INTROCOmMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp evenals de Eerstejaarsreünie!

Jillis – voorzitter

Onze onbewogen leider, de almachtige. Jillis zal ons richting het goede brengen en het kwade bestrijden. En dat altijd met een peukie tussen zijn vingers. Hij zal dit jaar de introcommissie gaan aansturen. Door zijn eerdere ervaring in deze commissie is hij de aangewezen persoon om dit groepje ongeleide projectielen in toom te houden. Vertrouwen hebben wij zeker in deze ras Eindhovenaar. Hij zal het dit jaar vast beter doen dan PSV in de Champions League.

Josephine – secretaris

Deze 20 jaar oude meid zal tijdens en voor het introkamp al jullie vragen behandelen. Of je nou wil weten wat het beleg is bij het ontbijt op zondagavond of als je vragen hebt over allergieën, she’s your girl! Naast secretaris zal zij ook het ‘Feestbeest’ zijn van het weekend, dus als je zin hebt in een goed feestje moet je zeker bij haar in de buurt blijven.

Janneke – penningmeester

Deze Bosschenaar werkt al jaren bij de beste bakker van Den Bosch, waar ze de lekkerste Bossche bollen verkoopt. Dat verklaart haar financiële kundigheid als penningmeester. Dit komt heel goed van pas bij het introkamp en de eerstejaarsreünie. Verder houdt ze van sporten en feestjes. Kortom, ze past perfect bij de introcommissie.

Sam – vicevoorzitter

Sam de man, hij is ver gekomen van bLASsure en gaat zich nu in onze prachtige introcommissie begeven. Als sterkste man naast Jillis is hij vice-voorzitter geworden. Vol energie en breakdansend kan hij alles toevoegen aan onze groep. Met genoeg atlas- en commissie-ervaring kan er eigenlijk niets misgaan als Sam erbij is.

Eline – commissaris aankleding en PR-commissaris

Deze Brabantse schone met een vlotte babbel is een en al gezelligheid. Zij zal jullie allemaal op de hoogte stellen over het introkamp met mailtjes, facebookposts, noem het maar op. Ook zal Eline met haar creatieve uitspattingen en charmes het introkamp van een prachtige look voorzien. Daarnaast is Eline een zonnestraaltje in de ochtend dus reken er maar op dat ze jou komt opvrolijken als je een kater hebt na de fantastische feesten van het introkamp!

Flip – mentorouder coördinator

Blonde kanjer Flip is 19 jaar oud en is als derdejaars lasser een veteraan. Flip was afgelopen jaar voorzitter van BLASsure, maar is nu een andere weg ingeslagen als mentorouder coördinator van de introcommissie. Onze Flip gaat dit jaar zorgen voor alle begeleiding van het introkamp en zal een steunpilaar zijn voor alle nieuwe eerstejaars.

Fee – commissaris extern

Deze dame heeft in haar tussenjaar 9 maanden lang de wereld rondgereisd en dit maakt haar tot een perfecte commissaris extern. Ze heeft Australië, Nieuw-Zeeland, Indonesië en nog meer landen al verkend dus voor allerlei toffe verhalen en leuke vragen, kun je ook zeker bij deze wereldreiziger terecht. Net als vragen over lid zijn van een studentenvereniging. En als de tap opengaat zal je Fee ergens vooraan in de rij spotten.

Tabita – algemeen lid

Tabita, Taab, Taabsel, we kennen haar allemaal wel. Waar zij vorig jaar nog op grandioze wijze het mentorouderschap regelde, zal ze dit jaar als vliegende keep overal inspringen waar ze nodig is. Van icejes atten tot bubbelbal spelen, Tabita kan het allemaal.