LASagna

LASagna weet maar al te goed dat liefde door de maag gaat… Lasagna heeft dus de zeer belangrijke taak de liefde voor Atlas zo sterk mogelijk te maken! Daarnaast zijn we stuk voor stuk studenten om op te eten. Helaas heeft corona een beetje roet in ons anders heerlijke eten gegooid, maar we bijten door de zure appel heen en blijven atlassers ondersteunen in al hun kook- en bakavonturen. 

Voorzitter

Lotte de Jong: Als zittenblijver kent Chocolot de fijne kneepjes (of moeten we kneedjes zeggen hihi) van het vak. In haar rol van chefkok is zij als de lasagnabladen van een goede lasagna: ze zorgt voor een stabiele basis waarin de talenten van alle commissieleden het beste tot uiting kunnen komen.

 

Vicevoorzitter

Renske Lansdorp: Onze enthousiaste sous-chef Renscake ondersteunt op haar beurt chefkok Chocolot op een manier die doet denken aan tomatensaus in een echte lasagna: deze foodie probeert voornamelijk steun te geven aan de lasagnabladen.

 

Secretaris

Annet Wind: Als secretaris houdt Anneis de mails peperscherp in de gaten en maakt razendsnel notulen tijdens de altijd gezellige vergadering. Ze geeft structuur ze aan de commissie, net zoals de groenten in een metaforische lasagna! 

 

Penningmeester

Lucas van de Vijver: Deze lekkerbek is verantwoordelijk voor het financiële welzijn van de lekkerste commissie van Atlas.Terwijl hij zorgt voor budget en kloppende bonnetjes lijkt hij op de bechamelsaus in een lasagna, hij is immers het rijkste ingrediënt.

 

PR-commissaris

Marguerite van Woerkom: Als een echte influencer zorgt Marguefriet voor leuke posts op de gram en maakt ze alle leden warm voor de leukste LASagna activiteiten. In de metaforische lasagna is zij de kaas, omdat ze de socials in de gaten houdt (super cheesy we know). Het grootste kooktalent van alle PR-commissarissen is klaar voor dit heerlijke jaar!

 

Locatie:

Emma Stuut: Als locatiemanager zorgt Emmanem altijd voor een goeie locatie waar lekker eten nog lekkerder zal smaken. Zij is dan ook de ovenschaal in de metaforische lasagna, want ze zorgt voor een plek waar iedereen terecht kan!

 

Algemeen lid

Franziska Söbbing: Als algemeen lid is Frannekoek altijd bereid om zich voor de commissie in te zetten. Ze is het basilicum blaadje in de lasanga als een kers op de taart: ze maakt het helemaal af.