De periode van hoffelijkheid, jezelf keurig gedragen en het beantwoorden van de meest ongemakkelijke vragen tijdens het kerstdiner met de (schoon)fam is bijna aangebroken. Maar voordat deze ellende begint en we elkaar allemaal gaan missen, gaan we ons nog één keer van onze slechtste kant laten zien.

Het is namelijk eindelijk zo ver: het allereerste feest van LAS Fiëstas 2018-2019! Op woensdag 19 december gaan we net zoveel bier voor €1.40 drinken totdat we denken dat de kerstman niet bestaat. Het thema is je misschien al wel opgevallen: kinky kerst. Trek daarom je meest kinky pakje aan waarvan je zeker weet dat je de knoopjes niet meer dicht krijgt na de kerst. Ben jij alleen maar kinky in de slaapkamer? En verstop jij je je innerlijke beest liever onder bijvoorbeeld een kersttrui? Ga dan keurig gekleed. Kijk wel uit voor zweepslagen.

Voor dit feest mogen wij de perfecte locatie van het umtc gebruiken in de voorstraat. Super centraal, zodat niemand ver naar huis hoeft te sleeën. Bij binnenkomst zullen we je opwachten met een welkomstshotje, en tosti’s zullen weer als warme broodjes over de toonbank vliegen. Save dus zeker deze date en kom feesten op 19 december! Hadden we al verteld dat bier €1.40 kost? We’ll be waiting for you 💋🦵🏻💦
Haal snel een kaartje voor een magere 2 euro en schrijf je in! https://goo.gl/forms/PQa2sPQAKMhmIoWw2

Grrrrrr🐯oetjes,
P.S. LASagna organiseert voorafgaand aan het feest een erg voedzaam kerstdiner, dus schuif zeker aan om het beste bodempje te leggen!

0