OverLASt

Daniël – Voorzitter 

Tijd voor de hoog geachte voorzitter.  Met de banger ‘Boogie Wonderland’ zou Daniel de vergadering elke week wel willen openen want hij is groot fan van Earth, Wind and Fire. Muzikaal kan je hem wel noemen want hij speelt al piano sinds zijn 12de en die liefde voor de witte en zwarte toetsen is nog niet uitgedooft want hij is nu al voor het 2e jaar lid van OverLASt. Gesprekken met eigenaardige katten ziet hij wel zitten maar in Wonderland leeft hij niet. Op Daniel kan je bouwen, eerst penningmeester en nu wel verdiende voorzitter, hij zal ongetwijfeld zorgen dat OverLASt activiteiten in goede banen worden geleid, maar de overmatige decibellen zal hij zeker niet verhinderen (dus stay tuned 😉 )

Tamar – Secretaris 

Dit is Tamar, onze secretaris!                                                                                              Tamar is 23 jaar oud en ze zit in haar eerste jaar bij LAS. Ze heeft hiervoor al veel gedaan, paardenhouderij, verpleegkunde en ze is een jaar gaan werken in Australië! Ze is nog steeds erg actief, ze sport door de week iedere dag. Ze houdt van cocktails maken (en drinken). Ook speelt ze gitaar en hoopt ooit Never Going Back Again van Fleetwood Mac te kunnen spelen. Vanwege haar tijd in Australië kan ze ook didgeridoo spelen. Tamar is erg gezellig en versterkt onze commissie als secretaris. Ze is vaak te vinden bij het Oude Pothuys of op een IBB feestje.

Ruben – Penningmeester 

Met onze nieuwe penningmeester zit de kas van OverLASt komend jaar sowieso goed. Met zijn nauwkeurigheid zal hij elk dubbeltje omdraaien om jullie zo goedkoop mogelijke activiteiten te verschaffen. Ook qua gezelligheid en muzikaliteit is Ruben een aanwinst voor OverLASt, als echte Limburgse rock liefhebber, hij houdt o.a. van The Beatles en Talking Heads.

Gijs – Vice-voorzitter 

Lieve mensen, dit is Gijs. De enige echte vice-voorzitter van OverLASt ‘22-‘23. En dan vraag je je af, hoe zou je deze man nou omschrijven? Dat kan in 1 woord: EINDHOVEN! Oké oké, Gijs is een super lieve en chille dude die fanatiek is en houdt van een dikke vette bav (daar balen we allemaal van). Op de maandag avond is hij op het voetbalveld te vinden, waar hij de sterren van de hemel speelt. De rest van de week is hij aan het werk voor OverLASt. Zoals het hoort! Gijs gaat onze voorzitter ondersteunen als een heipaal een huis doet: een sterke basis waar de rest van de commissie baat bij heeft. Kom die rare snuiter een keer ontmoeten op een van onze activiteiten!!

Pepijn – PR 

Natuurlijk hebben we ook onze PR-manager Pepijn! Als een expert op het gebied van design en een liefhebber van uitvogelen wat mensen nou écht willen, gaat hij dit jaar de beste promo maken voor de activiteiten van OverLASt. Zo heeft hij in het verleden al vele posters ontworpen en heeft hij zelfs zijn vakken aan de kant geschoven om een compleet stripboek te maken! En natuurlijk ontbreekt de liefde voor muziek ook niet bij Pepijn. Zo zou hij in de winter het liefst elke dag in een hoekje kruipen met een dekentje, een kopje thee, een goed boek en de zoveelste nieuwe Spotify playlist. Hij houdt erg van muziek en dan ook vooral van nieuwe muziek ontdekken. Een perfecte fit voor OverLASt dus!

Jaynee – PR 

Dan één van onze PR-commissarissen: Jaynee! Ze is dolenthousiast om OverLASt op de kaart te zetten dit jaar samen met Pepijn. Ze speelt al een tijdje gitaar en zingt dus qua muzikale inbreng is ze een zwaargewicht binnen de commissie. Ook heeft ze een droom om deze superkrachten in te zetten zodat ze haar eigen muziek wellicht ooit uit kan brengen (of ze doet mee aan popronde, wie weet). We wachten in ieder geval met smart op de wonderen die ze gaat produceren. Als ze omschreven moet worden zouden de woorden passievol, nieuwsgierig en toegewijd het beste de lading dekken. Als je de posts op onze insta voorbij ziet komen denk dan dus aan Jaynee, haar passie schijnt erin door.

Nemo – Locatiemanager 

Dit is Nemo, onze locatiemanager!

Nemo is geboren en getogen in dit prachtige stadsie en kent het hier uit zijn duimpie. Over geschikte locaties voor evenementen hoeven we ons met deze ware Utrechter geen zorgen te maken. Zo goed dat hij Utrecht kent, speelt hij ook basgitaar! Kom naar een van onze jamsessies en laat je verrassen door zijn muzikale talent. (insert coole muziek emoji)

Vanda – Algemeen lid 

Vanda is een echte veteraan. Als derdejaars LASser heeft ze een jaar PapaLASzi en een jaar BLASt achter de kiezen. Dat betekent ervaring, tot de top.

Vanda zorgt ervoor dat onze commissie de juiste weg inslaat. Zo maakt zij de juiste keuzes: straciatella boven chocolade-ijs, UB-Uithof boven binnenstad, poema boven de flater, groen boven roze en sweater boven hoodie. Door Vanda gaat OverLASt flaneren en zullen we samen de vetste en muzikaalste activiteiten neerzetten.

Kaz – Algemeen lid 

En natuurlijk vergeten we niet onze oh zo energieke Kaz die dit jaar algemeen lid gaat zijn bij OverLASt. Kaz zijn studentenleven bestaat vooral uit biertjes drinken, trompet spelen bij de USBB, Atlassers opvrolijken en natuurlijk elke maandagavond een heel professioneel potje voetbal spelen. Met zijn ervaring als bestuurslid bij Atlas en als derdejaars gaat Kaz ervoor zorgen dat OverLASt dit jaar niet alleen de meeste OverLASt gaat veroorzaken, maar ook de leukste activiteiten gaat neerzetten!