symplas

Myrthe – Voorzitter 

Onze boekenwurm, plantenmama én biologe in spe. Myrthe is enorm geschikt voor het prachtige voorzitterschap. Waar ze vorig jaar al schitterde als vice-voorzitter en smachtend zat te wachten totdat ze het stokje van Guus mocht overnemen, is het haar gelukt om het voorzitterschap te bemachtigen. Met haar scherpe blik houdt ze alle taken en to do’s in de gaten en verzorgt ze de rest van de commissieleden alsof we haar eigen pannenkoekenplantjes zijn door de meest lekkere theetjes te zetten. 

Joey – Secretaris 

Onze lieve Joey-jazz is DE comedic relief van SympLAS. We zijn het er unaniem over eens dat Joey gewoonweg HI-LA-RISCH is. Met haar vlijmscherpe grapjes zorgt ze ervoor dat iedereen de aandacht erbij houdt, want haar punchlines wil je niet missen! Joey weet van aanpakken en is altijd klaar voor een uitdaging, hiernaast is ze ook een master in zorgen dat iedereen de ruimte heeft om hun input te geven tijdens de vergaderingen. Als notulist van de commissie zorgt ze ervoor dat we gestructureerd aan het werk kunnen, tijdens, en na de vergaderingen. Ze is een creatieve ziel die, zoals de naam al een beetje verklapt, ontzettend muzikaal is, ze heeft haar eerste nummer al uitgebracht! Naast haar taken als secretaris zal ze ook haar creatieve input gebruiken om samen onze PR de social media van iets meer video materiaal te voorzien, want ja, videoeditten kan ze ook! Er zit geen einde aan de lijst van talenten van deze dame. We zijn ontzettend blij met Joey-jazz als commissiegenootje en kijken uit naar een jaar vol grappen en grollen. <3

Eva – Penningmeester 

Eva is onze Groene Amsterdammer en zal dit jaar het penningmeesterschap op zich nemen. Zij zal ons met haar heerlijke vegan maaltijden verblijden bij de vergaderingen. Eva is een slimme en vooral leuke en enthousiaste meid die met haar goede opmerkingen en ideeën Symplas zal verheffen tot de beste educatie en cultuur commissie in Utrecht. Verder is ze ook een hele fijne en lieve gesprekspartner, dus als je ooit meer wil weten over Symplas moet je bij haar aan de bel trekken. Het penningmeesterschap bij Symplas is dè uitgesneden functie voor Eva!

Isis – Vice-voorzitter

Isis zal onze commissie betreden met niet de minste functie: vicevoorzitter! Met Isis, 20 jaar, niemand zo snel geïntegreerd bij atlas als zij, weten wij zeker dat ze de commissie een feestje zal maken! 

Deze eilander, (om specifiek te zijn, Texelaar) reist graag de wereld rond en met haar bijzondere reizen en scherpe blik, een dagboek die niet onbeschreven blijft, is Isis natuurlijk een Natural SympLASlid. Verder wil ze dansen weer oppakken, maar eigenlijk gaat ze al dansend door het leven. Met Isis’ golden retriever energy, liefde en dedication voor Atlas kunnen wij altijd op haar rekenen als vicevoorzitter. En niet te vergeten, haar toewijding en motivatie de commissieclash te winnen maakt Isis een onmisbaar SympLASlid. 

Imme – PR 

Imme is zo ontzettend enthousiast dat het onmogelijk is om dit niet met de wereld te delen. Kortom, ze is geknipt voor de rol PR-secretaris, die ze dan ook met veel blijheid zal vervullen. Onze echte avonturier heeft al behoorlijke afstanden afgelegd en zal Symplas met haar wereldse blik en unieke kijk op het leven verrijken. Daarnaast is ze behoorlijk creatief, ze doet aan fotografie en ze creëert van alles. Van oorbellen tot een piratenkostuum en van een gedicht tot een decoratie voor de studentenkamer, Imme bedenkt en maakt het allemaal. Haar oog voor schoonheid zal ze het komende jaar in zetten om jullie allemaal mee te nemen in de wonderenwereld van educatie. Wees voorbereid, wat het zou kunnen dat je dankzij Imme haar gelikte promoties, inspirerende berichten en het fantastische programma van Symplas dit jaar je je ineens in een leerzame activiteit bevindt, en daar ook nog een intens van geniet!! Nog steeds niet overtuigd? Schroom dan niet om met onze open, energieke, ietswat chaotische, blije Imme een gesprekje aan te knopen. Dan zien we je snel!

Maaike – Locatiemanager 

De signature Brabander in onze commissie: goedlachs met een zachte g, altijd in voor gezelligheid en blij met een goed gevuld glaasje bier. Maaike brengt de sfeer binnen de commissie en daarom is ze uiterst geschikt voor haar taak als locatiemanager. Ze heeft oog voor detail en weet hoe ze een activiteit kan laten schitteren door middel van een mooie omgeving. Met Maaike is het nooit een saai moment en daar gaat Atlas dit jaar nog veel van merken!