PodcLASt

Ruben – Voorzitter 

Drie hoeraaaatjes voor onze gloednieuwe P. Naast zijn fantastische humor, glimlach en het overmatig gebruik van het woord “awesome”, heeft Ruben ook nog een gigantische … persoonlijkheid waarmee hij dit jaar de PodcLASt zal vullen. Net zoals zijn controlerende skills op het middenveld, zal hij dit jaar toezicht houden op de mooiste commissie van Atlas. 

Veerle – Secretaris 

Ons Veerle is een oldie, but goldie met haar 23 jaar. Dat is ook niet heel raar aangezien las al dr derde studie is. Veerle heeft op haar studies misschien niet heel veel geleerd maar ze is indertussen wel indrukwekkend goed in beerpong, dus daag haar vooral uit op de volgende borrel.

Eva – Vice-voorzitter

Eva is onze fantastische vice-voorzitter die niet vies is van voor de bar zitten en goeie beats drummen. Vorig jaar zat ze bij masterclass maar dit jaar is ze master van de mic.

Finnian – PR 

Gelukkig zit er geen beeld bij een podcast, want anders zie je Finnian in z’n joggingbroek zitten. Als die even goed kan praten als rugbyen komt het jaar helemaal goed

Celine – PR 

Celine is niet te missen door haar nijmeegse accent. Ze heeft die stad uitgespeeld en vond het wel tijd voor utrecht, dit wil Celine dan ook graag laten weten aan iedereen dmv de podcast!! Haar achternaam is niet te vergeten aangezien het begint met Aa.

Lou – Geluidtechnicus 

Lou, onze Orcariaan. een echte wedstrijdroeier geweest! Een ware enthousiasteling, onze vlotte babbel in het midden! De Groninger woont in een waar Villa Kakelbont huis & draagt waar en wanneer die kan z’n rode Orca Zware mannen regenjas.

Tijn – Geluidstechnicus 

Tijn zat al in de eerste podcast van dit uni jaar en je gaat hem dit jaar nog meer horen. Hopelijk verliezen we hem niet aan orca, maar dat hoor je dan vanzelf wel. Tijn zorgt ervoor dat al onze stemmen als engelen klinken.

Wim – Geluidstechnicus 

Wim is 1.98 meter lang en wordt kleddernat van technische tekeningen.