LASt Minute

Anna

Lieve Anna,

Voorzitster van Last Minute

Daardoor wordt jouw tijd goed benut

Als eerste kom jij met goede ideeën

Van jumpsquare tot een fout trainingspak

Helaas was het was het LM-oud die jou tegensprak

Maar nu ben je ‘lekker met de meiden’ ♫♪

En kan je ons met jouw top ideeën verblijden

Gekke verhalen hebben we allemaal

Maar die van jouw is geniaal

Het liefste ben jij elke zomer aan het surfen

Ik weet niet of ik het wel zou durven

Na jouw ongeluk(je)

De bestemming van de Grote Reis 2019 was zeker geen discussiestuk

Het wordt een reis om nooit te vergeten

Met goed gezelschap, prachtige natuur en lekker eten

Maar hoe zouden wij dit doel kunnen bereiken zonder Anna?

Anna heeft alles onder controle en blijft rustig

Ze heeft begrip voor iedereen

Laten we er een mooi jaar van maken  

Zonder dat we van het rechte pad af raken

 

Daphne

Daphne, de prachtige roodharige in ons midden, is onze secretaris. Ze lijkt in de wieg gelegd voor deze taak. Altijd alles op orde en onder controle. Notulen, mailtjes en ideeën… Met haar oog voor detail is er niets dat haar ontgaat. Behalve misschien haar sleutels? Waaaaar heeft ze die toch gelaten? Misschien zitten er in haar goede geheugen toch wat gaten?

De sleutels van haar fiets en haar huis is ze misschien om de haverklap kwijt, maar dat ze de sleutel heeft naar vele mooie reizen en een geweldige tijd is een onontkoombaar feit.

 

Nynke

Nynke is de penningmeester van Last Minute. Nynke had zelf niet gedacht penningmeester te worden, maar daarom weten we dat ze deze rol zo goed kan vervullen. Ze heeft het nog nooit gedaan, en daarom denkt ze dat ze het wel kan ;). Nynke is een hele fijne, spontane en impulsieve aanvulling op Last Minute. Met Nynke weet je dat het hoe dan ook hilarisch wordt, maar waar nodig ook behulpzaam. Fijn hè, zo’n Nynke?!

 

Ada

Een jonge meid die de wereld al gezien heeft. Dus haar kun je wel vertrouwen in een commissie zoals LASt minute. Als onze PR zal ze jullie allemaal op de hoogte houden van de nieuwtjes rondom onze activiteiten. Ada is ook een gekke meid, haar sokken elke dag in een andere kleur. Als Ada er is kan iedereen altijd wel lachen. In onze commissie is ze dan ook zeker wel altijd de vrolijkste. Ooit naar Ada op zoek? Regelmatig te vinden in de flater met een biertje in haar hand.

 

Julia

Julia gaat ons het komende jaar van A naar Beter helpen, als commissaris vervoer van Last minute. Julia is een echte aanpakker die alles – hatseflats super snel – regelt alsof het niks is. Verder is ze ook goed is zwemmen, deze sportieve dame traint meerdere keren per week. Naast haar regel-skills zouden we Julia niet kunnen missen om haar Brabantse gezelligheid, we kunnen niet wachten om samen carnaval te vieren dit jaar!

 

Isa

Het lijkt een misschien een makkelijke taak, na het beslissen van de locatie komt de accommodatie. Een huis een tent, een hostel of op straat. Doe die laatste maar niet, dan wordt iedereen kwaad. Een slaapplek vinden voor zo veel mensen, en bij ATLAS natuurlijk met allemaal andere wensen. Maar gelukkig hebben wij Isa voor deze taak, die slaat de mooiste plekjes voor ons aan de haak. En altijd die brede lach, het maakt niet uit welk moment van de dag. Met Isa kan je ook goed keten, want nee niemand is onze wissel opdracht vergeten. Tijdens een pubquiz de liefde verklaren, dat gaat niemand jou evenaren.