symplas

Guus

Als een van de twee SympLAS veteranen, heeft Guus er dubbel zo veel zin in dit nieuwe jaar! Van afwassen in sterren restaurants tot voorzitter zijn van zeeeeeeeer belangrijke vergaderingen, hij kan het allemaal! Met veel positieve energie, motivatie en de juiste muziek in de achtergrond wilt hij weer een enorm leuk jaar SympLAS neerzetten. Met zo’n leuke commissie, is dat niet zo moeilijk natuurlijk.

 

Myrthe

Als iemand die altijd te veel hooi op haar vork neemt maar toch alle balletjes omhoog kan houden is de functie als vice voorzitter meer dan geschikt voor Myrthe. Met enthousiasme en leergierigheid gaat zij komend jaar aan de slag bij SympLAS om de meest gezellige activiteiten voor elkaar te boksen met de rest van deze geweldige commissie.

 

Douwe

Als gedreven perfectionist staat Douwe het komende jaar paraat om de rol van secretaris bij Symplas op zich te nemen. Hij kijkt er nu al naar uit om bij elke vergadering zijn vingers tot bloedens toe in te spannen om elke flauwe grap en serieuze noot te vereeuwigen. Douwe hoopt als cinefiel en muziekjunkie dit jaar iets van zijn passie met alle Atlassers te delen bij de activiteiten van Symplas.

 

Casper

Als student houdt Casper zich graag bezig met het organiseren en in schema’s verwerken van opdrachten of activiteiten. Daarom is er niemand beter geschikt om de rol van penningmeester op zich te nemen. Casper houdt ervan om met een podcast op hard te lopen of op zijn zolderkamertje gitaar te spelen. Casper heeft enorm veel zin om zijn rol bij SympLAS te vervullen en geweldige activiteiten te organiseren.

 

Minne

Met veel enthousiasme en overtuigingskracht is Minne van plan om zo veel mogelijk mensen ervan te overtuigen om mee te doen aan de alle activiteiten van SympLAS. Dit wordt gelukkig niet zo’n hele moeilijke opdracht, aangezien SympLAS vanzelfsprekend de allerleukste activiteiten gaat organiseren. Met een grenzeloze liefde voor boeken, kunst en films zou er geen andere commissie beter bij haar passen.

 

Vera

Met vrolijke energie en zin in gezelligheid is Vera dit jaar van plan om de andere leden van Symplas bij te springen wanneer ze kan. Overgekomen vanuit het verre Groningen (waardoor ze soms beschuldigd wordt van het hebben van een accent) is Vera inmiddels bezig met haar tweede jaartje LAS. Daarnaast doet ze soms wat kunstjes in een trapeze, maakt ze kunst op papier of raakt ze verzeild in een goed (of minder goed) boek. Helemaal op haar plek bij Symplas dus :).

 

Dana

Samen met Guus is Dana verheugd om als SympLAS veteraan vol liefde bij te dragen aan het nieuwe jaar. Ze komt graag terug als locatiemanager om haar skills hiervoor ook de versterken. Door corona is Dana als een malle gaan plannen om maar wat gedaan te krijgen zo alleenwonend. Als locatiemanager is het belangrijk een goede planning aan te houden, anders kan SympLAS zomaar zonder onderdak komen te zitten, en dat motten we natuurlijk niet!