LASt Minute
De reiscommissie in een jaar van corona, we gaan er dit jaar natuurlijk onze uiterste best voor doen om de grote reis, het liftweekend, het allejaarsweekend en het fietsweekend door te laten gaan. Maar zelfs in deze gekke tijden hebben we al genoeg andere grootse plannen die coronaproof binnen ons eigen land of zelfs achter je eigen laptop gewoon door kunnen gaan. Dus ook dit jaar is de reiscommissie een hechte commissie die minstens één keer per week vergadert en haar handen vol heeft aan het plannen van de leukste uitjes!

Mirthe – Voorzitter

Onze lieve Mirthe heeft dit jaar maar liefst voor de tweede keer de reiscommissie uitgekozen als allerleukste commissie van Atlas. Zij gaat er dit jaar dan ook als VO voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt! Ze is altijd van alles op de hoogte en daarmee de perfecte leider voor de enigszins chaotische meidengroep van Last minute. Het organiseren van de grootste feestjes is tevens helemaal voor Mirthe weggelegd en zij zal er dus voor zorgen dat elke activiteit er eentje wordt die je niet snel zal vergeten. Als eerbetoon aan de vorige voorzitter zal ze zodra ze de kans krijgt met veel plezier Tivoli uit gestuurd worden. Een prachtige hobby waar wij als commissie zeker nog van gaan genieten komend jaar!

 

Kyara – Vice voorzitter

De allerleukste gloednieuwe vice voorzitter van Last minute is de enige echte Kyara. Ze houdt erg van gezelligheid en vindt het heerlijk om lekker op avontuur te gaan. Iedere dag probeert ze zichzelf weer uit te dagen en dat is dan ook de grootste reden waarom ze bij de reiscommissie is gegaan. Ze is dol op het ontdekken van nieuwe plekken en het ontmoeten van nieuwe mensen met ieder weer een andere achtergrond. De perfecte eigenschappen om er een geweldig jaar van te maken met de allerleukste activiteiten!

 

Marie – Penningmeester

Marie is een echte waterrat, ze houdt van alles wat met zeilen of surfen te maken heeft. In de zomer is ze dan ook altijd op het water te vinden, waar ze van varen d’r werk heeft gemaakt. Reizen is een andere grote passie. De vetste reis die ze ooit gemaakt heeft was in Thailand, waar ze 6 weken lang met een vriendin heeft gebackpackt. Haar droomreis is dan ook om een hele lange tijd weg te zijn met een boot, ultieme vrijheid. Ze houdt ook nog eens van koken en bakken, moet het nog wel een beetje leren maar hé, oefening baart kunst 🙂 Ohja en zelf lacht ze altijd het hardst en vaak als enige om d’r eigen grappen, maar iemand moet er toch lachen?

 

Jasmijn – Secretaris

Als tweedejaars Last minute-er gaat Jasmijn Lastminute (hopelijk) door alle problemen leiden met al haar ervaring met de activiteiten die er vorig jaar waren. Dit jaar niet meer als voorzitter maar als Secretaris. Door tijdens de vergadering fanatiek mee te typen en zo het overzicht te behouden, moet het helemaal goed komen dit jaar!

 

Ana – Vervoer

Onze mega reislustige Ana heeft niet één maar twee tussenjaren gehad. Helemaal in Vancouver ging ze een semester aan de uni studeren. Origineel was haar plan zichzelf daar te vinden en er helemaal achter te komen wat ze wilde studeren. Maar toen werd ze toch net iets verliefder op reizen dan op school en nam ze een tweede tussenjaar. Met als excuus dat er geen enge spinnen te vinden zijn in Nieuw-Zeeland pakte ze haar tas in en verliet ze Nederland voor maar liefst drie maanden. Na drie weken in lockdown bij een kiwi familie, kwam ze toch met de laatste repatriëringsvlucht uiteindelijk naar huis toe. Om dit jaar toch nog een beetje van dat reisgevoel te kunnen genieten, zit ze bij de reiscommissie! En ze heeft er “Heeeel veel zin om samen voor jullie leuke reisjes te plannen”. En nog belangrijker, ervoor te zorgen dat wij níét met de laatste repatriëringsvlucht naar huis hoeven. 

 

Rosalin – Public relations

Een tikkeltje chaotisch maar altijd in voor last minute plannetjes. Na een tussenjaartje soulsearchen in Azië is Rosalin officieel reisverslaafd, en meer dan bereid iedereen mee te slepen in haar enthousiasme! De rol van PR is dan ook meer dan voor haar weggelegd 😉 

 

Ya-lei – Locatie

Ya-Lei is een heerlijk spontane meid die houdt van eten, reizen, muziek en gezelligheid. Ze is een flexibel persoon die openstaat voor van alles, of het nou aan het strand liggen is, hiken, kanoën, feesten noem het maar op! Met locatie als verantwoordelijkheid zal zij ervoor zorgen dat wij bij de juiste en leukste plekken terecht zullen komen!

 

Suus – Algemeen lid

Onze ultra gezellige, enthousiaste, energieke Brabander Suus, zal ons dit jaar vergezellen als algemeen lid. Suus is een echte levensgenieter en heeft als ultieme Lasser haar tussenjaar doorgebracht in Australië. Als algemeen lid zal Suus ons met haar organisatietalent uit de brand helpen waar nodig!