LASt Minute

Jikke – Voorzitter 

Jikke is onze enthousiaste voorzitter van dit jaar! Na een jaartje PR kon ze maar niet genoeg krijgen en begint ze aan haar tweede jaar bij LASt minute. Hierdoor heeft ze de ervaring die nodig is om deze commissie met haar vele verantwoordelijkheden te leiden. Dit jaar zal zij buiten de jaarlijkse grote reis en het befaamde liftweekend zich inzetten voor nog veel (nieuwe) leuke activiteiten en zal ze jullie meenemen in dit avontuur. Dit doet ze niet alleen door wekelijks onze vergaderingen te sturen maar ook buiten de vergaderingen om houden de taken van de voorzitter niet op. LASt minute zal dit jaar in goede handen zijn!

Ina – Secretaris 

Ina is dit jaar de secretaris van Last Minute. Zij krijgt het elke keer voor elkaar om van de chaotische vergaderingen een duidelijk overzicht te maken van de belangrijke (en onbelangrijke) zaken die zijn besproken. Behalve dat Ina vele treinreisjes aflegt naar het zuidelijke Maastricht, houdt ze ook heel veel van reizen naar het buitenland. Zij zal haar ervaringen gebruiken om de legendarische Grote Reis zo creatief mogelijk vorm te geven en met haar altijd vrolijke mood kan het niet anders dat jij van de activiteiten van Last minute gaat genieten omdat Ina aanwezig is. 

Linette – Penningmeester 

De rol van penningmeester zal dit jaar door Linette worden vervuld! Als penningmeester is zij vanzelfsprekend verantwoordelijk voor de centen. Dit is natuurlijk van groot belang bij LastMinute, want voor een activiteit zoals de grote reis moet er een duidelijk overzicht gemaakt worden van de inkomsten en uitgaven. Hiervoor moet Linette het budget plannen, duidelijke begrotingen maken en sponsors regelen. Ookal zijn dit wat serieuzere zaken zal Linette ervoor zorgen dat de uitkomsten van haar taken dit jaar voor enorm veel plezier zullen zorgen!

Jelle – Vice-voorzitter 

Jelle is dit jaar de vice-voorzitter van Last minute. Als rechterhand van Jikke is het dit jaar zijn taak om haar te ondersteunen waar nodig en bij te springen wanneer ze wegvalt. Met zijn ervaring als voorzitter bij Blast weet hij als geen ander hoe dit moet. Met zijn humor en enthousiasme creëert hij de ideale sfeer bij de vergaderingen om als commissie leuke activiteiten voor jullie neer te kunnen zetten. Geef Jelle daarnaast een fles tequila voor onderweg en hij bezorgt je de meest onvergetelijke reizen. 

Elaisha – Locatiemanager 

Elaisha is dit jaar locatiemanager en zij is specifiek verantwoordelijk voor het regelen van de locatie bij activiteiten. Zij zal met haar scherpe inzichten en communicatieve vaardigheden een bijdrage proberen te leveren om locaties te werven voor onze activiteiten. Het verblijf is een belangrijk onderdeel voor de reiscommissie en met Elaisha als verantwoordelijke voor dit denken wij ervoor te kunnen zorgen dat wij met onze leden op de mooiste plekken kunnen verblijven.

Carolien – PR 

Onze lieftallige Carolien heeft dit jaar de taken van comissaris-PR op zich genomen. Ze gaat dus hard haar best doen om haar enthousiasme op jullie over te dragen via haar super creatieve promo. En, Carolien kennende, zal dit vast en zeker lukken! Haar creatieve spirit en initiatief is in elk geval in overvloed aanwezig. Dus: stay tuned voor de vette promo van LASt Minute dit jaar, want deze wil je niet missen!

Sven – Algemeen lid 

Sven is een van de nieuwe aanwinsten van Last Minute dit jaar. Nu hij nog maar 1 vrouw in zijn leven heeft, heeft hij genoeg tijd om voor jullie leuke reisjes te plannen. Hij zal zijn skills om te regelen vanaf nu gebruiken om de vetste activiteiten te organiseren. Als algemeen lid zal hij dan ook overal bijspringen waar hulp nodig is. Met zijn onuitputbare enthousiasme is Sven zeker een goede toevoeging aan Last Minute en gaan we er een mooi jaar van maken!

Sander – Algemeen lid 

Sander is dit jaar algemeen lid, en maakt daarmee het team van algemeen leden compleet. Hij focust zich als algemeen lid op het verzorgen van goed vervoer voor de grote reis. En daarnaast levert hij altijd een enthousiaste en bovenal gezellige inbreng tijdens de vergaderingen. Met Sander als algemeen lid én vice penningmeester durf ik met zekerheid te zeggen dat het helemaal goed komt met Last minute dit jaar.