3 mei 2018
Beste Liberal Arts and Science studenten,

Iedere LAS-student heeft een eigen studiepad.
Wat is jouw meerwaarde en toekomstperspectief?

Dit is de focus van de eerste editie van de LAS Carrièredagen. Kom donderdag 3 mei in contact met bedrijven en alumni door middel van workshops en een markt. Voor arbeidsoriëntatie en carrièrekansen zowel tijdens en na LAS.

 

Interesse? Blijf op de hoogte op via de Facebookpagina!

Aanwezige bedrijven tijdens de Carrièredagen

&SAMHOUD

&samhoud is een management consulting adviesbureau met focus op organisatieverandering. Ze staan bekend om een integrale, eerlijke en mensgerichte benadering van vraagstukken zowel in business, maatschappij als op persoonlijk vlak.

http://www.samhoud.com/

De toekomst van Brabant

De toekomst van Brabant is een traineeship in Noord-Brabant. Hun missie om jonge mensen te helpen hun talenten ontdekken en deze tot bloei laten komen. Het programma werkt samen met verschillende overheidsinstanties: als de gemeente, het waterschap en de provincie.

https://detoekomstvanbrabant.nl/

PNO Consultancy 

PNO Consultancy is van start-up uitgegroeid tot de marktleider in innovatie en funding consultancy in Nederland en Europa. Werkzaam in een netwerk van multinationals, universiteiten, sectororganisaties en technologieplatforms.
https://www.pnoconsultants.com/nl/

Frisse blikken

Frisse blikken is een organisatie dat jong ondernemerschap wilt stimuleren. Het bedrijf werkt voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent voor uitdagingen zoals (arbeids)communicatie, het bereiken van moderne consument, procesoptimalisatie en talentontwikkeling.
https://frisseblikken.com/

AIESEC

Aiesec is een wereldwijd platform voor jongeren om leiderschap in zichzelf te ontwikkelen. Het is een onafhankelijk, non-profit organisatie gerund door studenten en recent afgestudeerde geïnteresseerd in wereldproblemen, leiderschap en management.
https://www.aiesec.nl/nl/aiesec-in-nederland/