Steenbok
Steenbokken zijn paradoxale wezens. Ze zijn recalcitrant, eigenwijs en obstinaat maar daarnaast zeer meegaand, flexibel en passen zich graag aan anderen aan. Lieve Steenbok, blijf dicht bij jezelf, zorg voor de mooie balans tussen bijdehand en hand in hand.

Waterman
De komende maanden houdt een Waterman graag vinger aan de pols. Kijk uit dat je je innoverend vermogen hiermee niet beperkt. Kijk vooruit en geniet van je briljante ideeën. Zie niet overal moeilijkheden in maar geniet er gewoon van.

Vissen
Vissen kunnen genieten, lekker veel regen de afgelopen tijd en lekker veel regen in het verschiet. Zoals mijn oma altijd zei: “Meer nat meer beter”. Haar uitspraak is vervolgens in de volksmond geïnterpreteerd als “Meer bier meer beter”, dus proost! Geniet, maar drink met mate. (Ik ben persoonlijk een groter fan van ‘nat’ in plaats van ‘bier’)

Ram
De maand februari zit de Ram geramd! Vooral 20 februari wordt jouw lucky day. Daar kun je precies vijf dagen van nagenieten, want 25 februari zullen de sterren voor jou in een ongunstige positie verschuiven. Geniet van de zon, pas op voor de (volle) maan.

Stier
Hieeehaaaaa, jij gaat lekker Stiertje! Als een ware toreador zwiepend door het leven, genieten geblazen, volle kracht vooruit, niets wat jou nog tegen houdt. Draag rood op dagen dat je net dat extra zetje in de rug nodig hebt. Stel dat het leven je toch te matig is, kun je altijd nog naar Spanje verhuizen.

Tweeling
Het sterrenbeeld Gemini wordt geassocieerd met de Grieks/Romeinse god Hermes/Mercurius: de boodschapper onder de goden. Lekker roddelen dus! Daarnaast heeft deze god vleugels aan zijn schoenen. Adidas was hierdoor geïnspireerd en ontwierp de Wing Sneakers. Wat voor jou?

Kreeft
Is het jou wel eens opgevallen dat het teken van Kreeft opvallend veel weg heeft van standje negenenzestig maar dan op z’n kantje? Een duidelijker teken kunnen de sterren niet geven hoor. Doe 69, maar dan net wat schever. Verandering in focus kan tot prachtige inzichten leiden.

Leeuw
Ga niet Tijgah doen als je Pussy bent. Waag je in het hol van de leeuw, kies voor risico’s. Soms moet je een beetje op het randje leven en grenzen opzoeken om alles uit het leven te halen. Blijf hierbij wel realistisch, want het moet niet gevaarlijk worden. Alles met ‘te’ ervoor is slecht, behalve Tequilla.

Maagd
Hey you sexy thing! Lekker zwieren zwaaien rondjes draaien. De Maagd houdt van spelletjes en omdat je er zo stunning uit ziet, wilt iedereen graag spelletjes spelen met een Maagd, het liefst in teams van twee. Let the fun times begin.

Weegschaal
Jouw romantische zone wordt deze maand overspoeld door planeten. Er is bijna geen ruimte meer voor meer liefde, je hart knalt uit elkaar. Misschien kun je een belletje plegen met ‘Second Love’ voor wat tips hoe je zoveel liefde naast elkaar kunt onderhouden. Telefoon: 0107142266 (ma, woe en vrij tussen 12:00-15:00)

Schorpioen
Alles of niets. Geen ge-misschien, geen ge-schorriemorrie. Dat mag ook wel eens. Na jaren van pure ellende en eenzaamheid een lichtpuntje in het leven van de schorpioen. En wat voor lichtpuntje; zei ik alles of niets? Het wordt ALLES!

Boogschutter
Bogen zijn groot, schutters zijn wauw, ik kan het op geen andere manier zeggen, dan maar zo, ik hou van jou! At the touch of love, everyone becomes a poet – aldus Plato. Ik ben nog steeds geen dichter, dus blijkbaar niet genoeg liefde. Maar er is vast iemand die het je wél kan geven. Houd hoop.

0