symplas

Ook dit jaar bestaat onze commissie SympLAS weer uit de nieuwsgierigste en slimste LASsers en we stellen ze graag even kort aan je voor.

Danique – penningmeester

Ooit dacht Danique twee weken lang dat ze wel economie wilde studeren, dus dan word je logischerwijze natuurlijk penningmeester. Een perfecte aanwinst voor SympLAS dus. Danique komt het team versterken so y’all stay woke. Ookal is ze chaotisch en naar eigen zeggen een schijterd, ze bedoelt het allemaal goed. Mensen gepassioneerd ergens over horen praten en laten vertellen, daar doet ze het voor. Zelfs als het gaat over dingen die haar niet interesseren, vindt ze dat het allermooist.

Sascha – PR/Secretaris

Welke functie moet je bekleden als je een extreem grote passie hebt voor het zoeken van passende gifjes? Dan is er natuurlijk maar één passende functie. Sascha staat klaar om de mensen warm te maken voor al onze educatieve evenementen als onze pr-commissaris. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er niet gemotiveerd door een grappige tekst boven een Facebook evenement? Maar als iemand die nooit kan kiezen, limiteert ze zich niet tot één functie. Sascha zal al jullie vragen en mailtjes beantwoorden als secretaris. Heb je altijd al willen weten hoeveel treden de Dom nou heeft, of heb je écht haar oma’s recept voor bananenbrood nodig? Ze zal je alles vertellen.