LASagna

LASagna weet maar al te goed dat liefde door de maag gaat… Lasagna heeft dus de zeer belangrijke taak de liefde voor Atlas zo sterk mogelijk te maken! Daarnaast zijn we stuk voor stuk studenten om op te eten. Helaas heeft corona een beetje roet in ons anders heerlijke eten gegooid, maar we bijten door de zure appel heen en blijven atlassers ondersteunen in al hun kook- en bakavonturen. 

Sofie Enneking

Hoi, mijn naam is Sofie Enneking en ik ben sinds kort penningmeester van LASagna. Ik heb veel zin in leuke activiteiten organiseren en natuurlijk lekker eten met elkaar. Het raarste dat ik ooit heb gegeten is sprinkhaan. De smaak was trouwens echt heel lekker, dus ik zou het zeker een keertje proberen als je de kans krijgt. Hopelijk tot snel!

 

David

Hai, ik ben dit jaar de vice-voorzitter van Lasagna! Ik ben daarnaast druk bij het bestuur van de USCantorij. Ik ben al mijn hele leven vegetariër, dus een hele hoop rare dingen heb ik niet gegeten, maar iets wat ik je van harte kan afraden is de durian (soort grote Indonesische stinkvrucht die ze daar daadwerkelijk lekker vinden).

 

Franziska

Als voorzitter van Lasagna probeer ik het overzicht te houden zodat we uiteindelijk veel activiteiten kunnen organiseren. Het raarste wat ik ooit heb gegeten is slagroomtaart met salami (het is geen aanrader ook niet als je opeens een random craving hebt). Ik hoop jullie snel te zien bij een activiteit (waar we in plaats van rare dingen lekkere dingen gaan eten).

 

Eva Verhoeven

Dit jaar ben ik de PR-commissaris van LASagna. Ik doe mijn best iedereen enthousiast te krijgen over de activiteiten die we zullen gaan organiseren. Het raarste wat ik ooit heb gegeten was kattenvoer. Niet echt een aanrader, maar ik ben al blij dat het een brokje was en niet zo’n blik.

 

Romée Meijer

Hoi, ik ben Romée Meijer en ben de secretaris van LASagna, dat houd in dat ik notuleer tijdens de heerlijke vergaderingen en de mail in de gaten houd. Het raarste dat ik ooit heb gegeten zijn slakken (oké, ik weet dat escargot gewoon een normaal gerecht is in Frankrijk, maar ik vind het raar). Ik hoop dat we nog heel veel lekkere gerechten (zonder weekdieren) gaan maken met de commissie!