INTROCOmMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp evenals de Eerstejaarsreünie!

Mark Vermeer

Mark, onze voorzitter! Je kan hem omschrijven als een spontaan, behulpzaam en openhartig persoon. Mark houdt van buiten zijn, spelletjes spelen, sterrenkijken en van mooie herinneringen maken met vrienden. Verder is deze gezellige jongen niet vies van een half-om-half gemengde mojito. 😉 Mark is perfect op zijn plaats in de introcommissie om andere eerstejaars ook zo’n fijn plekje te geven bij LAS als hij hier heeft gekregen. Zo heeft hij al veel verjaardagen van LASsers in z’n agenda staan en zal hij ervoor zorgen dat er in de agenda van de vergaderingen ook niets te missen valt!

 

 

Tobias Vervaart

Onze nieuwe secretaris Tobias heeft iedereen zeker wel eens gezien!  Op 21-jarige leeftijd zal dit namelijk zijn vierde jaar worden bij Atlas. Koken kan hij nu zeker, mag hopelijk aangenomen worden na twee commissie jaren bij LASagna. De introcommissie zal dit jaar daarom zeker een privé-chef achter de hand hebben als we tijdens het introkamp weer mogen genieten van overheerlijke rijst. Deze spontane, in Castricum geboren jongen met de enorme glimlach is altijd on top of his game. Hij houdt ons namelijk niet alleen scherp tijdens de bijeenkomsten, maar hij brengt vooral duidelijk de rode draad in kaart. Een top secretaris dus 🙂 !

 

Vincent Calkhoven

Fysiek en mentaal misschien wel de sterkste van ons allemaal. Vincent wacht dit jaar een lastige maar dappere taak, penningmeester zijn naast tijdrovende hobby’s als bierdrinker en fotograaf. Hij heeft er zin in, maar uitdagend is het ook zeker. Want ga er maar eens aanstaan, de financiën regelen van deze prachtige commissie, maar in je privéleven niet goed met geld kunnen omgaan. Hij is ver van huis geboren, maar Utrecht heeft al heel lang een plekje in zijn hart en net als die sigarettenrook iets te vaak in zijn longen, blijven de cijfers van onze rekening door hem altijd zwart. In conclusie een gezellige en bekwame toevoeging aan ons team. Eentje waarmee wij meer dan graag worden gezien.

 

Lysanne Stoop

Lysanne is met haar 18 jaar de jongste van de commissie. Ze speelt graag korfbal en houdt van zeilen, iets dat ze het liefst de hele zomer doet. Een baantje heeft ze bij de groenteboer, en als je denkt dat ze geen tijd meer over heeft dan heb je het mis want ze helpt ook nog op de boerderij. Haar favoriete moment van de week is het weekend want dan heeft ze tijd voor feestjes en spreekt ze af met vrienden. Met haar glimlach gaat ze haar functie als vicevoorzitter met veel plezier vervullen. Of ze er zin in heeft? DUH!!! Al met al zorgt ze voor Friese nuchterheid binnen de commissie!

 

Hannah van Leijden
Onze lieve Hannah is deze zomer uit Den Bosch naar het mooie Lunetten gekomen om de leukste studie van Nederland te volgen.  Naast LAS houdt ze ook van dansen, spelletjes en kamperen: de perfecte voorbereiding voor het introkamp. Al haar hele leven gaat ze op danskamp, waardoor ze veel ervaring heeft en super gemotiveerd is om het volgende kamp mee te gaan organiseren. Als PR-commissaris gaat Hannah de connectie zijn tussen onze commissie en de vereniging en ervoor zorgen dat jullie altijd up=to-date zijn over alles rond het introkamp, de eerstejaarsreünie en de mentorouderwerving.

 

Tijmen Steg

Onze lieve Tijmen zal dit jaar de functie van mentorouder-coördinator op zich nemen. Een rol die hem op het lijf is geschreven, aangezien Tijmen ervan houdt om mensen te koppelen en om te puzzelen. Ideaal voor het samenstellen van mentorgezinnen. Punten die Tijmen goed omschrijven:

T-raveller

I-nto games (waarbij hij niet hoeft te rekenen)

J-ongen die zijn haar nooit doet (al zou je dat niet zeggen)

M-entorouder-coördinator 

E-nthousiast en erg goed in zingen

’N sociaal, zorgzaam en betrokken persoon

 

Justin Klein Tank

Achterhoeker Justin is één van onze nieuwe aanwinsten voor de functie algemeen lid. Afkomstig uit Groenlo, bij mensen van cultuur ook wel bekend als de stad waar Grolsch en hét Atlasbier ‘de Klok’ van oorsprong gebrouwen werd, is Justin een nuchtere en bedachtzame toevoeging aan de commissie. Maar deze jongen is ook niet vies van een fuifje, gaat graag naar (rock)concerten en staat daarnaast in zijn vriendenkring bekend om zijn droge humor. Met hem in onze gelederen zullen we de nieuwe eerstejaars een fantastische start van hun studentenleven bezorgen!

 

Rekha Mahadew

Rekha, onze altijd vrolijke meid uit Almere met hele gezellige Surinaamse roots, gaat dit jaar ook de commissie verblijden met haar kunsten als algemeen lid. Ze is multi-inzetbaar en dingen regelen is helemaal haar ding. Deze rol is haar dan ook op het lijf geschreven. Rekha’s favoriete bezigheid is chillen met vrienden. Voor een potje sporten moet je haar zeker niet wakker maken, al helemaal niet voor negen uur ‘s ochtends.  Dus voor alle eerstejaars die gewoon graag een praatje willen maken, klop zeker bij deze sociale dame aan, dan staat je gegarandeerd een leuk gesprek te wachten!