Schrijf je in als individu of als team (voor alle leeftijden, ook niet studenten zijn welkom). Samenwerken en vernieuwen zijn essentieel in de wereld van vandaag. Individuen en organisaties verzamelen steeds meer data. De Hogeschool Utrecht (HU) weet als geen ander hoe belangrijk data voor de maatschappij is en beschikt ook zelf over een onschatbare bron aan data. Maar wat doe je met die data?

Als eerste onderwijsinstelling in Nederland stelt de Hogeschool Utrecht haar data beschikbaar aan studenten, docenten en bedrijven die aan de slag willen met de mogelijkheden van data en technologie tijdens de HUH?! Hogeschool Utrecht Hackathon op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017. Aanmelden is gratis en je maakt daarbij ook nog eens kans op mooie prijzen!

Wat de hack is een hackathon?
Een hackathon is een wedstrijd waarin teams in beperkte tijd (24 uur) een oplossing bedenken en maken. Na deze wedstrijd worden de verschillende oplossingen door een vakjury beoordeeld waarbij de beste oplossing een prijs wint van €2500.

Waarom zou je meedoen?
Naast het feit dat het super leuk is om nieuwe mensen te leren kennen, ervaring op te doen door onze experts en partners, kun je natuurlijk ook gave prijzen winnen! De hoofdprijs is €2500. Door mee te doen zorg je ervoor dat de onderwijskwaliteit op de HU verbeterd wordt en draag je eraan bij dat we nog flexibeler passend onderwijs kunnen aanbieden. Dat geeft toch een goed gevoel?

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar de website!

0