symplas
Imme – voorzitter
Als je zo’n groot talent hebt om elk gesprek uiteindelijk op de een of andere manier te laten eindigen in iets wat met bier te maken heeft en zo lekker kort en bondig bent (“Hallo mijn naam is Imme en ik houd erg van de Efteling”), is er eigenlijk maar één functie voor je weggelegd. Als onze nieuwe voorzitter is Imme vastberaden om SympLas permanent op de kaart te zetten. Het liefst ergens tussen het sprookjesbos en de Vogelrock in.
Dus. Bier?
Emiel – vicevoorzitter
Of het nou op het water is of recht tegen de wand omhoog, Emiel is zo nieuwsgierig dat hij zelfs niet bang is voor een jaar met symplas. Voor een discussie draait Emiel zijn hand niet om, dus kom maar op met alle debatpunten.
Merel – secretaris
Merel is onze LAS- veteraan. Als 4e jaars heeft ze inmiddels al heel wat algemene kennis en fossiel teken skills vergaard. Naast haar interesse in de mens, op zowel sociologisch als filosofisch niveau, is ze ook nog eens bizar lenig. Bijna net zo lenig als haar IPad die ze omklapt tot heilige typemachine voor het vervullen van al haar secretaris taken.
Fatima – penningmeester
Als je haar zoekt, kun je het beste even luisteren of je ergens in de verte het intro van een Arthouse film hoort . Als echte cinefiel is Fatima maximaal getraind in kijken, ideaal voor het bekijken van ons kasboek dus. Hoewel ze zichzelf vrij chaotisch vindt, zijn we ervan overtuigd dat het helemaal goed komt (zolang er maar een album van The Doors op de achtergrond op staat tijdens het tellen van het geld).
Bente – Commissaris-PR
Onze pr is ondertussen 4 keer van hoofdrichting is veranderd, maar zit nu ook eindelijk in haar tweede lasjaar (ookal is ze officeel derde jaars). In al deze complexiteit vindt Bente gelukkig haar rust in fotoboeken en bierviltjes onder mensen hun glas schuiven. Hier moet je wel mensenkennis van krijgen. Dat moet dus wel goed komen met die promo.