LASagna

LASagna voorziet alle activiteiten rondom eten. Het winterse kerstdiner, de gezellige So You Think You Can Cook Avonden, het overheerlijke Toetjesfestijn, een romantisch datediner, LASagna organiseert het allemaal. En of je nou een 10-sterrenkok bent of slechts een magnetronmaaltijd op tafel kan zetten, LASagna wil jou!

Rebecca – Voorzitter 

Onze lieftallige voorzitter Rebecca is een ervaren kok. Het maakt niet uit in welke staat Rebecca zich verkeert, ze tovert altijd een heerlijke maaltijd op tafel, natuurlijk vegetarisch. De Indonesische keuken is een favoriet van haar, maar die taak laat ze toch vaak over aan haar vader. Verder is haar ultieme go-to Italiaans eten, maar ze kookt vooral veel met wat de koelkast nog schaft. Een recept volgen kan (of wil) ze niet, maar haar creativiteit leidt altijd tot een succes maal.

Mirthe – Secretaris 

Onze enige echte secretaris, Mirthe, geeft eerlijk toe dat ze eigenlijk een grote kluns in de keuken is. Zo is de magnetron onder de chocomelk een terugkerend fenomeen bij haar, maar dumplings vouwen kan ze als de beste. Mirthe is een kunstzinnige meid die al onze notulen om zal toveren tot een waar feest om te lezen!

Fobbe – Penningmeester 

Fobbe zal dit jaar de geldzaken van LASagna voorzien. Fobbe heeft er geen enkel probleem mee om geld uit te geven om ons van een heerlijke maal te voorzien, maar hij zal ervoor zorgen dat onze heerlijke diners studentenbudget vriendelijk zijn. Ondanks dat Fobbe vaak als een van onze hoofdchefs fungeert, is hij wat minder goed met verschillende pepers uit elkaar houden. Als je Fobbe heel lief aankijkt dan zal je het genot van zijn heerlijke stoofpeertjes van de peerenboom uit de tuin mogen meemaken.

Nora – Vice-voorzitter 

Nora zal dit jaar onze vice-voorzitter zijn. Nora houdt van koken, maar de olijven of augurken zullen zeker achterwege gelaten worden bij haar gerechten. Ook vindt ze bakken erg leuk, zeker brownies, maar de brandweer zal misschien wel langs moeten komen in verband met een kamer vol rook. Een beetje onhandig in de keuken kan ze dus wel zijn, maar dat weerhoudt haar er niet van om elke dag weer met goede moed te kokkerellen. Al met al zullen de keukens van LASagna in goede handen zijn bij Nora.

Silke – PR 

Silke gaat dit jaar ons van mooie instaposts en codex banners voorzien als PR. Experimenteren met eten pakt voor Silke niet altijd zo goed uit; blijkbaar is een stokbrood in de magnetron voor 7 minuten een recept om drumstokken te maken en niet om een lekker broodje te kunnen eten. Verder is Silke zeker geen fan van wortelstamp, ook wel bekend als hutspot of moerepetazie, maar van een goed AVG’tje (aardappel, vega-vlees, groente) is ze wel liefhebber. 

Tessa – PR 

Ook Tessa zal dit jaar de PR gaan voorzien! Tessa is creatief en enthousiast, wat haar super geschikt maakt voor deze taak. Je zal het niet geloven, maar Tessa haar lievelingsgerecht is van kinds af aan al lasagna, hoe passend. Tessa vindt het super leuk om van alles en nogwat te koken en houdt echt van DIY-gerechtjes als sushi en gourmetten. Ze neemt graag de tijd in de keuken, wat regelmatig resulteert in ouders die wanhopig al uren wachten op hun eten.

Romée – Locatiemanager 

Romée gaat dit jaar alle geweldige locaties voor onze activiteiten regelen als locatiemanager. Romée woont al haar hele leven in Utrecht, dus ze weet waar je moet zijn om lekker te eten. Haar lievelingseten zijn taco’s. Romée is alleen zelf niet altijd veilig tijdens het koken, ze verbrandt zich helaas wel regelmatig aan de pan of de oven. Vorig jaar heeft Romée al mogen shinen als LASagna lid, maar ze was nog niet klaar met onze geweldig leuke commissie dus we mogen nog een jaar van haar genieten!

Pepijn – Algemeen lid 

Pepijn is dit jaar algemeen lid van onze commissie. Daarom hier een algemeen kookadvies van Pepijn: koken met haast is geen goed idee. Hij spreekt uit ervaring. Verder leeft hij volgens het motto: zoete aardappel = life, maar quesadillas gaan er ook goed in. Pepijn is een echte spellen connaisseur; met zijn pakje kaarten kan hij zo elke meeting opfleuren!