papalaszi

Welkom allen,

Papalaszi (zonder e aan het eind). Dit jaar een groep van zes vrouwen, klaar om het jaar voor jullie vast te gaan leggen. Daarnaast hebben we nog ont-zet-tend veel andere plannen, maar daar gaan jullie nog heel veel over horen. Papalaszi bestaat dit jaar uit onderstaande kanjers.

Voorzitter – Silke Barendse
Silke is de mama van Papalaszi. Haar eigen mama heet trouwens José.
Silke is een technotijger, wintersportwonder en formidabel fotograaf. Met 9 camera’s in bezit weet zij alle details over camera’s waarvan jij nooit hebt gehoord. Silke is in bezit van 1 digitale-, 2 gopro-, 2 polaroid-, 1 lomography-, 1 oude analoge, 5 kleine analoge en 2 wegwerpcamera’s.  Silke heeft ook haar ondeugende momentjes. Bij de eerste vergadering kwam ze namelijk niet opdagen omdat ze met haar dronken hoofd de wekker had gemist en zo ook haar vliegtuig. Toch boffen we met haar als alfavrouw. Haar lievelingsdier is de konijn, de olifant, of de hond.

Vicevoorzitter – Laurie Limburg
Je zou wel zeggen dat onze 19-jarige Groningse schone een surfgirl is, maar onder dit lieflijke uiterlijk is haar muziekstijl eigenlijk vet “street”. Met haar liefde voor oldschool r&b, hiphop en disco gaat ze op ieder feestje undercover tussen het feestgespuis om je stiekem op je charmantste moment vast te leggen op de gevoelige plaat. Deze kattenliefhebber eet het liefst een groot bord pasta vol koolhydraten die ze hard nodig heeft als vicevoorzitter van dit stelletje. Als ze niet bezig is met plaatjes schieten of pasta eten dan ligt ze als een nijlpaard, haar andere favo dier, op de bank narcos te kijken. Dè perfecte aanvulling voor Papalaszi!

Secretaris – Jona Boeink
Kijk haar gaan, onze secretaris DaJoontje aka Jona; bang, beng, girl with bangs slaat vlug de toetsen aan op haar laptop. The last piece van onze papalaszipuzzel: plannend wonder past perfect in functie. Haar kracht? De wegwerpcamera, altijd in haar tas, klaar om de (At)Lassers in natuurlijke habitat te grijpen. En daarbuiten? Naast fotograaf, voorlopig ook nog dagelijks treinreizigster en zot is ze met crime-documentaires, programma’s over huizen bouwen, series (maar afkijken doet ze niet). Maar zeker van haar fotografie als papapassie, kan deze commissie niet zonder haar bij papalaszi.

Penningmeester – Maud Bosschaert
Maud, te herkennen aan haar krullen en altijd stralende lach. Bij Papalaszi staat ze echter bekend als Money Maud. Deze penningmeester heeft meer te bieden dan alleen begrotingen en getallen, zo komt ze met fantastische ideeën en heeft zij wel haar camera mee als de rest ‘m vergeet.

PR Commissaris 1 – Mayke Daniëls
Mayke Daniëls, je favo vrouw uit damsko. In bezit van meerdere camera’s en hoogwaardige skills, in de buurt van Daniëls ben je nooit veilig. Daarmee tegelijkertijd uitermate geschikt voor Papalaszi 17/18. Het liefst met een vega saucijzenbroodje in de hand, terwijl ze een rondje hardloopt op muziek van Kendrick Lamar. Jawel, sommigen kunnen multitasken, een vrouw als Mayke wel. Echter blijft ze het liefst zo lang mogelijk in haar bed liggen, een logisch gevolg van drie weken te laat geboren zijn, vindt ze zelf. Hierdoor heeft ze als PR-zijnde genoeg tijd om Paparazzi op de kaart te zetten, een echte musthave voor de commissie van 17/18!

PR Commissaris 2 – Isa Pihlajamaa

Dit essentiële kledingstuk heeft een grote rol in je dagelijkse leven. Ze heeft verschillende verschijningsvormen. Meestal is ze zacht en overal inzetbaar, soms is ze verrassend sexy, soms is ze er helemaal niet  maar meestal is ze comfi af. Uiteindelijk is toch haar grote doel om je lekker warm te houden in bed.