papalaszi

Hoi beste Lassers,

PapaLASzi is dit jaar weer terug om jullie mooie hoofdjes zo goed mogelijk vast te leggen. Wij zorgen ervoor dat de leukste momenten op alle feestjes en activiteiten worden vastgelegd om zo lang mogelijk na te kunnen genieten en de herinneringen te houden. Daarnaast zullen wij een aantal hele leuke activiteiten en fotowedstrijden organiseren waar jullie nog alles over zullen gaan horen. We hebben heel veel zin in komend jaar en we zien jullie snel!

 

Julia

De geboren en getogen Utrechtse Julia is dit jaar onze voorzitter. De eerste vergadering werd beëindigd met cheddar kaas (waarvan maar 48% kaas is en de rest onduidelijk) en we zullen gaan zien waarmee de volgende beëindigd gaan worden als je naar Julia haar eetgewoontes kijkt. Verder zal ze haar best doen om alles zo soepeltjes mogelijk te laten verlopen zodat we uiteindelijk kunnen terugkijken op een prachtig jaar!

 

David

Onze vice-voorzitter David zal dit jaar heel goed zijn best doen om jullie dronken koppies vast te leggen. Wanneer hij niet aan het schaatsen is, is hij altijd wel in voor een feestje. Dus mocht je tijdens een van de Atlasfeesten een lang iemand met een camera zien lopen, dan weet je wie het is.

 

Puk

Als secretaris zal Puk al schrijvend het aankomende jaar gaan vastleggen. Omdat ze binnenkort in het mooie Utrecht gaat wonen, is ze altijd te bereiken als iemand gids wil zijn om de leukste barretjes en clubs te laten zien :). Verder vindt ze het erg leuk om van haar gemaakte (vakantie)kiekjes fotoboeken te knutselen om nog lang te kunnen nagenieten van de mooie momenten. En ze kijkt er dus ook erg naar uit om die collectie uit te breiden met al jullie mooie (dronken)koppies!

 

Pelle

Pelle komt met zijn 5 jaar Atlas ervaring (hardlopers zijn doodlopers?) PapaLASzi dit jaar versterken. Als oud-commissaris intern heeft hij al een kijkje kunnen nemen in de keuken van de fotocommissie en heeft hij zowaar meer foto’s gemaakt die gelukt zijn dan verkloot! Als de foto’s hem niet goed afgaan kan hij altijd terugvallen op zijn Brabantse roots voor de gezelligheid binnen de commissie.

 

Hélène

Hélène zal dit jaar onze Pr Commissaris rol vervullen. Als Brabander en ondertussen ook Utrechtenaar is ze altijd in voor gezelligheid. Tijdens carnaval is ze al gewend feestende mensen vast te leggen, dus die skills gaat ze zeker inzetten dit jaar tijdens alle activiteiten! Daarnaast zal ze iedereen overtuigen om naar de geweldige papaLASzi activiteiten te komen door heeeel actief te zijn op onze sociale netwerken, dus ga ons nu volgen!!!