Humanity in Action Nederland is een internationale, educatieve non-profit organisatie. Ze maken zich sterk voor een maatschappij met een stevige rechtsstaat. Humanity in Action Nederland informeert, verbindt en inspireert de nieuwe generatie sociale, culturele en maatschappelijke leiders om in dialoog te gaan en in actie te komen voor mensenrechten, democratie en inclusiviteit.

Humanity in Action Nederland groeit ontzettend hard en daarom is het bestuur op zoek naar drie nieuwe bestuursleden (m/v/x) en ter versterking van het team verwelkomen ze graag drie nieuwe stagiairs (m/v/x).

Bestuursfuncties:
Het bestuur van Humanity in Action Nederland zoekt drie bestuursleden die zich inzetten voor de nieuwe generatie maatschappelijke leiders op het snijvlak van mensenrechten, democratie en een inclusieve samenleving. Klik hier om bij de vacature te komen.

Stagemogelijkheden:
Het team van Humanity in Action Nederland heeft drie stageplekken voor ondernemende studenten (WO of HBO), die met veel enthousiasme ons team komen versterken. Klik hier om bij de vacature te komen.

Klik hier als je meer te weten wil komen over Humanity in Action Nederland.

 

0