Hallo lieve Atlassers,

Dit is dus de eerste ik keer in mijn leven dat ik een blog ga schrijven. Hierom heb ik ook maar even de definitie van ‘een blog’ opgezocht en blijkbaar is het dus, “soort dagboek dat iemand bijhoudt op een website”. Dus ik moet een beetje gaan vertellen over wat ik doe of heb meegemaakt, maar welke dag, welk moment of welke ervaring ga ik dan beschrijven. Het voelt een beetje alsof ik aan het nadenken ben over een onderwerp voor een essay en laat het nou net zo zijn dat ik dat altijd het lastigste onderdeel vind van het schrijfproces. Daarom heb ik besloten dat ik nu eerst even een tosti ga eten en ben ik zo bij jullie terug…
Oke, ik heb genoten van de tosti en tegelijkertijd heb ik gelukkig besloten wat ik jullie wil gaan vertellen. Ik zit momenteel namelijk uitgeput aan mijn bureau met vanavond het prachtige feest van LAS Fiëstas in het verschiet. Alleen waarom ben ik nou zo moe? Dat heeft mede te maken met afgelopen weekend (en om eerlijk te zijn donderdag ook, maar die sla ik even over).

Vrijdag:
Het was een doodnormale vrijdag… Beetje brak door de avond daarvoor maar zin in de dag die vooral zou bestaan uit studie. Van 9 tot 11 college en van 13 tot 17 een practicum. Ook begon om 5 uur de hospitatie avond bij mij thuis en tevens de laatste avond van mijn huisgenoot. Je weet hoe dat gaat, biertjes drinken en nadat er na de (soms hevige) discussies een huisgenoot is gekozen, nog meer biertjes want het is de laatste avond van de huisgenoot. Het werd dus laat.

Zaterdag:
Beetje uitgeslapen maar het was voor mij eigenlijk een hele spannende dag. Ik ging namelijk om kwart voor 12 auditie doen voor het NSJO (Nederlands Studenten Jazz Orkest), wat een ontzettend tof project is en ik er dus super graag bij wil!!!!! Na deze auditie (met mijn aardig brakke koppie)ben ik gelijk door naar Hengacity/Oelecity/Hengelo gegaan. Ik had mijn vrienden namelijk al een hele tijd niet gezien en volgend weekend zie ik ze ook al niet. Ik moest ze dus echt zien dit weekend. Jammer genoeg gingen zij allemaal naar het Oktoberfest van onze voetbal vereniging en je kan het waarschijnlijk al raden, een paar uur later zat ik alweer aan de 0.5L bier pullen in lederhose in de kantine. (Ik baalde, maar gelukkig zag ik wel eindelijk mijn vrienden weer). Iedereen weet natuurlijk dat er aardig wat bier door heen gaat tijdens zo’n Oktoberfest (ik baalde), maar gelukkig lag ik om kwart voor 1 in bed. (Ik baalde nog steeds wel een beetje, maar had wel mijn vrienden weer gezien!!!!)

 

Zondag:
Ik speel dus in Hengelo nog bij het TJHO (Twents Jeugd Harmonie Orkest). En omdat deze zomer door Corona de grote reis niet door ging, gingen we deze week van vrijdag tot woensdag naar Lievelde, een gat ergens in het oosten. Hier kon ik natuurlijk niet de hele tijd bij zijn, maar ik wou er toch heel graag iets van meemaken. Dus, mijn wekker stond om half 8 omdat ik om half 9 in Lievelde moest zijn vanwege repetities en film opnames. Ik speelde een ambtenaar die ervandoor ging met de vrouw van Vincent van Gogh (lang verhaal hahah). Na een lange dag van opnames, repetities, zingen, schreeuwen, streken uithalen en ook weer een paar biertjes, (ik baalde, maar deze keer waren het er wel echt weinig) lag ik mooi om 2 uur in bed.

Maandag (de dag dat ik dit schrijf):
Je zou het niet denken, maar de wekker stond om half 8. Na een ontbijtje en een kort ochtend programma met het prachtige spel ‘Woosh Boink’ stapte ik rond 10 op de trein op naar de Bilt. Eindelijk rust. Na anderhalf uur en 2 keer overstappen plof ik neer op mijn bed en blijf een paar minuten liggen (terwijl mijn huisgenoten mij een beetje uitlachen). Eindelijk rust. Ik krijg allerlei appjes over het LAS Fiëstas feest (leuk) en ook een appje van Puck (altijd leuk) met een herinnering dat ik nog een blog moet schrijven. Ik begin met schrijven: “Hallo lieve Atlassers,”.

Lieve mensen, ik heb het mezelf iets te druk gemaakt de afgelopen week. Let op jezelf, maar doe vooral de dingen die je echt heel leuk vindt. Maar echt!

Het gaat jullie goed en tot de volgende.

Dikke knuffel van mij <3!

0