LASagna

LASagna heeft als doelstelling om Atlassers blij maken en te verbinden met eten. Dit doen we door onze passie voor eten en koken te delen, en leuke evenementen te organiseren zoals het kerstdiner. Creatieve aanstormende koks in Atlas kunnen ook zelf de handen uit de mouwen steken zoals tijdens het terugkerende evenement So You Think You Can Cook. Ontdek bij onze LASagna evenementen de innerlijke Robert Kranenborg in jou! De laagjes van de LASagna commissie bestaan uit de volgende 8 commissieleden:

Voorzitter

Louise Graveland: Halloumi is de voorzitter van het bonte gezelschap LASagna. Dit exotische schapenkaasje uit Griekenland maakt prachtige agenda’s. Ze heeft echter zeker geen schaapachtige blik, dus daarom mag ze dit jaar met de nieuwe ingrediënten van LASagna verrassende recepten en evenementen bedenken. Bak haar niet te lang, anders wordt ze grillig.

Secretarissen

Tirza Balkenende: Tirzamisu bestaat net als LASagna uit meerdere lagen #diep. Met haar lange vingers zorgt ze voor snelle notulen. Haar cacaopoeder zorgt voor een zoete nasmaak maar pas op dat ze met te veel amaretto op niet escaleert.  

Lotte van der Drift: Sjalotje kan met haar scherpe blik razendsnel mailtjes sturen. Ze houdt van haar neef Bieslook(roomkaas) binnen de LASagna familie. Je moet wel oppassen anders laat ze je huilen.

Vicevoorzitter

Jane Harinck

Penningmeesters

Carlijn de Waard: Hoewel Carlijnzaad goed voor je stoelgang is, zit deze penningmeester niet alleen op haar reet want door haar stroomt het geld verstandig door. Deze superfood geeft een gezonde twist aan LASagna.

Tobias Vervaart: De tegenstrijdige tofu eet stiekem wel vlees, dus pas op dat hij je niet voor de gek houdt. Tofu is de goedkope variant van vlees, zoals deze penningmeester heeft berekend. Aan LASagna wil hij graag het duurzame aspect Tofugen.

PR-manager

Karlijn Zwinkels: Karnemelk voelt zich in iedere koelkast thuis. Deze vrolijke zuurpruim weet iedereen te enthousiasmeren om aan de LASagna activiteiten deel te nemen. Pas op dat je haar niet te lang in de koelkast laat staan, want dan wordt ze een (kazige) locatiemanager.

Locatie manager

Claudia de Jong: Jonge kaas kijkt met een frisse blik naar potentiële locaties. Ondanks haar jonge jaren is ze op alle plekken al geweest en van alle (kaas)markten thuis. Let wel op dat je haar niet te lang laat liggen, anders moet die oude kaas met pensioen.