• foto introkamp scherp_ATLAS
  • foto introkamp scherp 2_ATLAS
  • foto introkamp scherp 5_ATLAS
  • foto introkamp scherp 3_ATLAS
  • foto introkamp scherp 7_ATLAS
  • foto introkamp scherp 4_ATLAS
  • Foto introkamp scherp 6_ATLAS
  • foto introkamp scherp 8_ATLAS
  • foto introkamp scherp 9_ATLAS
  • foto introkamp scherp 10_ATLAS
introkamp
23 t/m
25 augustus 2019
Lieve eerstejaars Liberal Arts & Sciences studenten,

Ieder jaar organiseert de Utrechtse Studievereniging Atlas voordat het academisch jaar begint een spetterend 3-daags introkamp! Leer over de studie, de vereniging en haar commissies, maak hier vrienden, feest met elkaar tot in de late uurtjes en heb vooral een fantastische eerste kennismaking met het studentenleven!

Op dit kamp zijn meer dan 200 andere eerstejaars, veel ouderejaars, commissieleden, het Bestuur, oud-besturen en LAS Docenten! Door mee te gaan op kamp leer je meteen veel andere studiegenoten kennen en leg je de basis voor een geweldige studententijd in Utrecht!

Het introkamp begint op vrijdag 23 augustus 2018 rond 14:00 en zal duren tot zondag 25 augustus. Het kamp wordt gehouden in Eindhoven (de gekste). Indien je niet alle 3 de dagen kan, mail dan naar introcommissie@usatlas.nl !

Ga jij Liberal Arts and Sciences studeren?

Word dan lid van Atlas! Leer andere studiegenoten kennen, geef je op voor een van de vele commissies, maak gebruik van de boekenkortingen, ga mee op een van onze vele reizen, maak vrienden voor het leven óf hangt het feestbeest uit op een van onze feestjes!

Boekenverkoop

Ben je lid van Atlas? Dan ontvang je altijd korting op je studieboeken, hiermee haal je het eenmalige lidmaatschapsgeld er gelijk uit!

Meeloopdagen

Ga jij LAS studeren, of twijfel je? Atlas organiseert meeloopdagen & matchingsdagen om jou wegwijs te maken binnen onze mooie studie.

Educatieve activiteiten

Tussen alle gezellige activiteiten worden er ook educatieve activiteiten geograniseerd zoals lezingen, brainstormsessies of het in contact komen met bedrijven. Leuk voor nu en natuurlijk super handig voor later.


Toegang tot activiteiten

Iedere week worden er activiteiten georganiseerd, zowel voor de leuk als educatief. Van lasergamen tot een wijnproeverij en van wintersport tot ons befaamde liftweekend!

Wekelijkse borrel

Iedere dinsdag hebben wij onze ledenborrel in 't Oude Pothuys. Praat bij met vrienden, drink een biertje of leer andere LAS'ers kennen!

Introductiekamp

Meteen veel andere studiegenoten leren kennen? Schrijf je dan in voor het introkamp op 23, 24 en 25 augustus! Leer over de studie, de vereniging en de commissies, maak hier vrienden, feest met elkaar tot in de late uurtjes en heb vooral een fantastische eerste kennismaking met het studentenleven! (wees niet bang, dit is geen ontgroening!)