LASt Minute

Ina – Voorzitter
Ina is de geweldige voorzitter dit jaar. Na vorig jaar alle vergaderingen te notuleren als secretaris heeft ze besloten om lekker bij Last Minute te blijven en zelfs nog meer verantwoordelijkheid op zich te nemen. Gelukkig weten wij zeker dat zij hier echt in gaat slayen. Als er iemand tussen alle chaos binnen Last Minute door nog alles weet te regelen is het Ina wel. Reizen heeft ze al veel gedaan in haar leven, maar genoeg kan ze er zeker niet van krijgen. Nu ze ook al ervaring heeft met het organiseren van de grote reis en het jaarlijkse liftweekend weten we zeker dat Last Minute niet in betere handen had kunnen zijn. Ina heeft als doel dit jaar om Last Minute inclusiever te maken. Hiervoor heeft ze de volledige inzet nodig van de andere commissie leden maar haar enthousiasme is aanstekelijk. De inzet komt dus wel goed.

Elaisha – Vice-voorzitter

Elaisha zal dit jaar Ina gaan steunen bij haar taken, ook voor Elaisha is dit haar tweede jaar bij Last Minute. Als rechterhand van de voorzitter zal ze haar ondersteunen waar dit nodig blijkt te zijn en vergaderingen te leiden wanneer Ina er niet bij kan zijn. Na vorig jaar locatiemanager te zijn geweest heeft zij ook al een berg ervaring opgedaan bij het regelen van tripjes. Wij hebben het volle vertrouwen dat Elaisha dit jaar als vice-vo ze echt een poepie gaat laten ruiken. Op vergaderingen is ze open-minded en enthousiast. Zeker met een fles rode wijn op de sollicitaties.

Minke – Secretaris

Minke is dit jaar de secretaris van Last Minute. Ze heeft de onmogelijke maar zeer belangrijke taak om van ons gebrabbel tijdens de vergaderingen een goedlopend verhaal te maken. Als secretaris maakt Minke notulen van elke vergadering. Ook controleert ze het actieve meedoen van andere commissie leden door een verboden woord te plaatsen in deze notulen. Minke staat open voor alles en is enthousiast om dit jaar te killen! We zijn super blij met haar in de Last Minute familie.

Imko – Penningmeester

De belangrijke taak van penningmeester zal dit jaar ggeregeld worden door Imko. Een van de belangrijkste rollen binnen Last Minute omdat het vooral hele grote activiteiten zijn die we organiseren. Budget inplannen, begrotingen maken en sponsors regelen zijn onder andere een paar van de meer belangrijke taken die Imko zal gaan vervullen dit jaar. Wij weten zeker dat Imko er dit jaar voor gaat zorgen dat we een financieel gezond jaar hebben binnen Last Minute.

Semih – Comissaris PR

Semih is van plan om dit jaar zijn creative juices compleet los te laten op de PR van Last Minute en jullie hiermee enorm enthousiast te maken over de activiteiten. Hij gaat hard zijn best doen om de promo’s zo leuk en creatief mogelijk te maken. En als we iets van Semih weten is het dat hij dit zeker gaat laten lukken. Volg dus vooral het Instagram account van Last Minute want de Fun Fact Fridays ga je echt niet willen missen. Semih en Danos willen dit jaar de allergrootste worden op de sociale media van heel atlas.

Danos – Strategist / Algemeen lid

Met zijn ervaring binnen de PR wereld, is Danos perfect als strategist PR. Hij gaat meedenken over alles wat met de PR te maken heeft en Semih ondersteunen en alles leren als het gaat om promo’s maken. Verder zal die ook de rest van de commissie ondersteunen waar nodig als algemeen lid. Danos wil de reizen zo laten ophypen dat iedereen mee wil. Hij weet namelijk dat de activiteiten de hype waard zijn onder deze commissie. Ook wil hij samen met Semih een manier van PR neerzetten die niet gebruikelijk is. We weten ook zeker dat we allemaal op hem kunnen steunen, omdat het stiekem gewoon echt een schatje is.

Amy – Algemeen lid

Als algemeen lid is Amy een kameleon die hulp zal verlenen waar dat nodig is. Ze kan bijvoorbeeld de PR-commissaris ondersteunen in het enthousiasmeren van de leden, maar ook de rol van de secretaris vervangen als zij ziek is. Daarbij zal ze zich focussen op het opstellen van begrotingen met Imko en is Amy als het ware een vice-penningmeester. We hebben hier allebei nog geen ervaring mee, maar we vertrouwen erin dat dit goedkomt. Waar deze topper wel een achtergrond in heeft is de scouting en met die ervaringen zal ze Last Minute verrijken. Denk hierbij aan organisatorische vaardigheden, maar ook aan het bedenken van creatieve spellen. Er zal elke week veel besproken moeten worden en dit kan soms lang duren. Hopelijk kan Amy met overheerlijke maaltijden haar lieve commissiegenoten klaarstomen voor de vergaderingen!

Yoeri – Algemeen lid

Yoeri is sinds december de nieuwste aanwinst van onze commissie! Als algemeen lid (en vice-penningmeester) versterkt hij ons team met zijn positiviteit en creativiteit. Yoeri zorgt ervoor dat iedereen op de goede frequentie tewerk kan gaan en springt hij bij waar het nodig is. Zo geeft hij ons de gekste ideeën voor nieuwe activiteiten, samen met de beste film aanraders natuurlijk. Met Yoeri aan onze zijde gaat het helemaal goed komen met LASt Minute dit jaar!