papalaszi

Lieve Lassertjes!
PapaLASzi 2020-2021 is er om jullie dit collegejaar zo goed, fout of prachtig mogelijk vast te leggen! De commissie, van origine enkel voor de feestfotografie, maakt al een aantal jaar de transitie door naar een commissie die ook fotografie- en filmgerelateerde activiteiten aanbiedt. Wij willen ook dit jaar dit graag voortzetten, juist omdat wij verwachten dat het feest- en activiteiten fotografie en de aftermovies door de corona situatie minder zal zijn dan normaal.

 

Vincent:

Onze 21-jarige penningmeester Vincent zal er dit jaar voor zorgen dat wij de mooiste foto’s en aftermovies kunnen maken, door onze portemonnee in de gaten te houden. Hij woont nog in het mooie Groningen en is altijd in voor een feestje. Net als de typische lasser heeft hij verschillende interesses, zoals sporten en natuurlijk: fotografie. Met zijn goeie edit skills zal hij de foto’s van jullie dronken koppies nét wat mooier maken. Nu maar hopen dat zijn lichtelijk chaotische kant ons niet in de nesten werkt!

 

Julia:

Julia is dit jaar onze PR Commissaris. Ze komt uit een klein dorpje bij Amersfoort en houd van ‘kunst dingetjes’ (en natuurlijk fotografie 😉). Aangezien de giraffe haar lievelingsdier is, zal ze komend jaar hardnekkig iedereen op alle sociale netwerken enthousiast gaan maken over papalaszi. Ze is echt een ‘art hoe’ en gaat met haar ‘creative skills’ jullie allemaal verleiden om mee te doen met onze geweldige activiteiten!

 

Madeleine:

Afkomstig uit een dorpje dat minder inwoners dan het aantal Atlasleden telt, zal Madeleine de functie van voorzitter op zich nemen. Met als bijnaam MamaMadje en haar verzorgende en gestructureerde persoonlijkheid is deze taak haar op het lijf geschreven. Al zijn het onthouden van namen van mensen én landen (Arabië is geen land??) niet haar sterkste punt, dit levert wel grappige taferelen en een goede sfeer in de commissie op. Gelukkig weet deze wereldreizigster wel waar Thailand ligt, dat ze na amper één week halsoverkop moest verlaten door het verboden C-woord. Niet getreurd, want nu zal deze misschien toekomstige Aardwetenschapper proberen Hemel en Aarde doen te bewegen om van dit commissiejaar het leukste jaar te maken!

 

Sacha:

Uit een dorpje in de buurt van Nijmegen is daar Sacha tevoorschijn gekropen, enthousiast om de grote stad Utrecht te gaan verkennen. Met haar passie voor korfbal is ze een echte teamplayer, en zal ze als vice-voorzitter de commissie aanmoedigen en helpen waar nodig. Met deze social butterfly is het nooit saai en ze doet er alles aan om de sfeer erin te houden. Hoewel ze het glas als halfvol ziet, is haar glas toch vaak al wel leeg, want Sacha is niet vies van een alcoholische versnapering. Hopelijk blijft ze nuchter genoeg om tot in de late uurtjes jullie op je mooist te kunnen fotograferen.

 

Vanda:

Onze lieve, soms klein beetje verlegen, Slowaaks-nederlandse Vanda uit Apeldoorn shoot niet alleen de ziekste foto’s maar is ook onze snelschrijvende secretaris. Haar creativiteit uit ze door middel van muziek, tekenen en natuurlijk foto’s en filmpjes.  Vanda is er voor verantwoordelijk dat de vergaderingen van de leukste commissie van atlas voor eeuwig op papier worden gezet. Hopelijk kunnen jullie haar binnenkort zelf leren kennen, wanneer wij weer de leukste feestjes en activiteiten van Atlas gaan vastleggen.

 

Annemijn:

Annemijn (eigenaresse van meer dan 50 varkensknuffeltjes) is als enige van ons allemaal geen papalaszigroentje meer en is dit jaar daarom onze steun en toeverlaat als algemeen lid. De personificatie van creativiteit zou je haar ook wel kunnen noemen met haar liefde voor kunst, muziek, dansen, lezen, bloemetjes en nog veel meer. Haar creatieve inzichten en amazing cameraskills zullen zeker van pas komen wanneer wij de atlassers weer mogen verblijden met alle film/fotogerelateerde activiteiten! Oh en dan als laatste, heb je binnenkort zin in een klassiek-georienteerd zoomconcertje? Bel Annemijn en vraag naar haar viool 😉

 

Daniel:

Door de Utrechtenaar Daniel zullen we dit jaar bij de filmavonden niet zonder beamer zitten en bij de Atlasfeesten niet zonder befaamde camera met flits. Als commissaris-materiaal zorgt hij ervoor dat alles netjes op zijn plekje zal liggen, maar ook dat alles na afloop heelhuids weer thuis beland. Paraglidend vliegt deze jongen door het leven, maar met zijn nuchtere karakter zullen we als PapaLASzi niet bang hoeven te zijn dronken onze camera ergens in een plasje bier te vinden na een lekker Atlasfeestje.