Daar is ie dan; mijn eerste blog. Sinds ik weet dat deze blogs eraan zitten te komen ben ik al aan het denken over een onderwerp waar ik over wil schrijven.. want tja het schrijven van iets luchtigs en grappigs is niet he-le-maal mijn ding nu ik mij er toch echt aan moet wagen weet ik het eigenlijk nog steeds niet helemaal, ik heb zoveel en toch net niets om over te schrijven (als een echte LAS’er wil ik gewoon niet kiezen denk ik?!?!) Daarom ga ik het over een overkoepelend en terugkerend thema in mijn leven hebben.

 

KLEURTJESSSSS

Kleurtjes zorgen voor orde in mijn hoofd en agenda, heel mijn leven is gecolorcode. Kleurtjes in overvloed in de begrotingen, afrekeningen en andere penningmeester-overzichten. En nog meer kleurtjes als ik lekker buiten loop en geniet van de blauwe lucht, het groene gras, de kleurrijke bloemen en de witte wolken.  Afgelopen week lag ik ziek in bed en vond ik het fijn om lekker door mijn camerarol te scrollen, heb ik voor het eerst in maanden weer even een serie gekeken (ik moest Netflix opnieuw downloaden 😳) en heb ik het kook-kanaal ‘Tasty’ teruggevonden. Ik heb heerlijk liggen genieten van hoe mensen een vertaald recept probeerden te volgen! (zeker een aanrader) Maar ook hier flitsten er tientallen kleuren voorbij, niet zo gek want zo wordt beeld vastgelegd maar toch…

Door niet alleen een agenda te hebben maar deze in te delen in categorieën krijg ik ondanks alle drukte, gekkigheid en de weinige vrije tijd toch het gevoel alsof mijn dagen net genoeg van alles bevatten. Beetje studie, beetje veel bestuur, wat tijd aan commissies en hier en daar wat tijd thuis. Wat de laatste tijd toch echt meer als een hotelletje voelt dan een echt huis, want ik kom er zoals mijn moeder wekelijks meermaals herhaald “alleen nog maar om te slapen en te eten.”

En ook al word ik heeeeeel blij van Atlas en dus al het mooie groene in mijn agenda, word ik toch ook wel heel erg blij van de paarse (vakantie) en blauwe (afspreken met lieve mensen) kleurtjes die ik in het vooruitzicht heb!!

 

Dit was hem dan… ik kijk onwijs uit naar komend jaar en hoop heeel veel groens, zowel in mijn agenda als het saldo van onze mooie Atlas-rekening te zien!

 

Kusjes,

Mark

0