Nu anderhalve week geleden en ik heb nog steeds LASt van mijn kater: het LAS Gala! Wat was het weer fantLAStisch. Er werd naar mijn mening wat weinig Justin Bieber gedraaid, maar de hoeveelheid drank (namelijk onbeperkt) lieten mijn zorgen wegvloeien. Heerlijk om te zien hoe alle LASsers elkaar rondjes gaven en dronken voer(d)en. Wat zijn ze gul ineens, wanneer de drank gratis is. Grote complimenten naar LAS fiëstas! Vooral de locatie was subliem: Boot 8, in al zijn pracht. En wat zagen de LAS’ers er zelf ook prachtig uit. Alle meiden mooi opgedoft in een jurk of chique jumpsuit. Alle mannen op hun aantrekkelijkst, want wat is er nou aantrekkelijker dan een man in pak? Twee mannen in pak!

Toen het liedje van de Titanic kwam en mijn ‘Jack’ en ik op het achterdek stonden te genieten, voelde ik me een ware ‘Rose’ en hoopte ik dat ik de avond zou overleven; want was ik zo aan het wiebelen van het kabbelende water onder ons, of was dit toch de hoeveelheid alcohol die in mijn bloed rondzwom? Deinzend (deinend + danzend) op de golven met beats van DJ Damien en DJ Yuri a.k.a Sluri is toch uiteindelijk het einde van de boottocht levend bereikt. De 3 geboden van LAS (Liefde, Alcohol, Seks) zijn deze avond niet verboden gebleven. Weer aan wal heb ik nog eens terug gedacht aan de wals van fLAShdance, ik walgde daar niet van.

Ik kan niet wachten tot het volgende feest van LAS fiëstas, hopelijk is mijn kater tegen die tijd echt weg!

12890879_461069344099122_8463869583734771987_o (1)

0