papalaszi

Welkom allen,
Papalaszi, de fotocommissie van Atlas. Dé enige echte commissie van studiejaar ‘18’19 telt 5 vrouwen en 2 mannen en staat te popelen om knopjes in te drukken, de lens scherp te stellen en leden van Atlas op de gevoelige plaat vast te leggen. Niet alleen zullen wij foto’s maken tijdens jullie beschonken avonturen, óók zullen wij andere activiteiten organiseren waar uiteraard fotografie een hoofdrol zal spelen.

Voorzitter – Isa Pihlajamaa aka Piemellasagna
Isa is het enigst overgebleven commissielid van vorig jaar. Ervaren als Isa is, neemt ze de leiding en houdt de commissie op het spoor van de Papalaszi-trein. Isa is een gedreven en ambitieuze jonge dame die meerdere extracurriculaire activiteiten achter haar naam kan schrijven. Zo werkt ze bijvoorbeeld bij scholieren.com, en nee ze maakt hiervoor geen samenvattingen! Ongemakkelijke momenten creëren met mensen op straat en zichzelf voor schut zetten om dat vervolgens in een filmpje met de wereld te delen, dat doet ze wel! Als je aan vrienden en vriendinnen van Isa vraagt wat haar specialiteiten zijn, klinkt het: ‘Een goede drinker’, ‘Specialist in het terrasleven’ en ‘Suckie Suckie’. Naast dit is Isa natuurlijk ook gewoon een vriendin waarop gerekend kan worden, iemand met oog voor de perfecte foto en een aanpakker.

Vicevoorzitter – Tanouschka Jansen aka Lazy Cowgirl
Tanouschka is onze rode rots in de branding. Wanneer Isa door omstandigheden niet van de partij is, zal Tanouschka de leiding overnemen met haar functie als vicevoorzitter. Ze is een sportieve meid en is niet bang voor spetters. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze floreert in hard roeien op de kanalen van Utrecht. Dit getuigd van een sterk staaltje discipline en doorzettingsvermogen. Naast het harde werk is er ook tijd voor zachtheid, liefde en soms laziness 😉 met haar vriend. Deze twee eigenschappen, gedisciplineerd en liefdevol, komen dan ook fantastisch naar voren in haar aanwezigheid bij de commissie.

Secretaris – Niki Van der Gun aka Kinky
Niki, spreek uit als Niekie (anders billenkoek), is onze bond girl binnen de commissie. Met haar glitterbroek doet ze menig man én vrouw verdwalen in gedachten en bezorgt ze hen rode oortjes. Niki zal binnen de commissie onze gedachten en gespreksstof op papier zetten en communiceren met de andere commissies van Atlas. Niki deinst niet terug voor een dance battle en gooit haar heupen graag in de strijd. Naast deze inspannende activiteiten (ja ook studeren!), kalmeert ze zich dan ook graag met een pretstaafje. Een te hoge hartslag voor langere tijd is dan ook voor niemand goed. Over hartslag gesproken, die is soms nog wel eens in de war bij Niki betreft de liefde. Zo is het alles of niets, maar niets is ook iets. Creativiteit en sexiness zal PapaLaszi ‘18’19 niet tekort komen met Kinky aan haar zij.   

Penningmeester – Samuel Wilson aka Pilson
Een brede glimlach, een warrig kapsel en een positive vibe, ja dan kom je uit bij onze penningmeester: Sam aka Pilson. Gedachtespinsels en grapjes in overvloed en versnelling 2 is het soms lastig deze grote man bij te benen, maarja hij heeft dan ook Timberlands en jij niet. Sam houdt zich graag aan de planning, anders kan het nog wel een spoken in zijn hoofd. Iets waar men in deze maatschappij een voorbeeld aan zou kunnen nemen: chaotische tijden vragen om gestructureerde minds. Zo mag Sam zich ontfermen over de doekoes, dit vraagt namelijk om een gestructureerd mind. Verder is Sam een alleskunner, van photoshop (nee zijn sixpack is geen photoshop) tot filmpjes maken en van bier drinken tot binnen de lijntjes kleuren. Deze man kan het allemaal. Iemand kwijt binnen Atlas? Vind Sam en gij zult vinden. Zo kent hij bijna iedereen binnen atlas. Het spreekt voor zich dat Pilson niet te missen is binnen PapaLaszi.

Commissaris Materiaal – Sanne Willigenburg aka BlauwBloed
Dat Atlas alleen maar geitenwollen, veganistische en niet haar wassende leden kent is een fabeltje. Zo wordt dat maar weer eens bevestigd door onze Sanne: een gewassen, uit Baarn afkomstige, hippe merken dragende jonge meid die guitig uit haar ogen kijkt. Ze beoefent de sport hockéy op hoog niveau(O) en is meerdere malen gescout voor haar talent. Dit houdt haar echter niet tegen om naast deze topsport te studeren en kiekjes te maken van vrienden en familie. Zoals gezegd doet Sanne aan hockey en weet dus als geen ander om met materiaal om te gaan, een stick en een paar ballen. Hierdoor is Blauwbloed uitermate geschikt voor de functie commissaris materiaal bij PapaLaszi, waarbij ze naast haar stick en ballen ook de camera onder haar hoede neemt. Zo zal Sanne de camera aangereikt krijgen, van tegenstanders afschermen en deze voorbij spelen, de camera gereedmaken… en met het target in het vizier….. ja!…de foto schieten voor het perfecte plaatje!! Geweldig! Het staat 1 voor PapaLaszi tegen 0 voor de beschonken LASser.

PR Commissaris 1 – Annemijn Wanjon aka Wonton
Wonton aka Annemokkel aka Annemango aka Anneminos aka Asian Persuasion aka je favoriete Aziatische gerecht. Dit exotische wezen uit het verre Wijk bij Duurstede zal dit jaar de zware taak van PR commissaris op zich nemen. Lieflijk maar niet onschuldig maar wel knuffelbaar zal ze jullie dit jaar verblijden met haar twinkelende donkere ogen en haar sprankelende lach. Met haar vierdehands filmcamera van haar achtertante zal ze alle beelden van jullie bezopen koppies omtoveren tot een aftermovie waar je U tegen zegt. Zonder twijfel het meest Aziatische lid van Papalaszi.

PR Commissaris 2 – Finn Nieuwenhuis aka Casanova
Zoals een groot artiest (Tina Turner) hem ooit beschreef:

In your heart I see the start of every night and every day.
In your eyes I get lost, I get washed away.
Just as long here in your arms I could be in no better place.
You’re simply the best, better than all the rest.
Better than anyone, anyone I ever met.
I’m stuck on your heart, I hang on every word you say.
Tear us apart, baby, I would rather be dead.’

Zonder hier meer woorden aan vuil te maken is het misschien belangrijk uit te leggen waarom de bijnaam Casanova toepasselijk is. Nee, geen vrouwenverslinder. Echter, de achternaam een italiaanse twist gevend: casa-huis, nova-nieuw… welnu, het spreekt voor zich. PapaLaszi is blij met deze studie veteraan aan boord.