Schrijf je hier in voor het Introkamp 2022!

Zie hier de inschrijflink voor het introkamp als je geen Atlas-lid bent of wilt worden:

https://usatlas.codex.link/p/activiteit/niet-leden-introkamp-2022-2023

Lieve aankomende eerstejaars Liberal Arts & Sciences studenten,

Wil jij een superleuke start van je nieuwe studie en meteen al je mede-eerstejaars leren kennen? Kom dan naar het 3-daagse introkamp georganiseerd door de Utrechtse Studievereniging Atlas!

In dit weekend leer je meer over de studie, de vereniging en haar commissies, maak je vrienden & ontmoet je je mentorouders en toekomstige mentorgroepje. Het is dus een superleuke fantastische eerste kennismaking met LAS en het studentenleven. Met allemaal leuke spelletjes, activiteiten, borrels en een feest in het vooruitzicht, zijn dit redenen genoeg om je in te schrijven!

Het kamp zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 september 2022. Je zal ongeveer twee weken van tevoren een mail van ons krijgen met daarin de benodigde informatie.

De kosten van het introkamp zullen zijn:
– €55,36 als je lid bent of wordt van de studievereniging USLAS Atlas
– €60,36 als je geen lid bent of wilt worden van de studievereniging USLAS Atlas

Lid worden van de studievereniging brengt heel wat voordelen met zich mee. Niet alleen zijn er het hele jaar door leuke activiteiten waar je je voor aan kan melden, zowel informele als meer studiegerelateerde activiteiten. Ook is er iedere week een borrel om je medestudenten te spreken en worden er een aantal feesten georganiseerd. Maar ook niet onbelangrijk, wanneer je lid bent van Atlas, kan je met korting je studieboeken aanschaffen.

Dus wil jij alvast vóór het studiejaar begint je nieuwe medestudenten ontmoeten en een gezellig weekend hebben, kom dan vooral naar het introkamp!

Liefs,

De Introcommissie van USLAS Atlas

InstagramFacebook
Lieve (kersverse) Liberal Arts & Sciences studenten,

Nadat de Utrechtse Studievereniging Atlas het collegejaar op spetterende wijze heeft geopend met het introkamp zal al het opgedane enthousiasme doorgezet worden door middel van de Atlas Kick-off week! Tijdens deze week zal je ondergedompeld worden met gezelligheid in de vorm van geweldige en uiteenlopende activiteiten georganiseerd door de diverse commissies van de vereniging.

De Kick-off week laat jou nog beter kennis maken met Atlas en alles wat het te bieden heeft! Op activiteiten uiteenlopend van een echte pubquiz tot jamsessie en Tour D’Utrecht komen we bij elkaar. Leer elkaar als eerstejaars beter kennen, ontmoet veel van de ouderejaars binnen de vereniging en maak kennis met het bestuur en de verschillende commissies!

De Kick-off week begint op maandag 5 september en zal duren tot vrijdag 9 september. Houd deze pagina in de gaten voor het rooster & de inschrijvingen!

Ga jij Liberal Arts and Sciences studeren?

Word dan lid van Atlas! Leer andere studiegenoten kennen, geef je op voor een van de vele commissies, maak gebruik van de boekenkortingen, ga mee op een van onze vele reizen, maak vrienden voor het leven óf hang het feestbeest uit op een van onze feestjes!

Boekenverkoop

Ben je lid van Atlas? Dan ontvang je altijd korting op je studieboeken, hiermee haal je het eenmalige lidmaatschapsgeld er gelijk uit!

Meeloopdagen

Ga jij LAS studeren, of twijfel je? Atlas organiseert meeloopdagen & matchingsdagen om jou wegwijs te maken binnen onze mooie studie.

Educatieve activiteiten

Tussen alle gezellige activiteiten worden er ook educatieve activiteiten georganiseerd zoals lezingen, brainstormsessies of het in contact komen met bedrijven. Leuk voor nu en natuurlijk super handig voor later.


Toegang tot activiteiten

Iedere week worden er activiteiten georganiseerd, zowel voor de leuk als educatief. Van jamsessies, tot een pubquiz en van wintersport tot ons befaamde liftweekend!

Wekelijkse borrel

Iedere dinsdagavond hebben wij onze ledenborrel in De Tussentijd. Praat bij met vrienden, drink een biertje of cola met korting, en leer andere LAS'ers kennen!

Introductiekamp

Meteen veel andere studiegenoten leren kennen? Schrijf je dan in voor het introkamp op 2,3 en 4 september! Leer over de studie, de vereniging en de commissies, maak hier vrienden en heb vooral een fantastische eerste kennismaking met de studentenverhalen en -omgeving! (wees niet bang, dit is geen ontgroening!)