LAS FIëstas

Het jaar is door Las Fiëstas goed afgetrapt met het futuristic 3000s feest en commissie 21-22 is van plan het niveau van de feestjes hoog te houden! Hoewel er nog steeds veel flexibiliteit vanwege corona wordt gevraagd van heel Atlas, zal deze feestcommissie ervoor zorgen dat Atlassers kunnen doorfeesten. Jullie zullen zeker veel van ons horen want na de commissie wissel opdracht en de eerste vergadering zit Las Fiëstas vol met ideeën, ambitie en creativiteit! Een van de leukste dingen aan je studententijd is natuurlijk het feesten dus zet je maar schrap voor wat deze 8 feestbeesten gaan organiseren dit jaar:)

 

Voorzitter

Na een half jaartje als secretaris wordt Madelief voorzitter dit jaar! Ze neemt zich voor om dit jaar de vergaderingen net zo gezellig als vorig jaar te houden, de deadlines iets scherper aan te houden en de feesten nog leuker (en offline;)) te maken. Dit alles moet zeker goed komen met 7 fantastische lieve commissiegenoten. Daarnaast heeft ze veel ervaring in het organiseren van themafeestjes, ze heeft tijdens de lockdown uitgebreid kunnen oefenen met haar 13 huisgenoten (bejaarden bingo, moulin rouge party, gabberfeest etc.). Feesten doet ze al haar hele leven in het zonnige zuiden van ons land, onder andere tijdens carnaval. Mocht er iets misgaan dan kan ze een hulplijn inschakelen; Las Fiëstas’ voorzitter veteraan Guusje. Kortom: Madelief gaat haar best doen met de rest van de commissie om er een feestjaar van te maken en dit moet helemaal goed komen!!

 

Vice-voorzitter

Suus is nieuw bij Las fiestas! Nadat zij een jaar de rol van secretaris heeft vervuld bij Last Minute is zij nu de nieuwe vice voorzitter van Las Fiestas. Suus houdt wel van een feestje, billen schudden op foute muziek kan hierbij niet ontbreken. Naast een heleboel gezelligheid vindt Suus het ook heel leuk om vanalles te organiseren en uit te werken tot in de puntjes. Ze is niet op haar mondje gevallen en komt net zoals Madelief uit het prachtige zuiden. Dit gaat er voor zorgen dat we met zijn allen behoorlijk wat gezelligheid te bieden hebben en de leukste feestjes zullen gaan organiseren!!

 

Secretaris

Onze Secretaris dit jaar is Sharay, altijd in voor een feestje en een dansje. Ze hoopt dan ook dat wij ondanks deze tijd toch nog wat gezelligheid met elkaar kunnen beleven en we zo veel mogelijk fysiek kunnen organiseren. Doordat Sharay wat chaotisch is wordt de functie Secretaris best een uitdaging, maar die wilt zij zeer zeker aan gaan! Als echte wijnliefhebber zorgt zij ervoor dat we tijdens de vergaderingen het beste van het beste drinken, zodat we voor jullie ook de beste van de beste feestjes kunnen organiseren!!

 

Penningmeester

Dit jaar, en daarmee ook haar tweede jaar, zal Sarah haar functie van PR naar Penningmeester verplaatsen! Ze is lang niet zo goed in rekenen als in feesten, maar biertjes tellen (en drinken) kan ze wel! Saar zal je geregeld tegenkomen op straat, van het ene feest naar de ander, en daarmee altijd op zoek naar de drukte en de herres. Daar is Saar tenslotte voor gemaakt en zal daarbij haar best doen om er dit jaar weer een gezellige, geëscaleerde bende van te maken. Wanneer ze niet helemaal aan haar taken voldoet, kan zij een aantal ice flessen hier en daar als straf best aan. Maar geen zorgen, ze zal haar taak dit laatste jaar bij de commissie goed vervullen! Met veel enthousiasme, overtuigingskracht en een gave om gratis drank te regelen, gaat ze vol zin dit jaar weer in!

 

PR-commissaris

Alweer voor het tweede jaar, en zo tevens haar laatste bij Las Fiëstas, zal Dorothée nog even alles geven wat ze kan om jullie weer op die LAS-feestjes te krijgen! Zij zal dit jaar de functie PR op zich nemen. Dorothée is spontaan en aanwezig, maar is zij ook zo gebekt om al jullie lieve Lassers te enthousiasmeren voor de aankomende feesten? Reken maar! Daarnaast wil ze haar creativiteit binnen deze functie ook ontplooien, dus vette banners en posters zijn ook te verwachten! Verder valt Dorothée soms uit enthousiasme van de trap omdat zij ó zó graag wilt dansen op die lekkere plaatjes (oops @ liftweekend). Gedreven is ze dus wel en geeft daarom niet snel op wanneer ze jullie probeert te enthousiasmeren. Ze ziet jullie graag op de volgende feesten voor een dansje en een shotje salmari!

 

Locatiemanager

De altijd vrolijke Hannah is dit jaar onze locatie manager. Ze sloot zich dit jaar met veel enthousiasme en plezier aan bij (de meest geweldige commissie!!) Las Fiëstas! Altijd in voor een feestje met veel gezelligheid en goede muziek. Aangezien ze werkzaam is bij de Tivoli weet ze veel af van hoe een goed feestje gestroomlijnd moet verlopen. Ze heeft er zin in om dit jaar alle Lassers van een goed feestje te voorzien waarbij het dak eraf vliegt!! 

 

Algemeen lid

Ook Veerle gaat de commissie vergezellen als algemeen lid, waar ze haar feest ervaring gebruikt om te helpen waar nodig is. Want ondanks Covid heeft ze binnen de maatregelen 😉 veel onvergetelijke (hoewel sommige wel een beetje wazige)  avonden gehad de afgelopen jaar. Deze expert heeft er veel zin in om dit jaar de leukste feestjes te organiseren voor haar mede lassers.

 

Algemeen lid

Wiebe is dit jaar algemeen lid binnen Las Fiëstas. Hij gaat zich dit jaar inzetten om de beste feesten te organiseren die Atlas ooit heeft gezien! Zelf feest hij het liefst de hele nacht door en zal nooit nee zeggen tegen een feestje (goede eigenschap voor Las Fiëstas!). Wiebe zal dit jaar iedereen helpen wanneer dit nodig is. Zo zullen er bij Las Fiëstas geen losse eindjes blijven liggen!