symplas

Fatima – Voorzitter

Het is belangrijk om genieten van gezelligheid en tactisch barfjes van elkaar te kunnen onderscheiden en niemand kan dat beter dan Fatima. Met haar scherp oog voor goede filmhuisfilms en andere culturele hoogstandjes, is niemand meer geschikt om Symplas dit nieuwe en spannende jaar door te loodsen. Het liefste met een goede jazzplaat op de achtergrond.  

 

Lou – Vicevoorzitter

Als eerstejaars LASser legt Lou de lat voor zichzelf graag hoog, maar dit is tekenend voor onze Lou. Ondanks zijn haat voor fietsen, werkt hij hard als fietsbezorger. Lou is ook erg geïnteresseerd in allerlei verschillende aspecten van cultuur en doet aan meerdere sporten. Als iemand al deze ballen zo makkelijk in de lucht kan houden, is vicevoorzitter je op het lijf geschreven en we zijn daarom ook erg blij dat we Lou in ons team hebben.

 

Dana – Secretaris

Als je hoofdrichting Onderwijswetenschappen is, bestaat er maar een commissie voor jou. Door haar vele interesses en frisse blik op onderwijs, is er niemand meer geschikt dan Dana om alle plannen van Symplas vast te leggen. Dana is dan misschien wel eens ongeduldig, maar ze heeft het ondernemerschap en enthousiasme waar menig mensen jaloers op mogen zijn.

 

Bente – Penningmeester

Als iemand zich wil bezig houden met ontwikkeling en afstemming van veranderingen, zit jij bij penningmeesterschap wel goed. Bente heeft veel interesses, van brood bakken tot de radio beluisteren in de ochtend. Met haar kat pip aan haar zijde, kan het bijna niet misgaan bij Bente. Ook is ze betrokken bij het helpen van haar restaurant in de nieuwe lockdown. Wat moeten we je nog meer vertellen? Bente kan het allemaal! 

 

Guus – PR-commissaris

Ondanks dat hij misschien niet de goede commissie had aangeklikt, is Guus erg blij dat dat hij bij Symplas mag aansluiten. Met zijn chaotische energie en eindeloze goede zin, is hij geschikt om de boodschap van Symplas naar buiten te dragen. Chaotisch zijn hoort volgens hem bij het vak, maar met genoeg motivatie denkt Guus wel dat het moet lukken. 

 

Valerie – Algemeen lid

Van paardrijden tot twee studies tegelijkertijd doen, Valerie kan het allemaal. Met haar brede blik op cultuur en haar grote bron aan motivatie is Valerie een waardevolle nieuwe toevoeging aan Symplas. Ze is in het begin, maar als ze eenmaal bezig is ze niet te stoppen. Met galgenhumor aan haar zij is ze bereid om Symplas het volgende jaar te kunnen ondersteunen

 

Imme – Algemeen lid

Zo’n excentrieke stuiterbol als Imme kom je niet snel tegen en als dit gebeurd moet je ervoor zorgen dat deze persoon in jouw commissie komt! ‘Bescheidenheid is zeldzaam deze dagen’ is zijn motto en kan zowel goede rust als gezelligheid waarderen. Oftewel, hij is goed in het ondersteunen van mensen en dat is dan ook precies zijn plan voor zijn tweede jaar bij de leukste commissie die er is!