Het Falling Walls Lab Groningen is een internationaal forum voor de nieuwe generatie jonge innovators, pioniers, makers en visionairs. Deelnemers krijgen de kans om deel te nemen aan een pitchwedstrijd en hun onderzoek, bedrijfsmodel of initiatief te presenteren aan vakgenoten, een hooggekwalificeerde jury van experts uit de academische wereld en het bedrijfsleven, en het grote publiek.
De winnaar kwalificeert zich voor de wereldwijde finale in Berlijn op 7 november en wint een kaartje om de Falling Walls Conference bij te wonen. Tijdens dit meerdaagse verblijf in Berlijn nemen 100 finalisten deel aan een breed uitgebreid programma met een coachingsessie en een netwerkdiner, deskundige workshops over een breed scala aan onderwerpen zoals loopbaanontwikkeling, ondernemersvaardigheden en academisch publiceren, en evenementen. gehost door prestigieuze Duitse onderzoeksorganisaties.
Op 12 mei is er de mogelijkheid om je idee te pitchen op een onafhankelijk georganiseerd evenement in Groningen voor een interdisciplinaire jury. Aan het einde van het evenement heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan spannende discussies en te netwerken met collega-innovators en experts uit verschillende disciplines.
Ga voor meer informatie naar: www.falling-walls.com/lab & www.fallingwallsgroningen.com

0