LAS-introkamp
Lieve aankomende eerstejaars Liberal Arts and Sciences studenten,

Wil jij een superleuke start van je nieuwe studie en meteen al je mede-eerstejaars leren kennen? Kom dan naar het 3-daagse introkamp georganiseerd door de Utrechtse Studievereniging Atlas!

In dit weekend leer je meer over de studie, de vereniging en haar commissies, maak je vrienden & ontmoet je je mentorouders en toekomstige mentorgroepje. Het is dus een superleuke fantastische eerste kennismaking met LAS en het studentenleven.

Inschrijven
Je bent er iets te vroeg bij, want de inschrijvingen voor het introkamp 2024 zijn nog niet geopend. Laat wel even je naam en mailadres achter in het interesseformulier zodat we je kunnen contacteren als we meer informatie voor je hebben. Dit formulier vind je door op de zwarte ‘button’ te drukken.

Belangrijke informatie
Het kamp zal plaatsvinden van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september 2024. Je zal ongeveer twee weken van tevoren een mail van ons krijgen met daarin de benodigde informatie. Hou dus dit gehele weekend vrij in je agenda!

De kosten van het introkamp 2024-2025 zijn nog niet bekend.

Word lid
Lid worden van de studievereniging brengt heel wat voordelen met zich mee. Niet alleen zijn er het hele jaar door leuke activiteiten waar je je voor aan kan melden, zowel informele als meer studiegerelateerde activiteiten. Ook is er iedere week een borrel om je medestudenten te spreken en worden er een aantal feesten georganiseerd. Maar ook niet onbelangrijk, wanneer je lid bent van Atlas, kan je met korting je studieboeken aanschaffen. Lid worden van Atlas kan gemakkelijk en snel via deze link of klik op de zwarte button.

Dus wil jij alvast vóór het studiejaar begint je nieuwe medestudenten ontmoeten en een gezellig weekend hebben, kom dan vooral naar het introkamp!

Vragen over het introkamp? Mail dan naar intro@usatlas.nl

Liefs,

De Introcommissie van USLAS Atlas

Instagram

Kick-off week
Lieve (kersverse) Liberal Arts & Sciences studenten,

Voordat de Utrechtse Studievereniging Atlas jouw studententijd op spetterende wijze heeft geopend met het introkamp vindt de Atlas Kick-off week plaats! Gedurende deze week zal je ondergedompeld worden met gezelligheid in de vorm van geweldige en uiteenlopende activiteiten georganiseerd door de diverse commissies van de vereniging.

De Kick-off week laat jou nog beter kennis maken met Atlas en alles wat het te bieden heeft! Op activiteiten uiteenlopend van een echte pubquiz tot jamsessie en Tour D’Utrecht komen we bij elkaar. Leer elkaar als eerstejaars beter kennen, ontmoet veel van de ouderejaars binnen de vereniging en maak kennis met het bestuur en de verschillende commissies!

  • blast
  • DSC_0967
  • DSC_0218
  • DSC_0013
  • DSC_0117
  • DSC_0209
  • DSC_0293
  • DSC_0226
  • DSC_0219

Belangrijke informatie
De Kick-off week (KOW) begint op maandag 2 september en zal duren tot en met donderdag 5 september. Op dit moment zijn onze commissies nog hard aan het brainstormen welke activiteiten ze willen organiseren in de KOW. Houd deze pagina en de instagram goed in de gaten voor actuele informatie!

Tip: op de instagram pagina vind je ook het KOW-rooster van vorig jaar! Ter inspiratie 🙂

Ga jij Liberal Arts and Sciences studeren?

Word dan lid van Atlas! Leer andere studiegenoten kennen, geef je op voor een van de vele commissies, maak gebruik van de boekenkortingen, ga mee op een van onze vele reizen, maak vrienden voor het leven óf hang het feestbeest uit op een van onze feestjes!


Boekenverkoop

Ben je lid van Atlas? Dan ontvang je altijd korting op je studieboeken, hiermee haal je het eenmalige lidmaatschapsgeld er gelijk uit!

Meeloopdagen

Ga jij LAS studeren, of twijfel je? Atlas organiseert meeloopdagen & matchingsdagen om jou wegwijs te maken binnen onze mooie studie.

Educatieve activiteiten

Tussen alle gezellige activiteiten worden er ook educatieve activiteiten georganiseerd zoals lezingen, brainstormsessies of het in contact komen met bedrijven. Leuk voor nu en natuurlijk super handig voor later.

Toegang tot activiteiten

Iedere week worden er activiteiten georganiseerd, zowel voor de leuk als educatief. Van jamsessies, tot een pubquiz en van wintersport tot ons befaamde liftweekend!

Wekelijkse borrel

Iedere dinsdagavond hebben wij onze ledenborrel in De Luifel. Praat bij met vrienden, drink een biertje of cola met korting, en leer andere LAS'ers kennen!

Introductiekamp

Meteen veel andere studiegenoten leren kennen? Schrijf je dan in voor het introkamp op 1,2 en 3 september! Leer over de studie, de vereniging en de commissies, maak hier vrienden en heb vooral een fantastische eerste kennismaking met de studentenverhalen en -omgeving! (wees niet bang, dit is geen ontgroening!)