RecycLAS

Faun – Voorzitter

Heyhoi, ik ben Faun (hen/zij) en ben dit jaar de voorzitter van RecycLAS. Ik ben altijd al van het knutselen, repareren en zelfvoorzienend zijn geweest. Ik zat vroeger bij een clubje waar ik leerde werken met verschillende materialen, wat mij nu geholpen heeft om altijd te zoeken naar de DIY oplossing. Ik brei, ik haak, ik soldeer en knutsel (on)handige oplossingen voor mijn problemen. De laatste tijd ben ik ook bezig met manieren om oude spulletijes nieuwe waarde te geven, door ze te customizen of een nieuw doel te geven. Ik heb enorme zin om dit jaar jullie wat nieuwe manieren te leren om je eigen spulletjes te maken of te waarderen.

Sam – Secretaris

Sam is dit jaar de secretaris van Recyclas. Deze antikapitalistische chaoot zet zich met enthousiasme in voor een duurzamere wereld. Ze balanceert haar overmatige koffieconsumptie met een vegetarisch dieet en zet zich graag in om mee te denken over hoe het allemaal beter kan. Ook is ze graag bezig met naaien, haken, knutselen en andere creatieve DIY oplossingen!

Ronja – Penningmeester

Na haar rol als voorzitter van recycLAS vorig jaar neemt Ronja dit jaar de rol van penningmeester op zich. Aangezien chaos haar leven regeert en haar eigen bankrekening nog al eens leeg is zal dit nog wel een uitdaging worden. Toch heeft Ronja er vertrouwen in dat zij de rol van penningmeester op zich kan nemen en ze kijkt er naar uit om alle leuke activiteiten te begroten. Er zullen dit jaar weer onwijs veel leuke activiteiten door recycLAS worden georganiseerd en wees sexy en antikapitalistisch! 

Simone – Vice-voorzitter

In het tweede jaar als lid van RecycLAS vervul ik nu de rol als de vice-voorzitter. Ik ben bezig met duurzaamheid en kunst, en de hoofdrichting pedagogiek. Ik maak/up-cycle kleren en hou van lekker koken. Zin in de kledingruil en andere activiteiten!

Yara – PR

Dit jaar ben ik de PR van RecycLAS en zal ik al onze duurzame en leuke activiteiten promoten! Ik ben al jaren vegetariër. Op jonge leeftijd vond ik het vooral zielig voor de dieren. Naarmate ik ouder werd leerde ik dat vlees eten ook heel slecht is voor het milieu en ben ik er helemaal mee gestopt. Niks maakt mij blijer dan nieuwe vega(n) producten uitproberen en als er weer een nieuw vega(n) product in de supermarkt ligt zal ik dit dan ook graag delen met iedereen die het wil horen. Ik kijk er naar uit duurzame activiteiten te organiseren met de rest van RecycLAS om jullie nóg meer na te laten denken over duurzaamheid en het vooral ook heel gezellig te hebben met elkaar! 

Florian – Algemeen lid

Florian heeft een chronische pindakaas verslaving. Gelukkig zitten er geen dierlijke producten in pindakaas want als dat wel zo was zou hij geen vegan zijn. Pindakaas met appel is waarschijnlijk zijn favoriet, maar door de havermout of op een broodje met sambal vindt hij ook heerlijk. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten pindakaas, maar als je het aan Florian vraagt dan is de 100% pinda pindakaas de allerlekkerste (ook nog eens gezond en beter voor de planeet). Deze bevat namelijk relatief weinig verzadigde vetzuren, geen palmolie en zit ook nog eens bomvol eiwitten. Florian heeft er enorm veel zin in om dit jaar allerlei pindakaas gerelateerde activiteiten te organiseren en om bij te dragen aan een meer bewuste en duurzame wereld.