Externe Commissies

Kom hier meer te weten over commissies waar Atlas deel van uitmaakt!

SHOWCIE

ShowCie is dé commissie voor optredens en voorstellingen, met als hoogtepunt elk jaar een zelfgeschreven musical! Deze commissie is in samenwerking met studiestichting ALIAS (taal- en cultuurstudies). Heb jij altijd al een musical willen regisseren en organiseren? Dan is de ShowCie echt iets voor jou! Maar ook kan je er terecht als je liever op het podium staat. Gezellig én een prachtig eindresultaat!

Stichting MOVE wil kinderen laten zien dat ze meer waard zijn dan ze denken. Niet alle kinderen in alle buurten krijgen hier de kans voor. MOVE wil hen daarbij helpen door het opzetten van projecten om een verschil te kunnen maken in hun eigen buurt.

Bij Stichting MOVE ben jíj het rolmodel voor deze kinderen, leidt jij het project en heb je contact met de gemeente, scholen en bedrijven.  Jij kan een positieve bijdrage leveren in een wijk waar dat hard nodig is, waar zij, maar ook jij van groeit! Hier kan jij je voor opgeven, meld je aan en maak een verschil.

STICHTING MOVE

LET'S GO

Let’s Go is een feestverband met alle verenigingen van Geesteswetenschappen. Deze geeft 2 feesten per jaar, één op het begin van het jaar en een aan het eind om het goed af te sluiten! De commissie wordt gerund door bestuursleden van de verenigingen. Zij organiseren de gaafste feesten waar meerdere verenigingen op af komen, perfect om andere mensen te ontmoeten! Waar wacht je nog op, let’s go!

Mix it Up is nog een externe feestcommissie, ook deze bestaat uit verschillende verenigingen; SGS, Alias, Djembé, Usocia, Albion, Sticky en natuurlijk Atlas. Ook dit verband wordt enkel bezet door bestuursleden van de betreffende verenigingen. Mix it Up organiseert minimaal 1 feest per jaar, en deze wil je niet missen! Hier worden de mensen, de verenigingen en danspasjes lekker gemixt!

MIX IT UP