Minder BeLASt

Als welzijnscommissie zijn we betrokken bij het welzijn van onze Atlassers en willen we het bewustzijn over welzijn vergroten, de mogelijkheid geven om samen het gesprek aan te gaan en openheid creëren. Anders dan bij andere commissies willen we mensen de ruimte geven voor diepgang en kwetsbaarheid. Zowel aan fysiek als mentaal én sociaal welzijn zullen we aandacht besteden bij onze activiteiten. Onze belangrijkste doelstelling is dat de mensen die daar behoefte aan hebben nader tot elkaar komen in een veilige omgeving. Bovendien willen we hen handvatten geven om in hun eigen welzijn te voorzien, zich erin te verdiepen en zodoende het studiejaar goed en gezond door te komen.

Dane-Mei – Voorzitter 

Het beste recept voor de voorzitter van Minder BeLASt: yoga, mindfullness en geaard zijn. Onze lieve Dane-Mei doet het allemaal; en hoe! Met verwelkomende uitstraling en zelf-gemaakte ijsthee brengt ze positiviteit en warmte met zich mee.

Gabriela – Secretaris 

Gabriela is onze secretaris en met een goed gevoel voor structuur schept ze orde in de (lieve) chaos. Ze staat altijd open voor anderen en is nieuwsgierig naar andermans verhalen. Niet met haar spotten, want stiekem is ze heel fanatiek bij spelletjes.

Zarah – Penningmeester 

Na twee jaar bij het luidruchtige Overlast, zoekt Zarah nu meer rust op bij MinderBeLASt. Haar zelfgevonden rust wil ze nu ook doorgeven aan andere Lassers. Met een hart voor welzijn en een portemonnee voor de kringloop, wordt ze vast een goede penningmeester.

Plien – PR 

Met haar passie voor tekenen en schilderen gaat Plien onze PROMO mega artistiek maken. Ook gaat ze zich inzetten om mentale gezondheid onder de aandacht te brengen. Spot haar op onze activiteit voor een leuk gesprek en een lieve glimlach.

Sofie – PR 

Met veel compassie voor anderen en een groot hart is er altijd een plekje om bij Sofie te schuilen. Samen met Plien zal ze ervoor zorgen dat onze activiteiten onder de aandacht komen – en anders trekt ze de aandacht wel met haar naaldhakken op de dansvloer!

Hannah – Vice-voorzitter 

Na een breekjaar wil Hannah haar interesse voor welzijn graag doorzetten bij MinderBeLASt. Als vice-voorzitter neemt ze niet alleen de dansvloer, maar ook het roer van Minder BeLASt zo nu en dan over! We zijn ontzettend blij met zo’n balanced vice-voorzitter!

Matthijs – Locatiemanager 

Met zijn grote baard en lieve lach is matthijs onze uitstekende locatiemanager. Hij maakt niet alleen de mooiste dansjes maar ook de vetste surprises. Zijn losse heupen zullen goed van pas komen bij een goede yogasessie.

Danae – Algemeen lid 

Laat je niet misleiden door haar dromerige lach en pixie-cut! Danae kan als algemeen lid absoluut niet stilzitten en zal ons overal bij helpen! Haar spontaniteit en vrolijkheid geven kleur aan onze activiteiten.