Het is LASt Minute nog niet kerstig genoeg: Wij willen meer glühwein, wollen sokken, warme chocomel, foute kersttruien en zoetsappige kerstfilms! We willen daarom nog een keer, vlak voor de kerstvakantie, met jullie de kerstgezelligheid opzoeken.

Ga met ons mee naar het ultieme kerst fenomeen, de drijvende kerstmarkt in Leiden, bekroond tot de beste kerstmarkt van Europa! Naast liters chocomel is er ook een ijsbaan (een ijsbaan!!!) en optredens van knusse singasongwriters. Hartstikke fijn om een kerstgevoel aan te wakkeren rond een knetterend vuurtje en hartstikke handig voor je laatste kerstinkopen voor cadeautjes voor moeders en ooms waarvoor je totaal geen inspiratie meer hebt.

Wij vertrekken vrijdag om 13.00 vanaf Utrecht centraal, maar je kan natuurlijk altijd later aansluiten als je bijvoorbeeld colleges hebt. Kerstsentiment loopt niet weg.

Het is gratis, het is gezellig: wij smelten al bij het idee! Wordt alvast warm en schrijf je in via de inschrijflink: https://goo.gl/forms/gojNYwSmTD45sdX53

0