Minder BeLASt

Ook dit jaar zal MinderBelast zich 200% inzetten voor het welzijn van de hardwerkende studenten die in tijden van corona de extra zen momentjes, meditatie, yoga, het wandelen, relaxende playlists, gesprekken over hun zorgen, problemen, reflecties en het sociale leven meer dan ook kunnen gebruiken. Van het ontwikkelen van skills die de studiedruk kunnen verlagen tot  het ontspannen optimaal realiseren,  in welke vorm dan ook, wij maken het mogelijk! 

 

Alles is welkom, stuur dus gerust een berichtje of mailtje als je vragen hebt, ergens mee zit of je iets interessants is opgevallen en binnen no time ontvang je advies van een van de leden of een mede-LASser! 

 

De lieftallige leden van de commissie bestaan uit :

Stefanie – PR commissaris

Stefanie is dit jaar de commissaris PR van MinderbeLASt en zal dus haar best doen jullie obsessief te bekogelen met promotie voor de commissie. Blijvend in het thema van promoten vindt Stefanie het belangrijk dat alle onderwerpen (hoe moeilijk en controversieel ook) bespreekbaar zijn. Daarbij weet ze uit eigen ervaring hoe het is om met veel stress om te moeten gaan, en kan ze daar zelf hier en daar ook tips gebruiken. Dit is waarom ze bij MinderbeLASt is gegaan: (mentaal) welzijn, er voor elkaar zijn en dingen bespreekbaar maken staan in haar dagelijks leven hoog op de agenda. Ze hoopt er dit jaar voor jullie te zijn, leuke activiteiten te organiseren en vooral ook plezier te hebben.

 

Sofie – Penningmeester

Sofie heeft een sterke wil om mensen te helpen waar dat kan. Ze haalt er voldoening uit om mensen advies te geven en te steunen. Dit in combinatie met een passie voor meditatie, yoga en het onbewuste was de keuze voor Minder BeLASt snel gemaakt. Iedereen is in constante ontwikkeling en compassie en empathie voor elkaar hebben is daarom erg van belang in een warrige tijd zoals een studententijd. Daar hoopt Sofie bij te helpen!

 

Dane-mei – Secretaris

Tijdens een break van alle studiestress heeft Dane-Mei in een tussenjaar gevonden wat voor haar nu echt belangrijk is en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en om kunt gaan met stress. Ze vindt het belangrijk om gehoor te geven aan de innerlijke stem die weet wat je nodig hebt, ook al is het soms zo verleidelijk om mee te gaan met alle gezellige hectiek van het leven. Even aandacht voor jezelf om op te laden en daarna weer met nieuwe energie door gaan, daar hoopt ze anderen bij te mogen helpen!

 

Izra – Voorzitter

Voor Izra lijkt het hem super tof om dit jaar samen als commissie knusse en warme activiteiten te organiseren. Zelf houdt hij zich graag bezig met sporten zodat hij zowel fysiek als mentaal gezond blijft. Verder is hij een voorstander om actief je leven te leiden. Hij gelooft er in dat passiviteit zorgt voor eindeloze stress omdat je eerder de dag probeert door te komen dan dat je actief je leven leeft en dagen ervaart waar je jezelf naar een hoger/beter/leuker niveau tilt. Hopelijk brengt dit commissiejaar leuke activiteiten met zich mee en leren we allemaal nieuwe dingen over een gezond welzijn.