Minder BeLASt

Als welzijnscommissie zijn we betrokken bij het welzijn van onze Atlassers en willen we het bewustzijn over welzijn vergroten, de mogelijkheid geven om samen het gesprek aan te gaan en openheid creëren. Anders dan bij andere commissies willen we mensen de ruimte geven voor diepgang en kwetsbaarheid. Zowel aan fysiek als mentaal én sociaal welzijn zullen we aandacht besteden bij onze activiteiten. Onze belangrijkste doelstelling is dat de mensen die daar behoefte aan hebben nader tot elkaar komen in een veilige omgeving. Bovendien willen we hen handvatten geven om in hun eigen welzijn te voorzien, zich erin te verdiepen en zodoende het studiejaar goed en gezond door te komen.

Janoah

In het prachtige Zwolle kun je onze geweldige locatiemanager Janoah vinden. Verstand van locaties binnen Utrecht heeft hij misschien niet, maar hij heeft tenminste geen bel-angst zoals de rest van ons en dat maakt hem de perfecte kandidaat ;). Als het meest nuchtere lid van MinderBeLASt houdt hij de rest met twee benen op de grond zodat we niet te ver naar boven zweven. Daarbij maakt hij de hele commissie aan het lachen met zijn droge opmerkingen waardoor we altijd in tijdsnood komen tijdens vergaderingen. Je kunt hem altijd vinden in de sportschool, dus wil je tijdens de sharing circles kletsen over je nieuwe gains is hij de place to be. Of hij ook goed is in zijn lichaam minder belasten moeten we nog achter komen, maar hij is nu al een onmisbaar lid van MinderBeLASt.

Noa

Onze lieve vice-voorzitter dit jaar is Noa! Naast haar vele talenten, zoals hockey en viool, steunt ze haar commissieleden al vanaf de eerste vergadering waar nodig. Met haar stralende lach en kalme, licht ondeugende uitstraling zal ze zeker een goeie toevoeging zijn voor onze commissie dit jaar. 

Gabriela

(Ook wel bekend als GANRIEL, Ganrielea, Gabriefs, Gabruhela, Gbriel, Grbrielwe en Ag Riela*). Dit is het tweede jaar Minder BeLASt voor Gabriela, en ze was oorspronkelijk niet van plan om te blijven zitten. Toch besloot ze te blijven en zelfs voorzitter te worden!!!!!! Naast niet beladen zijn, zijn haar hobby’s muziek maken en cheerleaden. Haar hoofdrichting is natuurkunde dus naast dat ze een dancing queen en een trauma queen is, is ze ook een smart queen. Soms vergeet ze haar laptop op te laden en dan schrikt ze heel erg als ie uitvalt (zie Rubens gezicht op de groepsfoto). We hebben er heel veel zin in en we denken dat Gabi goed voor gaat zitten.  

  *        Enkel en alleen volgens Ruben

Noëlle

Dit jaar hebben we de eer om Noëlle onze secretaris te kunnen noemen. Ondanks dat zij de vaardigheid heeft om soms zoned out te zijn, houdt ze netjes onze vergaderingen en documentjes in orde. Met deze spontane meid kun je een gezellig praatje maken. En niet alleen over de oppervlakkige dingen, er kunnen zeker ook diepere onderwerpen aan bod komen. Weerhoud jezelf niet om tijdens de sharing circles het met haar over je trauma’s te hebben. Met haar kristallen en wierook zal ze aan het universum een mooi jaar voor Minder BeLASt vragen. Maar als we dit aan Noëlle over laten, zal het een heel goed genotuleerd jaar worden.

Ruben

Maak kennis met Ruben, onze relaxte babbel koning en de man met de portemonnee, die ook af en toe de snaren van een gitaar misbruikt. Hij is beter bekend bij zijn artiesten naam RayBan. Hij houdt van chillen en gezellige praatjes. Of het nu gaat om het ontspannen, om zijn focus op financiën te leggen of om wat deuntjes op zijn gitaar te spelen, Ruben weet hoe hij de juiste sfeer kan creëren. Hij bewijst dat je zowel relaxed als gefocust kunt zijn, en dit doet hij met een glimlach. Daarnaast is Ruben ook ervaringsdeskundige in het ontspannen met natuurlijke middelen ;). Bovendien is Ruben bij zowel MiBela als bij een basketbalvereniging (USBF) de penningmeester, hoewel hij toegeeft dat hij de helft van zijn vereniging nog moet leren kennen. Dat gezegd hebbende, lijkt het erop dat MiBela misschien niet Ruben’s hoogste prioriteit is. Maar met zijn relaxte aard en veelzijdigheid is RayBan absoluut een waardevol lid van de welzijnscommissie!