LAS FIëstas

Een feestcommissie in dit coronajaar, wat hebben we daar nou aan? We moeten eerlijk zijn, wij vroegen ons dat eerst ook af. Maar deze 8 enthousiastelingen gaan dit jaar toch de uitdaging aan. Met de eerste paar vergaderingen al achter de rug, zijn de ideeën al volop aan het binnenkomen. Ook al zullen de ijsklontjes nog even op zich laten wachten, gaan wij regelen dat we dit jaar toch lekker (coronaproof) kunnen blijven feesten met z’n allen!!! Dus verwacht zeeeeker nog veel van ons te horen:) 

 

Voorzitter – Guusje

Voor Guusje is dit alweer het tweede jaar bij deze fantastische commissie . Vorig jaar was ze meteen het diepe ingedoken als voorzitter, en ze zal dit jaar langzaam haar taak van voorzitter aan Jasper overdragen. Maar laat je niet misleiden, deze meid mag zichzelf dan wel een voorzitter noemen, maar staat er aan het einde van een feestje toch vaak iets chaotischer bij. Gelukkig is haar liefde voor het organiseren van leuke themafeestjes groot genoeg dat jullie je geen zorgen hoeven te maken dat er een feestje in de soep loopt. Met haar enthousiasme en gekke en grootse ideeën zal ze er voor zorgen dat de feestjes dit jaar om niet te vergeten zijn! (of wel natuurlijk;))

 

Vice-voorzitter – Jasper

De iets wat chaotische Jasper zal dit jaar de (vice) voorzitter van Las Fiëstas zijn. Alhoewel hij regelmatig zijn sleutels, portemonnee of zelfs fiets kwijt raakt, zal zijn passie voor feestjes nooit ver te zoeken zijn! Jasper is altijd wakker te maken voor een goed feest. Zet hem op de dansvloer en hij vermaakt zich de komende uurtjes wel. Hij houdt namelijk enorm van muziek. Zo heeft hij ook thuis een draaitafel staan waar hij de nodige uurtjes aan besteedt. Verder is hij in zijn vrije tijd graag bezig met tekenen, en natuurlijk met het organiseren van originele feestjes voor onze lassers! Al in al, een betere vice voorzitter kunnen we ons niet wensen dit jaar! 

 

Secretaris – Lucas

Lucas zal dit jaar de rol van secretaris vervullen. Normaal te vinden op het voetbalveld, twijfelde hij even of deze rol van secretaris nou wel echt voor hem was weggelegd. Maaar geen zorgen, want dit feestbeest ontgaat geen enkel feestje, en hij heeft ons plechtig beloofd dat hem dit jaar ook geen enkel mailtje zal ontgaan!!! 

 

Penningmeester – Rik

De belangrijke taak van penningmeester zal dit jaar worden uitgevoerd door Rik. Deze fanatieke sporter en waterpoloër is ook erg bedreven in de derde helft. Geboren in een heel klein dorp, maar gelukkig wel heel wat grote feesten gewend! Hij hoopt de gezelligheid van de boeren tentfeesten, waar het alcohol rijkelijk vloeit, en iedereen elkaar kent, mee te nemen naar onze enige echte Las feesten. Daarnaast zal hij er natuurlijk voor zorgen dat elke cent die wordt uitgegeven goed besteed zal zijn om jullie de leukste feestjes te bezorgen! 

 

PR commissaris – Sarah

Onze altijd enthousiaste Sarah is dit jaar de PR. Deze meid is vorig jaar gestopt met rechten omdat ze te veel feestte, en is dus in deze commissie zeker op de goede plek terecht gekomen! Alhoewel ze eigenlijk niet altijd goed tegen al die drank kan, feest zij door tot de zon opgaat (een eigenschap waar de buren niet altijd even blij mee zijn). Met haar gave om gratis drank te regelen, zijn wij er zeker van dat ze deze overtuigingskracht ook goed kan gebruiken als PR. Ze zal dit jaar dan ook als gevorderde zuipschuit ervoor zorgen dat jullie enthousiast raken lekker met ons mee te feesten! 

 

Locatiemanager – Dorothée

De spontane Dorothée is dit jaar onze locatiemanager. Ondanks dat we door onze lieve Miss C. Rona niet veel kunnen, sloot ze zich toch dit jaar met alle liefde en plezier aan bij de meest geweldige commissie, Las Fiëstas! Altijd in voor spontane gekke avonturen, kent zij alle ins en outs van de stad! Ze zal er dan ook voor zorgen dat wanneer we weer samen (!!!) uit ons dak mogen gaan, dit zal gebeuren op de meeste bijzondere en té gekke plekken. Ze hoopt dat we dit jaar een heleboel mensen een mooie avond kunnen geven, eentje voor in de boeken! We kunnen dit jaar niet zo veel fysieke feesten organiseren, maarrrr dat zal de pret niet drukken. Ook online zal ze haar taak heel serieus nemen en een fantastische sfeer voor jullie creëren! 

 

Algemeen lid – Babet

Onze lieve Babet is dit jaar ook alweer voor de tweede keer van de partij! Vorig jaar een fantastische secretaris, vond ze het dit jaar wel leuk een beetje met alle functies mee te kijken. Babet staat namelijk altijd klaar om iedereen te helpen, een eigenschap die we van haar als algemeen lid goed kunnen gebruiken! Ook was Babet vorig jaar bijna elke dinsdag in het Pothuys te vinden. Ze weet dus als de beste met wat voor feestjes we alle Lassers dit jaar blij kunnen maken! 

 

Algemeen lid – Sharay

Ons tweede algemeen lid is Sharay, altijd in voor een feestje en een dansje. Ze hoopt dan ook dat wij ondanks deze tijd toch nog wat gezelligheid met elkaar kunnen beleven. Als echte wijnliefhebber zorgt zij ervoor dat we tijdens de vergaderingen het beste van het beste drinken, zodat we voor jullie ook de beste van de beste feestjes kunnen organiseren!!