INTROCOmMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp evenals de Eerstejaarsreünie!

Janneke van Ree

Voor de derde jaar op rij is Janneke lid van de introcommissie. Eh.. wat? Dat mag toch helemaal niet? Nee! Inderdaad. Voor Janneke is dit jaar een uitzondering gemaakt. Want wat was het toch zielig dat het introkamp van 2019-2020 niet door kon gaan na een jaar zwoegen vol met bloed, zweet en wijntjes. Met Heimwee naar De Hoof zal Janneke dan ook voor de tweede keer de rol van voorzitter op zich nemen. “Kei veul zin an” zoals deze Brabantse zou zeggen.  

 

Sam Wilson

“Gast gebruik gewoon mijn tekstje van vorig jaar”, is een perfecte quote voor hoe Sam te werk gaat. Onnodig werk, zit hij namelijk niet op te wachten. Daarom is deze jongen precies geschikt voor penningmeesterschap omdat hij snel en precies te werk gaat, zonder onnodig fratsels. Sam is een social butterfly die iedereen bij voor- en achternaam kent, ten minste als je 2ejaars of ouder bent. Sam gaat onze geldzaken eens flink op orde zetten dit jaar. Hiervoor is hij de perfecte persoon want hij weet wanneer iets het waard zijn om in te investeren (Lego nerd). Deze lego-passie komt al helemaal tot uiting op zijn werk: de LEGO winkel op Hoog Catherijne. Hier is hij heel vaak te vinden dus hij heeft vette stacks. Een rondje pils van Pilson gaat er dan ook goed in. Hij is een echt blijvertje! (voor klachten over een dronken/aangeschoten introcommissie kun je terecht bij Sam).

 

Lin Aarts

Lin is dit jaar algemeen bestuurslid en zorgt ervoor dat ze iedereen altijd om een helpend handje kan bieden. Ze kijkt het liefst naar de wereld door een roze bril. Rosé is dan ook haar lievelingsdrankje. Wij kennen haar als een rustige meid, maar dat zal na corona (en een paar drankjes) vast wel veranderen. 

 

Yehudi Ohlsen

Yehudi.

Hoe?

Jee-hoe-die.

Oh Zo.

 

Met een exotische naam en brede lach is hij vastberaden om een mooi introkamp te organiseren. Het wordt een feestje, dus hang op die vlag. Pak een biertje, wijntje of wat water. Ik zie jullie allemaal hopelijk later!

 

Sophie van Schravendijk
Deze meid is spontaan, beetje gek en vol motivatie om de activiteiten van de Introcommissie van de daken te schreeuwen! Als enthousiaste PR van de Intro zullen jullie me wel eens zien langskomen op de codex of fb. We gaan er wat leuks van maken dit jaar! 😀

 

Veerle Ceton

De V van vervelend veel vrolijk en vaaktelaat. Oh ja en ook de V van Vice Voorzitter. Vriendelijk? Vrouw? Wat een mens allemaal wel niet kan zijn

 

Manon Arns

Dit jaar gaat Manon de taken van de secretaris op zich nemen. Wie kan er immers beter structuur aanbrengen binnen de commissie dan iemand die dit in haar persoonlijke leven nooit doet? Maar voor de lieve eerstejaars LASsers maakt ze graag een uitzondering! Corona houdt haar niet tegen om zich, wellicht onder het genot van hier en daar een bakkie bier of tequila shotje, in te zetten voor het neerzetten van super litte activiteiten voor jullie!

 

Kaz Winter

Nou mensen, waarschijnlijk ken je hem nog niet maar hier gaat verandering in komen! Ik heb het natuurlijk over Kaz Winter, de nieuwe mentoroudercoördinator van de introcommissie. Deze jongen zal je waarschijnlijk vooral zien met een grote glimlach op z’n smoel en als corona eenmaal af is gelopen wil hij iedere LASser ontmoeten. Verder is hij niet altijd even goed in stilzitten maar dat siert hem ook wel weer ;