INTROCOmMISSIE

De introcommissie verzorgt ieder jaar het Introkamp en sinds dit jaar ook de Eerstejaarsreünie!

Melisa – Voorzitter

Deze exotische dame heeft het overzicht over de gehele commissie en het Introkamp. Zij overziet alles en zal zorgen dat het Introkamp ook dit jaar weer in goede banen geleid zal worden. Hoewel het Introkamp voor jullie allen geweldig zal worden, vraagt de organisatie ervan om de nodige skills. Als een ware Cleopatra zal zij proberen orde te scheppen in het chaotische geheel dat zich zal afspelen van 31 augustus tot 2 september.

Tim – Vicevoorzitter

Deze veteraan is voor de vierde keer aanwezig op het introkamp van Atlas en het is de derde keer dat hij het kamp organiseert! Op de een of andere manier denkt hij telkens cruciaal te zijn in de organisatie van het introkamp, maar wij hebben eigenlijk geen idee waarom.. Afijn, hij houdt in ieder geval van bier, muziek en heeft dus de nodige ervaring binnen Atlas en het Introkamp.

Liselotte – Secretaris

Deze meid behandelt al jullie mailtjes, wensen, opmerkingen en vragen over het Introkamp. Je kunt het zo gek niet bedenken; van geboortedatum tot allergieën en van lievelingskleur tot schoenmaat – zij weet het. Het is nu voor het tweede jaar op rij dat zij het Introkamp organiseert, dus ze weet waar ze het over heeft. Funfact: Liselotte heeft haar typediploma (cum laude) gehaald op Harvard.

Ruda – Penningmeester

Als geen ander weet onze Ruud hoe je een feestje bouwt. Naast lid bij Atlas is zij ook lid bij een Utrechtse studentenvereniging; dus denk maar niet dat je deze vrouw zomaar onder tafel zuipt. Als penningmeester zal zij samen met Tim zorgen voor het financiële aspect van het Introkamp en regelt zij bovendien het vervoer van en naar het kamp toe.

Jillis – PR-commissaris

Het is altijd fijn om een local in je commissie te hebben. Jillz is zo iemand: als rasechte Eindhovenaar weet hij als geen ander wat er te doen is in de stad en haar omgeving. Daarnaast ontfermt hij zich over de promotie van het introkamp en zal hij zich ook buigen over het programma tijdens het weekend. Voor de full experience hebben wij dus niets minder geregeld dan iemand die tijdens het Introkamp meerdere malen, in het originele en authentieke accent, zal roepen:  “Eindhooveeuuhh de gekstuuhh!”

Silvan – Commissaris aankleding

Komt dat effe goed uit! Silvan is model, dus hij weet wat mooi is. Tijdens het Introkamp zal hij zich vooral bezighouden met de aankleding van het kamp en het thema. Daarnaast is Silvan de ideale vliegende keep en zal hij tijdens het weekend overal en nergens zijn steentje bijdragen. Naast dat Silvan natuurlijk hartstikke knap is, is hij ook enorm aardig en staat hij altijd open voor een praatje.

Maxim – Commissaris sport & spel

Maxi-taxi is de meest sportieve van de commissie en verantwoordelijk voor de spelletjes op het kamp. Waar sommigen nachtmerries hebben over sport en fysieke inspanning, is het Maxim die maar al te graag in beweging is. En wat nou als je een blessure hebt? Of helemaal uitgedroogd bent van het sporten? Geen paniek, op dat moment zal de goedlachse Maxim met zijn blonde haren naar je toe snellen met een fles water en vragen: “kusje erop?”.

Tabita – Mentoroudercoördinator

Taab is de allerliefste van de commissie. Met haar kinderboek-voorleesstemmetje stelt ze iedereen gerust als we compleet in de stress zitten over het organiseren van het Introkamp. Ook op het kamp zelf zal zij zich als echte moederkip opstellen. Dus mocht je problemen hebben met je papa of mama op het kamp, kom dan gerust naar onze Tabi!