papalaszi

PapaLASzi is dit jaar weer terug om jullie mooie hoofdjes zo goed mogelijk vast te leggen. Wij zorgen ervoor dat de leukste momenten op alle feestjes en activiteiten worden vastgelegd om zo lang mogelijk na te kunnen genieten en de herinneringen te houden. Daarnaast zullen wij een aantal hele leuke activiteiten en fotowedstrijden organiseren waar jullie nog alles over zullen gaan horen. We hebben heel veel zin in komend jaar en we zien jullie snel!

Juul – Voorzitter 

Lieve LAS’ers! We stellen jullie graag voor aan de nieuwe commissieleden van PapaLASzi. Als eerste onze kersverse voorzitter: Julia had geen andere keuze dan voorzitter zijn, aangezien de voorzitter van Papalaszi vorig jaar ook Julia heet. Ze houdt van kunst en kan deze creativiteit goed gebruiken met fotografie. Met roeien zit ze op slag, en geeft dus het ritme in de boot aan. Net als bij de vergaderingen waarin ze aangeeft waar we mee bezig moeten zijn en de rest van de commissie bij de les kan roepen.

Hendrik – Vice-voorzitter 

Ten tweede willen we jullie introduceren aan onze vice-voorzitter Hendrik. Deze creatieve man is theater musical regisseur, kennis die hij goed kan meenemen in Papalaszi. Hij geeft les in theater, heeft dus ook nog eens een serieuze job op een middelbare school! Hierdoor hij heeft goed inzicht in het maken van foto’s met zijn oog voor detail. Gelukkig heeft hij naast deze drukte nog tijd over om zijn commissiegenoten te ondersteunen.

Eva – Secretaris 

Maak kennis met Eva: als chaoot zou je haar niet snel verwachten als secretaris, maar om haar erbij te blijven houden is het een perfecte taak voor haar. Ze maakt de notulen dan wel op haar telefoon, dus dit brengt de rest van commissie nog weleens in de war. 

Freija – Penningmeester 

Onze lieve Freija is naast penningmeester ook de vegan huiskok van de commissie. Dit zou je nooit verwachten van een Papalaszi-lid, maar ze heeft als hobby fotografie! Ze is dit jaar het brein achter de cijfertjes. Als activist maakt ze zich niet alleen hard voor intersectioneel goed beleid maar dit jaar ook voor dat onze commissie genoeg budget krijgt om leuke dingen te doen.

Hannah – PR 

De meest PapaLASzi-achtige rol wordt (voor het eerst!) vervuld door onze Hannah.Ze heeft veel foto’s gemaakt in haar kindertijd van paarden. Het is een vrouw met veel verantwoordelijksgevoel die altijd op haar spullen let. Het is de bedoeling dat ze alle foto’s uitzoekt dit jaar. Gelukkig is ze veel op feestjes te vinden, dus kan ze vaak foto’s maken! Als geboren Utrechter is ze overal te vinden.

Hélène – Algemeen lid / Commissaris foto  

Ons lieve algemeen lid Hélène! Als Papalaszi veteraan, wilde zij graag nog een jaartje door. Ze is van alle markten thuis. Of het nou Hockey is, avocadoplanten verzorgen, steden van de toekomst inrichten of piano spelen: ze kan het allemaal. Een perfect algemeen lid dus .

Bastiaan – Algemeen lid 

Dan willen we jullie kennis laten maken aan ons algemeen lid PR Bastiaan! Hij zingt graag en hij staat bekend als Lord Farquaad van de musical vorig jaar. Door deze musical ervaring en vroegere PR-functie zal hij zeker dit jaar ook Papalaszi in de schijnwerpers zetten van Atlas.