LAS Fiëstas

Na een jaar eindelijk weer offline feestjes te kunnen organiseren, hebben de nieuwe en oude leden van LAS Fiëstas er alleen maar nog meer zin in. Met veel nieuwe leden die vol van ambitie zitten, zal dit voor goede en creatieve ideeën zorgen, waardoor de feestjes op een nog hoger niveau zullen zijn. De feestbeesten hebben er zin in en hopen jullie snel te zien op hun volgende feest.

Susana – Voorzitter 

Dit is voor Susana het eerste jaar bij Atlas. Met eerdere ervaring met feesten organiseren van werk en hele enthousiaste huis(thema)feestjes heeft ze veel zin om de uitdaging aan te gaan om voorzitter te zijn van Las Fiëstas. Susana wil dit jaar de leukste feesten organiseren om alle Lassers bij elkaar te brengen en zeker een onvergetelijk commissiejaar te hebben. Het is haar persoonlijke missie om de commissieclash te winnen en de vergaderingen gezellig en semi-productief te houden het hele jaar 🙂 Als feestbeest zelf is Susana altijd de hele avond op de dansvloer te vinden en altijd aanwezig, te danken aan haar zwakke ruggengraat. 

Rosa – Secretaris 

Eerstejaars Lasser Rosa sloot zich dit jaar vol enthousiasme aan bij LAS Fiëstas. Zij gaat dit jaar de uitdaging aan om de chaotische LAS Fiëstas vergaderingen te notuleren met haar rol als secretaris. Ze hoopt, ondanks dat ze een zelf ook een beetje chaotisch is, toch voor de commissie de boel een beetje op orde te houden. Rosa is gek op een goed (thema)feest en heeft dan ook enorm veel zin in het organiseren van de leukste feesten voor alle Atlassers samen met haar commissiegenoten. 🙂

Mus – Penningmeester 

Voor de eerste keer in een commissie is de penningmeester Mus. Ja dit is zijn echt zijn naam :P. De reden dat Mus voor de functie penningmeester heeft gekozen, is omdat hij denkt het meeste te kunnen leren op deze positie. Ook heeft hij altijd goed met geld om kunnen gaan dus denkt hij dat het hem wel lukt. Mus houdt erg van feesten en zit daarom ook bij Las Fiestas, in het bijzonder van Drum en Bass feestjes. Hij is dus ook van plan hier een goed, gezellig en spontaan feest voor te organiseren. Als Mus op een feestje is, kun je hem vooral op de dansvloer zien, of bij de rokersruimte aan het socializeren. Mus heeft erg veel zin in dit jaar, in het bijzonder de gezellige, spontane en leuke feesten die georganiseerd gaan worden. Zie jullie daar!

Veerle – Vice-voorzitter 

Na een jaar waarin Veerle vele functies heeft gekregen; algemeen lid, secretaris en uiteindelijk ook nog eventjes voorzitter. Mag ze dit jaar de rol vervullen van vice-voorzitter, waarin ze de nieuwe leden van Las Fiëstas haar oude wijsdom door kan geven, zoals het belang van ijsklontjes bij de feestjes en wine-time, of nu vooral tequilla shotjes tijdens de vergaderingen.  organiseren, waar ze zelf met een glas wijn op de dansvloer te vinden is.

Isa – PR 

Feestbeest Isa is al-tijd in voor een gezellig festijn. Met heel wat themafeestjes achter de rug, hoopt ze met deze ervaring en een kast vol themakleding nu zelf te gekke (thema)feestjes te organiseren. Als Isa eenmaal op een litte fissa is, blijft ze altijd tot in de laatste uurtjes doorfeesten en heeft ze daar enorm veel plezier in. Als PR-commissaris wil zij iedereen op de hoogte houden van alle lijpe feestjes die eraan komen, zodat er zo veel mogelijk mensen bij zijn! Geef haar maar wat biertjes en het feest kan beginnen 😀

Teun – Locatie-manager 

Teun hoopt zijn eerder commissie ervaring met het organiseren van meerdere activiteiten, borrels en zelfs twee introkampen over te dragen naar Las Fiestas. Tot nu toe heeft hij onder andere bereikt de slechtste penningmeester ooit en een uiterst inspiratieloze promo prinses te zijn. Als het commissielid dat het langst in Utrecht studeert, is Teun met zijn uitgebreide ervaring (naja, in vergelijking met de rest dan he) daarom maar als locatiemanager aangewezen. Teun staat voor chaos en escalatie, al hoopt hij dit jaar niet al te vaak op zijn bek te gaan. 

Anne-lieke – Algemeen lid / DJ commissaris 

Net zoals haar functie is ons eerstejaars lid Anne-lieke nieuw bij LAS Fiëstas. De eerste officiële DJ commissaris zal vele verschillende DJ’s voor al jullie favoriete muziek regelen dit jaar. Zonder muziek natuurlijk geen feestje! Daarnaast zal ze ook haar lieve leden een handje helpen. Met feesten heeft ze wel ervaring, vele weekenden staat ze met een drankje in beide handen te dansen in een feesttent. Dit jaar mag ze het uitgaansleven in Utrecht ontdekken, samen met de andere leden van ATLAS! Ze heeft enorm veel zin in de drukke en gezellige feesten die eraan komen 😀

Eline – Algemeen lid 

Ook Eline is nieuw lid van Las Fiëstas. Ze heeft door haar Limburgse roots veel verstand van goed feesten -carnaval-  én goed drinken, wat perfect aansluit bij de feestcommissie. Buiten carnaval vieren is Eline ook goed genoeg getraind in het vieren van normale feestjes en je maakt haar dan ook blij met goede meezingers en een drankje. Eline zal als algemeen lid overal  proberen te helpen waar het nodig is om zo het feestje mega gezellig te laten verlopen!