ik niet wachten om weer te reizen naar het verre, verre weg van hier; de tropische warmte, het zand tussen je tenen, de lauwe blauwe zee, misschien zelfs wat palmbomen hier en daar, een briesje waar je langzaam bij wegdoezelt… Hopelijk kan ik jullie daarom dit jaar blij maken met alle TRIPS die op onze planning staan! Wordt vet. Wordt lit. Nu mijn laatste zin, ik zie jullie in…

 

Penningmeester

Bonjour, mon nom c’est Boris. Dit jaar ben ik lid geworden van de fantastische commissie LastMinute en mag ik mij ontfermen over de geldzaken. Ik heb enorm veel zin om dit jaar samen met de andere leden geweldige (betaalbare) activiteiten voor mijn mede lassers te organiseren. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij de U.S.R Triton om te roeien (lees zuipen) en drink ik graag een drankje met vrienden!

 

Secretaris

Hoi lieve LASsers, dit jaar heb ik, Finnian, de rol van secretaris binnen de leukste commissie der Atlas op me genomen. Ik hoop heel erg dat we dit jaar de mogelijkheid hebben om veel leuke activiteiten (in het buitenland) voor jullie te organiseren. Daarvoor gaan wij binnen de commissie heel erg ons best doen. Tot in …

 

Vervoer

Hoi, ik ben Jelle en ik ben dit jaar verantwoordelijk voor het vervoer van de reizen die we dit jaar hopelijk weer allemaal kunnen organiseren met LASt minute. Ik ga ervoor zorgen dat we veilig en wel op de meest exotische locaties gaan aankomen. Hopelijk zie ik jullie bij de volgende reis die we gaan maken!

 

Public Relations

Hee lieve LAS’ers, dit jaar heb ik, Jikke, de eer gekregen om de rol van PR in te nemen voor de meest exotische commissie van Atlas. Ik zal de komende maanden mijn uiterste best doen om jullie warm te maken (lol) voor al onze tripjes en natuurlijk de grote reis. Ik hoop dat jullie er een beetje zin in hebben, dat zou mijn taak weer een stukje makkelijker maken ;). Voorlopig mogen jullie zelf nog even fantaseren over alle avonturen die we gaan beleven dit jaar, maar jullie zullen snel van ons horen!

 

Locatie

Halloo, ik ben Mats Kroon: Ik ben de eindverantwoordelijke voor de locatie van de reizen met onze fantastische commissie. Ik houd van muziek, natuurlijk reizen, een pilsje en gezelligheid. Hopelijk kan ik met mijn expertise kennis prachtige locaties kiezen om jullie te vergezellen voor mooie reizen!!!

 

Algemeen Lid

Hoi! Ik ben Mechteld en ik ga als algemeen lid samen met mijn lieftallige commissieleden hopelijk allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie! Ik heb er zin in, en ik hoop jullie ook. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te borrelen, naar de kroeg te gaan en elk feestje wel mee te pakken. Ook vind ik sport heel leuk, dus hopelijk gaan we ook een leuke sportactiviteit doen op de grote reis. Tot snel allemaal!