Minder BeLASt

Ook dit jaar zal MinderBelast zich 200% inzetten voor het welzijn van de hardwerkende studenten die in tijden van corona de extra zen momentjes, meditatie, yoga, het wandelen, relaxende playlists, gesprekken over hun zorgen, problemen, reflecties en het sociale leven meer dan ook kunnen gebruiken. Van het ontwikkelen van skills die de studiedruk kunnen verlagen tot  het ontspannen optimaal realiseren,  in welke vorm dan ook, wij maken het mogelijk! 

 

Alles is welkom, stuur dus gerust een berichtje of mailtje als je vragen hebt, ergens mee zit of je iets interessants is opgevallen en binnen no time ontvang je advies van een van de leden of een mede-LASser! 

 

De lieftallige leden van de commissie bestaan uit :

Nilu – Voorzitter
Blij ei is wat veel mensen haar noemen, maar dit is natuurlijk niet altijd het geval en zo weet Nilu maar al te goed hoe belangrijk het welzijn is. Rechtvaardigheid staat voor haar op nummer 1 en zo wil ze er voor zorgen dat iedereen gehoord wordt. Verder is ze hierdoor een echte activist die ook workshops volgt om zo bewust mogelijk te leren leven. Motivatie en teambuilding voor de commissie is haar grote doel als voorzitter.

 

Chiara – Vice voorzitter

Na een iets wat stressvol eerste studiejaar is ze steeds opzoek naar verschillende manieren om stress te verminderen. Al zijn het lifestyle tips, interessante apps, leuke meditaties of wandelingen. Deze zijn vooral in tijden van onlinecollege en coronastress super belangrijk! Ze kijkt er daarom erg naar uit om als vice-voorzitter samen met haar commissieleden het welzijn van alle LASsers te waarborgen met behulp van leuke ideeën, tips en activiteiten voor een positief en stressvrij jaar. 🙂  

 

Isa – Penningmeester

In tegenstelling tot wat geld doet hopen we dat MinderBelast wel gelukkig kan maken. En om dat te kunnen doen is geld tóch nodig, verwarrend he? Maar, maak je geen zorgen, laat dat maar aan Isa over. Isa is de penningmeester van MinderBelast, is 23 en eerstejaars LASser. Met haar positiviteit hoopt ze anderen te kunnen helpen, maar ze weet ook als geen ander hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn. Naast het bewaken van de kas staat ze altijd graag voor anderen klaar! 

 

David – Secretaris

De secretaris van de groep, David, heeft uit eigen ervaring meegemaakt hoe belangrijk het is om je mentale en fysieke gezondheid te controleren en te verbeteren, en wil iedereen daar graag mee helpen. Hij is eerstejaars LASser en is daarnaast fervent zanger en bestuurslid bij de USCantorij. Hij wil jullie allemaal graag een luisterend oor bieden en zal zijn best doen om zoveel mogelijk opties voor jullie te creëren!


Noa – PR

Geen zon aan de hemel? Alweer geen fysieke activiteit? Niet getreurd, als zonnetje in huis en commissaris PR verwarmt en houdt de energieke Noa iedereen op de hoogte van de leukste activiteiten, weetjes en tips via Facebook, Instagram, Atlas en Codex 🙂 Voor chocomel, relatie & self care tips, een ‘virtuele’ knuffel, goed gesprek of lekker lachen ben je bij ‘het eeuwige zwitserland’  bij het goede adres! 

 

Julie – Algemeen lid

Na een heel relaxed tussenjaar in Amsterdam en Cuba is Julie ook begonnen aan Liberal Arts & Sciences. Deze zorgeloze tijd wil ze graag doorzetten en daarom zet ze zich in voor anderen om positief te blijven en stress te verminderen. Ook zit ze in de commissie Move waar ze veel met kinderen werkt. Als algemeen lid springt ze overal bij en ondersteunt ze de leuke commissieleden. Zit je ergens mee of heb je zin in een gezellig gesprek dan kan je haar altijd bereiken!